Ninja Gaiden 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی Ninja Gaiden 2 بازی بود که تونست حدود 80 درصد از انتظاراتی که ازش میرفت را براورده کنه که خود این نشان دهنده موفقیت بازی هستش .
ولی نباید با یه بازی دیگه مقایسه بشه چون اون بازی هم برای خودش نقاط ضعف و قوتی و همچنین طرفداران خاص خودش را داره و این جور مقایسه ها متاسفانه ممکنه دردسر‌ساز بشه
اتفاقاً اصلاً نتونست 80% رو هم برآورده کنه. همه از این بازی انتظار داشتن که حداقل از نظر گرافیکی نسبت به نسخه ی PS3 پیشرفت داشته باشه.

سلام
به نظر من مشکل اصلیش دوربینش بود که بعضی جاها سختی بازی به لطف دوربین 2 برابر میشد
البته قبلا هم این مشکل رو داشت ولی واسه این نسل ...

اتفاقاً اصلاً نتونست 80% رو هم برآورده کنه. همه از این بازی انتظار داشتن که حداقل از نظر گرافیکی نسبت به نسخه ی PS3 پیشرفت داشته باشه.
اگه پست من را تو 2 صفحه پیش بخونی همین را نوشتم
ولی نمیشه پا روی حق گذاشت و صدا گذاری و گیم‌پلی اون را نادیده گرفت.

حداقل از gagool may cry بهتر بود...:biggrin1:
ولی دانته رو من خیلی دوست دارم و تنها دلیلیه که باعث میشه من devil بازی کنم...ولی هوش مصنوعی جالبی نداره...
نینجا گایدن هم بازی خیلی زیبا و خون آلودی هستش فقط اگه لباسش هم میشد تقویت و دست کاری کرد عالی بود...
موفق باشید:biggrin1:

فکر کنم دوباره داره بحث (گیم پلی و گرافیک و انجین و موتور جدید و ...) شروع میشه.... خدا رحم کنه...:(
نه عزیزم،حواسمون جمعه،همون یه بار بحث برام بس بود:cheesygri
پ.ن:تو بحث قبلی گفتم گرافیکش در حد عالی نبود حالا میگم گیم پلیش عالیه،این 2 تا که به هم دخلی نداره:biggrin1:

درود
بازی سرتاپا ایراد بود، گرافیک نداشت، داستان نداشت، شخصیت پردازی نداشت، دوربینش ایراد داشت ولی از نمیدونم چرا یک میلیون فروخته، نمیدونم چرا میانگین امتیازاتش هم سطح فلا بازی های هستم که به "مثلا" داستان غنی دارن و گرافیک ازشون میچکه.
نمیدونم چرا IGN گفت: ps3 Owners Must Be Crying There Eyes Out Over This.

پ.ن. کلا بازی های 360 به دو علت خوب میشن و فروش میکنن و نقد های خوب میگیرین: تبلیغات Microsoft Game Studios و رشوهای Microsoft Game Studios.

درود
بازی سرتاپا ایراد بود، گرافیک نداشت، داستان نداشت، شخصیت پردازی نداشت، دوربینش ایراد داشت ولی از نمیدونم چرا یک میلیون فروخته، نمیدونم چرا میانگین امتیازاتش هم سطح فلا بازی های هستم که به "مثلا" داستان غنی دارن و گرافیک ازشون میچکه.
نمیدونم چرا IGN گفت: ps3 Owners Must Be Crying There Eyes Out Over This.

پ.ن. کلا بازی های 360 به دو علت خوب میشن و فروش میکنن و نقد های خوب میگیرین: تبلیغات Microsoft Game Studios و رشوهای Microsoft Game Studios.
ما آخرش نفهمیدیم شما فن مایکرو هستید یا سونی:biggrin1:
همه ی اینا که گفتی قبول ولی گیم پلی فوق العاده که در هر بازی مهم ترین عنصره چی؟
مگه اینایی رو که گفتی سیگما داشت که امتیازاتش بهتر بود؟

کیاوش جان،فریدون جان ار افعال معکوس استفاده کردن،شما به دل نگیر:biggrin1:

همون طور که فریدون و خیلی های دیگه اشاره کردن , چیزی که Ninja Gaiden داره و خیلی از بازیهای دیگه توی این سبک ندارن , گیم پلی فوق العاده بازی هست. گیم پلی ای که انقدر به آدم کشش میده که با وجود فوق العاده سخت بودن بازی , نمیشه ولش کرد. من الآن Star Wars TFU جلوم هست ولی به جاش دارم NG II رو ادامه میدم. فقط به خاطر همین گیم پلی بی نظیر بازی. خیلی بازیها هستن که وقتی احساس میکنم بی رحمانه سخت هستن ولشون میکنم ولی NG رو نمیتونم , چون گیم پلی ـش معتادم کرده و از همین الآن هم منتظر NG III یا بازی بعدی ایتاگاکی توی این سبک هستم. کلآ مشکل خاصی توی بازی ندیدم ( گرافیکش درسته عالی نیست ولی مشکلی نداره ) به جز یه تیکه که FPS بازی اومد روی 10 ! ( اونجایی که 100 نفر از بالای پله ها میریزن پایین و تموم نمیشن )

به نظر من که خیلی بازی قشنگی مخصوصا آنجاهایی که کمر رونصف می کنید ولی بازیش یه کم هم سخت است تو کشتن غولهاش.
غولهاش که آب خوردن شده نسبت به شماره های قبلی! ولی در کل یه جاهای باید پوست کُلُفت باشی تا رد کنی :دی.
همون طور که فریدون و خیلی های دیگه اشاره کردن , چیزی که Ninja Gaiden داره و خیلی از بازیهای دیگه توی این سبک ندارن , گیم پلی فوق العاده بازی هست. گیم پلی ای که انقدر به آدم کشش میده که با وجود فوق العاده سخت بودن بازی , نمیشه ولش کرد. من الآن Star Wars TFU جلوم هست ولی به جاش دارم NG II رو ادامه میدم. فقط به خاطر همین گیم پلی بی نظیر بازی
جماعتی که از "بازی" فقط "گرافیک" ش رو میبینن چه انتظاری داری؟
من تا Chapter 8 رفتم ولی همون اولاش گیر کردم خیلی رفتم ولی انقدر سخت بود مخصوصا اون RPG زناش از بازی متنفر شدم ! :sick:
به سلامتی انشالله :دی RPG یا اونهای که مثل نقل و نبات موشک میزدن؟ رو درجات سختر و به ویژه در Test of Valor ها به موجودات نفرت انگیزی تبدیل میشن (
icon10.gif
).
قِلِق دارن، برو نزدیک و سعی کن ضربه Critical بزنی، اگر سرشون قطع نشد، حداقل از کار میافتن واسه چند ثانیه، تو همون فرست دخلشون رو بیار.
Critical= اول آنالوگ چپ رو به سمت هدف میگیرید، بعد LT بعد A بعد Y. با Dargon Sword بهترین نتیجه رو میگیرین.
دیدم فشار غیر قابل وصفی داره به دوستان سونی فن بوی وارد میشه بدجور این بازی ( و چند تا بازی دیگه 360 که هنوز علتش رو نمیدونم! ) اتیششون زده، گفت با اون پست یه لیوان اب یخ بدم دستشون بلکه خنک شن و شبها خوب بخوابن
23dors.gif

پ.ن.البته یادم رفت یه چیزی رو به اون پست اضافه کنم.... بیخیالش.

شك نكن ارزش داره من از دوباره بازي كردن يه بازي متنفرم اما براي اولين بار 2 بار كه جه عرض كنم 4 بار در 4 درجه ي سختي بازيش كردم در كنسول 360 تا حالا همچين گيم پلي نديده بودم سرعت بازي هم كه ماشالله از بازي هاي racingهم بيشترlol

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or