Ninja Gaiden 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا من تازه بازيو شروع كردم ولي يه مشكل با اين بازي دارم وقتي با دشمنها ميجنگم دسته

360 خاموش ميشه وبايد دوباره روشنش كني وچندين بار هم اين اتفاق ميفته جالب

اينجاست تو بازيهاي ديگه اين جوري نيست به نظر شما مشكل از چيه.

باطریاشو عوض کن ببین چطوریه . یه بار هم دسته رو با کنسوا مچ کن .

يه سوال داشتم :-"
شما اولين باره که داريد Ninja Gaiden 2 رو بازی میکنيد :-":-"
يعنی تا حالا بازيو تموم کرديد
من خودم نه ولی پسر داییم با نرمال تموم کرده.بعدش من سیواشو گرفتم تا مرحله 2 رفتم دیدم بگی نگی آسونه.رفتم با هارد شروع کردم الان اعصابام خورده خورده:mad:.واقعا نمیدونم چرا اینتوری ساختن این بازی...........من bad company تو 2 روز تموم کردم چون بازی ماهی بود اما این......

من خودم نه ولی پسر داییم با نرمال تموم کرده.بعدش من سیواشو گرفتم تا مرحله 2 رفتم دیدم بگی نگی آسونه.رفتم با هارد شروع کردم الان اعصابام خورده خورده:mad:.واقعا نمیدونم چرا اینتوری ساختن این بازی...........من bad company تو 2 روز تموم کردم چون بازی ماهی بود اما این......

خوب پس يعنی سيوی که الان داريد با اون بازی میکنيد يک بار روش بازی تموم شده ;);)

اقا من تو chapter 10 اونجا که باید به اون اژدها که تو قفس گیر کرده با تیرکمان تیر بزنی گیر کردم
لطفا راهنماییم کنید

ببين نبايد تير بزنی زيرش بايد يه دايره باشه که ارتفاعش بالا تر از زمين باشه برو رو اون بپر Y بزن :biggrin1:

• Like
Reactions: Empty Box
شما معمولا از چه اسلحه ای استفاده میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که از دراگون سورد حالم بهم میخوره. ان که شبیه نیزه هستش و اسمش را نیز یادم نیست قدرت مانور دهی فوق العاده ای دارد. شما از چه استفاده میکنید؟؟؟

شما معمولا از چه اسلحه ای استفاده میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که از دراگون سورد حالم بهم میخوره. ان که شبیه نیزه هستش و اسمش را نیز یادم نیست قدرت مانور دهی فوق العاده ای دارد. شما از چه استفاده میکنید؟؟؟

مسلما اون داس بلند از بقیه سلاحها بهتره و قبلش اون داسه که زنجیر داره . اون نیزه هم توی یه مرحله بدرد میخوره . البته در مراحل پایانی وقتی که دراگون سورد چهار لول اپگرید میشه و همینطور اون شمشیر دوتایی (اسمش یادم نمیاد) دیگه بقیه سلاحها بدرد نمیخورن .
بذار برسی مراحل 10 به بعد اونوقت بگو دراگون بدرد نمیخوره . انقدر سرعت و قدرتش زیاد میشه که کپ میکنی .

آخرین ویرایش:
خوب پس يعنی سيوی که الان داريد با اون بازی میکنيد يک بار روش بازی تموم شده ;);)
بله تموم شده.با رمزم نمیخوام برم.بازیو کنار گزاشتم چون میدونم اگه به مرحله 14 برسم یه موی سیاه رو سرم پیدا نمیشه با این حرص خوردنا;):evil::punish::angry::censored::dots::ranting::wallbash:باید سازنده هاشو::sniper::gunner::boxing:

با رمزم نمیخوام برم
عزیز من بازی های این نسل خیلی کم پیدا میشه که Cheat و Code داشته باشن
این بازی Cheat نداره ولی یادمه Lost Planet یه زمانی که بازی می کردم داشت ;)

میشه یک نفر لیست بدهد که سلاحها در چه مراحلی بدست میایند؟؟؟؟؟؟؟؟/
من الان مرحله 6 هستم. دراگون سورد را دارم و نیزه مانند و دو شمشیر ژاپنی و پنجه. میشه بگید داس را کی بدست میاورم؟؟؟؟؟؟؟؟

من الان مرحله 6 هستم. دراگون سورد را دارم و نیزه مانند و دو شمشیر ژاپنی و پنجه. میشه بگید داس را کی بدست میاورم؟؟؟؟؟؟؟؟

احتمالا داسرو Chapter 8 بگيري
درست يادم نيست :-":-"

اون داسه که زنجیر داره رو توی مرحله ای که گرگها میان تو بازی باید میگرفتی همون اولاش که فکر کنم یادت رفته . اون داس بزرگه هم بعد از کشتن باس گرگها میگیری .

. البته در مراحل پایانی وقتی که دراگون سورد چهار لول اپگرید میشه و همینطور اون شمشیر دوتایی (اسمش یادم نمیاد) دیگه بقیه سلاحها بدرد نمیخورن .

با وجود اپگرید شدن اون شمیر و حتی اون شمشیر دو تایی به نظرم اون داسه بازم از همه بهتر بود:)

مهدی بالاخره کشتمش:دی یه قلق ساده داشت که گیرش اوردم:p

اون داسه که زنجیر داره رو توی مرحله ای که گرگها میان تو بازی باید میگرفتی همون اولاش که فکر کنم یادت رفته . اون داس بزرگه هم بعد از کشتن باس گرگها میگیری .
واجب شد دوباره شروع کنم:cheesygri

پ.ن: قبول دارید ایتاگاکی به تمام وعده هایش عمل کرد؟ چون واقعا این بازی جذاب است:eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or