Ninja Gaiden 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من این بازی رو گرفتم . 20 دقیقه بازی کردم من اصلا این همه تعریغ رودرک نکردم. اصلا
آخه devil may cry که هم کلاسش بالاتره هم قشنگ تره.البته از لحاظ گیم پلی و گرافیک ولی داستان روکه هنوز هیچی معلوم نیست. شاید داستان نظرمو عوض کرد.
همچین هوش مصنوعی هوش مصنویی کردین گفتم نمیشه یه ضربه زد. اینکه میتونی فقط با A و y زدن همه روبکشی!!!!!!!!!

سلام

دوستان واسه من بازی رو ی Head Ninja تمام شد. کسی سوالی داشت بگه.

منظور از Head Ninja درجه شماست که به تعداد نفراتی که کشتی و تعداد زرباتی که خردی و .... تغيير میکنه و هر مرحله يکبار شما از این درجها میگيری و ربطی به حرفه ای تر تموم کردن بازی نداره

يه سوال در مورد آپگريد كردن اسلحه ها داشتم و تا اخر مرحله 2 رفتم:
-1من الان شمشير اژدها، تالون (كه به دست و پاي نينجا بسته ميشه) و عصاي Lunar Staff رو دارم، آخري رو تا مرحله 2 آپگريد كردم ولي بقيه مرحله يك هستن، به نظر شما كدوم رو آپگريد كنم.
و سوال ديگه:
2-آيا اسلحه ها تو اين بازي Balance هستن؟ يعني با هر اسلحه اي اگه بلد باشي بايد بتوني بازي رو تا آخر بري يا هر كدوم به درد يه نوع دشمن ميخوره.

توی چپتر نهم اگه اشتباه نکنم توی تونلهای زیر زمینی یه کرم بزرگی هستش که با سرعت میاد و میره ، چطوری باید زدش ؟

دوستان من این بازی رو گرفتم . 20 دقیقه بازی کردم من اصلا این همه تعریغ رودرک نکردم. اصلا
آخه devil may cry که هم کلاسش بالاتره هم قشنگ تره.البته از لحاظ گیم پلی و گرافیک ولی داستان روکه هنوز هیچی معلوم نیست. شاید داستان نظرمو عوض کرد.
همچین هوش مصنوعی هوش مصنویی کردین گفتم نمیشه یه ضربه زد. اینکه میتونی فقط با A و y زدن همه روبکشی!!!!!!!!!

گرافیک که همون گرافیک دویل هستش و گیم پلی که بنظر من دویل یه خورده فانتزی تر بود. در مورد داستان هم زیاد به دلت صابون نزن این نوع بازیها معمولا داستان خاصی ندارن .
تا تعریف شما از هوش مصنوعی چی باشه . هوش مصنوعی فقط به سخت شدن بازی منجر نمیشه بلکه نوع حرکات دشمنا در مقابل استراتژی شما و عکس العمل اونهاست که هوش بازی رو شامل میشه که در دویل دیدید که هوش مصنوعی دشمنا در حد باقالی بود ولی در نینجا بسیار بهتره .توی مرحله هشتم دشمنا کافیه کوچکترین قسمت از بدن شما رو ببینن تا با موشک دخلتونو بیارن . در ضمن شما بازی رو با درجه نرمال بازی کن نه آسون و بعد از اتمام درجه سخت باز میشه .
کلا مراحل 1 2 3 آسونترن ولی از 7 به بعد واقعا سخت میشه .

آخرین ویرایش:
توی چپتر نهم اگه اشتباه نکنم توی تونلهای زیر زمینی یه کرم بزرگی هستش که با سرعت میاد و میره ، چطوری باید زدش ؟

بیاین تو تونل و طوری وایسین که وقتی میاد به طرف شما روتون بهش باشه...به محض نزدیک شدن بهش حمله کنید...یادتون باشه باید طوری زمان بندی کنید که ضربه اتون دقیقا بخوره بهش....

يه سوال در مورد آپگريد كردن اسلحه ها داشتم و تا اخر مرحله 2 رفتم:
-1من الان شمشير اژدها، تالون (كه به دست و پاي نينجا بسته ميشه) و عصاي Lunar Staff رو دارم، آخري رو تا مرحله 2 آپگريد كردم ولي بقيه مرحله يك هستن، به نظر شما كدوم رو آپگريد كنم.
و سوال ديگه:
2-آيا اسلحه ها تو اين بازي Balance هستن؟ يعني با هر اسلحه اي اگه بلد باشي بايد بتوني بازي رو تا آخر بري يا هر كدوم به درد يه نوع دشمن ميخوره.

1.
اول از همه من بهت بيشناهاد میکنم Dragon Swordتو قوی کنی بعد از اون Lunar Staff به 3 برسون تا اون موقع داسرم میگيری بد شروع به Upgrade اون بکن

2.
بله مثلا Dragon Sword اگه قلقش دستت بياد با اون میتونی به راحتی دشمنايه معمولی رو بکشی
با داسه هم که بدن بهت میده میتونی باس های بازيو بکشی البته باس اخر بازی با راحت تر میمیره
:love::love:

اگه Ninpo داری برو جلوش وايسا بعد وقتی دسته لرزيد Ninpo بزن
اگرم نداری برو جلش وايسا Yو نگه دار ( با داسه ) وقتی اومد ول کن
البته اگه Ninpo نداشته باشی يکم کارت سخت میشه

این دو تا پرنده توی چپتر نهم چقدر مشکل بودن :eek: بیش از 40000 روپیه :biggrin1: پول جون و نیپو دادم تا ردش کردم اونم بعد از 10 ، 20 بار . البته با درجه سخت ;)
مرحله دهم چقدر باحاله بارون خون میباره :arrowd:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or