فکر کنم اسم غوله alexi (الکسی) است. همون که روی مجسمه ی آزادی باهاش می جنگی.امير اسم غولش چيه؟:biggrin1:من كه يادم نمياد چيزي تو چپتر 4 با اين مشخصات.:biggrin1:
فکر کنم اسم غوله alexi (الکسی) است. همون که روی مجسمه ی آزادی باهاش می جنگی.امير اسم غولش چيه؟:biggrin1:من كه يادم نمياد چيزي تو چپتر 4 با اين مشخصات.:biggrin1:
امير اسم غولش چيه؟:biggrin1:من كه يادم نمياد چيزي تو چپتر 4 با اين مشخصات.:biggrin1:
اون كاري نداره تنها كاري كه بايد بكني اينه كه بكشيش.:biggrin1:همين و الفينيش:biggrin1:همون که پرواز می کنه و برق می فرسته و هیچ راهی برای دفاع وجود نداره؟!!!
منم رو این به مشکل خوردم چه جوری باید کارشو ساخت؟همون که پرواز می کنه و برق می فرسته و هیچ راهی برای دفاع وجود نداره؟!!!
سلام
دوستان واسه من بازی رو ی Head Ninja تمام شد. کسی سوالی داشت بگه.
گرافیک که همون گرافیک دویل هستش و گیم پلی که بنظر من دویل یه خورده فانتزی تر بود. در مورد داستان هم زیاد به دلت صابون نزن این نوع بازیها معمولا داستان خاصی ندارن .دوستان من این بازی رو گرفتم . 20 دقیقه بازی کردم من اصلا این همه تعریغ رودرک نکردم. اصلا
آخه devil may cry که هم کلاسش بالاتره هم قشنگ تره.البته از لحاظ گیم پلی و گرافیک ولی داستان روکه هنوز هیچی معلوم نیست. شاید داستان نظرمو عوض کرد.
همچین هوش مصنوعی هوش مصنویی کردین گفتم نمیشه یه ضربه زد. اینکه میتونی فقط با A و y زدن همه روبکشی!!!!!!!!!
يه سوال در مورد آپگريد كردن اسلحه ها داشتم و تا اخر مرحله 2 رفتم:
و سوال ديگه:-1من الان شمشير اژدها، تالون (كه به دست و پاي نينجا بسته ميشه) و عصاي Lunar Staff رو دارم، آخري رو تا مرحله 2 آپگريد كردم ولي بقيه مرحله يك هستن، به نظر شما كدوم رو آپگريد كنم.
2-آيا اسلحه ها تو اين بازي Balance هستن؟ يعني با هر اسلحه اي اگه بلد باشي بايد بتوني بازي رو تا آخر بري يا هر كدوم به درد يه نوع دشمن ميخوره.

توی چپتر نهم اگه اشتباه نکنم توی تونلهای زیر زمینی یه کرم بزرگی هستش که با سرعت میاد و میره ، چطوری باید زدش ؟
كار خاصي نبايد بكني يعني راه و روشي واسه كشتنش نيست فقط بايد همونجور كه مهدي جان گفت با نيپو و شمشيرهات بكشيش.:biggrin1:بچه ها این چپتر4 هر کاری می کنم نمی میره؟!!! با چه سلاحی بزنم و چه کار کنم؟