Ninja Blade

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حالا همه با رنگ بندی این بازی مشکل داشتند ولی اخه حق بدید وسط زمین و اسمون نیمه شب چه رنگ بندی باید باشه از نظر های دیگه هم به نظر من بازی خوبی بود

سلام دوستان

یک سئوالی داشتم

مرحله 4 هست که بالای هواپیما هستی .. بعد یکباره اون اژدها چند سر میوفته رویه هواپیما.. بعد که یکی از سرای اون اژدها رو میزنی یک دفعه نینجا میره تو هواپیما طوری که سمت چپهواپیما کنده شده و میشه بیرون رو دید.. بعد من که همه رو میکشم یک دفعه بعد از یک زمانی تصویر سیاه میشه و گیم اور میزنه..
حالا من باید چه کنم..

Last edited by a moderator:
سلام دوستان

یک سئوالی داشتم

مرحله 4 هست که بالای هواپیما هستی .. بعد یکباره اون اژدها چند سر میوفته رویه هواپیما.. بعد که یکی از سرای اون اژدها رو میزنی یک دفعه نینجا میره تو هواپیما طوری که سمت چپهواپیما کنده شده و میشه بیرون رو دید.. بعد من که همه رو میکشم یک دفعه بعد از یک زمانی تصویر سیاه میشه و گیم اور میزنه..
حالا من باید چه کنم..
اگه اشتباه نکنم باید دو طرف هواپیما رو از اود پرنده ها که میترکن پاکسازی کنی!

چرا وقتی میخوام یه پست بدم میزنم پست بقیه رو ویرایش میکنم:دی!!!

اگه منظورت جایی هست که یه تایمر میاد و بعد 0 میشه و game over میشی اونجا باید همه ی اون جعبه های که تو هواپیما هست رو بترکونی (با اون شمشیر گندهه بهتره!) بعدش دمو میشه و....

اول بگم ممنونم از کمک دوستان البته فکر کنم امین درست گفت چون قبلا اون پرنده ها رو پاکسازی کردم..

دوستان یک سوال،چرا gamespot هنوز به این بازی امتیاز نداده؟یعنی ریلیز قانونی نشده؟

نسخه پال نیومده و فکر کنم 24 مارس میاد همون موقع هم امتیاز رو بهش میده..

اول بگم ممنونم از کمک دوستان البته فکر کنم امین درست گفت چون قبلا اون پرنده ها رو پاکسازی کردم..

نسخه پال نیومده و فکر کنم 24 مارس میاد همون موقع هم امتیاز رو بهش میده..

یه نسخه Free ازش هست.برای همین خیلی مهم نیست PAL ش بیاد یا نه.

اخيراً اسطوره بازی سازی ايتاگاکی بازی ninja blade رو خيلی تعريف کرده و گفته از ninja gaiden بهتره..اصلاً انتظار يه همچين حرفی از اونو نداشتم..نميدونم چی فکر کرده که اين حرفو زده

نیجا گایدن دو بیشتر به مجاز اون های خوش اومد که یکش رو بازی نکرده بودند یکش برای xbox هست داستان تکراری و گیم پلی مشابه و غیره کسایی که یکش رو بازی کردند اصلا از دوش خوششون نیومد

مجاز
همون مزاج دیگه:-"

اگر یک همچنین حرفی زده باشد واقعا کم عقلی خودش را نشان داده است:sick: اولش که می خواهد بازی اش را عرضه کند برای زمین و زمان شاخ و شونه می کشد بعدش هم کلی جنجال به پا می کند آخر سر هم میاد میزنه تو سر بازی شاهکار خودش.

Black Roz و A.N.X جان
چند وقت پیش هم جناب مولینییو هم از TooHuman تعریف و تمجید کردن و گفتن بازی خیلی خوبی هست نمیدونم چرا بهش گیر میدن!.
شما توقع داری بازیسازها بیان بیافتن به جون هم و با صورت شدید الحن هم دیگه و بازی هاشون رو بکوبن؟. دیگه خودش و بقیه میدون چه بخوان و چه نخوان Ninja Gaiden تو این سبک حرف اول و آخر رو میزنه.

همون مزاج دیگه:-"

اگر یک همچنین حرفی زده باشد واقعا کم عقلی خودش را نشان داده است:sick: اولش که می خواهد بازی اش را عرضه کند برای زمین و زمان شاخ و شونه می کشد بعدش هم کلی جنجال به پا می کند آخر سر هم میاد میزنه تو سر بازی شاهکار خودش.
حرف من رو قبول ندارید تو شماره اخر دنیای بازی رو بخونید تو اون کامل توضیح داده و هینتور دوست من که یکش رو بازی کردند اصلا با دوش حال نکرده شما یکش رو بازی کردی ؟
و دوستان اگه تو املا مشکل داره ببخشید چون با برنامه مینویسم ( تبدیل فینگیلش به فارسی) شما به بزرگی خودتون ببخشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or