Ninja Blade

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من بازيرو انجام ندادم ولی دوستانی که ميگن checkpoint ميده تو مرحله ولی بعد از اين که دستگارو خاموش روشن ميکنن از اول مرحله مياد بايد قبل از اين که دستگارو خاموش کنيد تو وسط مرحله که هستيد stop بزنيد و از بازی exit کنيد..به احتمال بسيار فراوان جايی که checkpoint داده سيو ميشه.

نه نمیشه استارت همن بزنی از بازی بیای بیرون برو تو منو باز از اول مرحله میاد که این خیلی بد هست و رو عصاب را میره باید مرحله رو تا تش بری بعد بری مرحله بعد اون موقع سیو میشه

این چنگکه که میندازی اتیش باهاش خاموش میکنی مثلا عین dark sector خوفناکه :laughing: :evil:
میتونستن نواوری بازی dark sector یعنی پرت کردن چنگک رو واقعی تر بسازن و اون حرکات مسخره و اضافی رو شخصیت بازی انجام نده
به نظر من از چیزای موفق بازیهای دیگه تو این بازی تقلید کردن مثل god of war یا همین dark sector
حرکت کردن شخصیت بازیهم واقعی نیست و بشتر شبیه بازیهای پلتفرمر میمونه
در کل من با این بازی خیلی بیشتر از prince of persia جدید حال کردم

چه امتیازی گرفته؟هیجانش مثل ng هست؟
از اونجایی که بازی فقط واسه J اومده هیچ جایی امیتاز نداده! باید تا مارچ صبر کنی که تو ریجن های دیگه بازی ریلیز بشه!
هیجان بازی خیلی خوبه این صحنه های سینماییش تهه هیجان و احساساته:دی!

از اونجایی که بازی فقط واسه J اومده هیچ جایی امیتاز نداده! باید تا مارچ صبر کنی که تو ریجن های دیگه بازی ریلیز بشه!
هیجان بازی خیلی خوبه این صحنه های سینماییش تهه هیجان و احساساته:دی!
فک کنم برای uc هم اومده .;)

منم گفتم شاید چون صفحات پیش فک کنم نوید گفت خودم نه اون یکی نوید .:cheesygri

هر کس اشتباهی کرد شما اشتباهش رو تکرار نکنید...فعلا فقط نسخه J اومده.
اگر نسخه UC یا PAL بیاد در لینک زیر ثبت میشه :

Code:
http://www.abgx.net/filename/?ch=6

وقتی می خواید ببینید بازی های XBox 360 روی اینترنت قرار گرفته به این سایت مراجعه کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or