Ninja Blade

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من اینجا گیر کردم
دوستان مرحله اول اونجایی که زمین زیر پامون میریزه ! وقتی ردش میکنیم میرسم به یه دیوار شیشه ای که کنارمون هم 2 تا ستونه نمیدونم باید چی کار کنم ! :(

آخرین ویرایش:
دوستان من اینجا گیر کردم
دوستان مرحله اول اونجایی که زمین زیر پامون میریزه ! وقتی ردش میکنیم میرسم به یه دیوار شیشه ای که کنارمون هم 2 تا ستونه نمیدونم باید چی کار کنم ! :(
اقا مطمئنی دارک سکتور بازی نمیکنی؟:دی شوخی میکنم...
فکر کنم منظورت اونجایی هست که پدره میگه دنبالم بیا و دنبالش میری و زیر پات شیشه ای هست! اونجا باید از روی دیوار بدویی و بری اون طرف! البته شما میتونی LB رو میزنی تا NINJA VISION فعال بشه و راه رو پیدا کنی!

با سلام
بچه ها من توی مرحله 7 امروز سه بار کرش کرد(صفحه شطرنجی شد بطوری که باید کنسول رو ریست می کردی)کسی چنین مشکلی نداره؟اصلا مشکل از دیسک بازی ممکن باشه یا مشکل از 360 هست؟این فکر می کنم اولین یا حد اکثر دومین باری هست که یک بازی این جوری میشه.یادم نمی یاد اون یکی بازی کدوم بود ولی یادمه که یک بازی دیگه هم فکر می کنم این جوری شد ولی شاید هم اولین بار باشه بهر حال به نظر شما مشکل از کجاست؟

با سلام
بچه ها من توی مرحله 7 امروز سه بار کرش کرد(صفحه شطرنجی شد بطوری که باید کنسول رو ریست می کردی)کسی چنین مشکلی نداره؟اصلا مشکل از دیسک بازی ممکن باشه یا مشکل از 360 هست؟این فکر می کنم اولین یا حد اکثر دومین باری هست که یک بازی این جوری میشه.یادم نمی یاد اون یکی بازی کدوم بود ولی یادمه که یک بازی دیگه هم فکر می کنم این جوری شد ولی شاید هم اولین بار باشه بهر حال به نظر شما مشکل از کجاست؟
یه عکس ازش بگیر تو تاپیک مشکلات xbox360 بزار شاید مشکل 3 چراغی چیزی در راه باشه!! البته ممکنه از کابل هات هم باشه خلاصه اونجا بپرسی بهتر راهنماییت میکنن...

سلام . من تو اين باس آخر مرحله 9 گير كردم همون كه پدرش غول پيكر شده روي سقف يه ساختمون هي منو ميزنه جونشم نميره . چي كار بايد بكنم ؟

سلام دوست عزیز اونجاش بهترین اسلحه واسه اون در حالت کلی اسلحه ای هست که زنجیر داره باید این قدر بزنیش تا بیاد پایین و بزنی تو صورتش ! البته وقتی با این اسلحه میزنی تو صورتش چون باید بپری شاید خیلی جونش کم کم , کم میشه ولی اگه توجه کنی یه لحظه سری صورتش رو میاره پایین و هیچ کاری نمیکنه اونجا اسلحه ninja blade (همون شمشیره) رو بردار سریع بزن تو صورتش اون موقع با یک بار زدن نصف جونش میره همین کار رو تکرار میکنی باره بعدی میمیره:) خیلی اسونه!

شرمنده اسپويلر زدم ولي نشد . هنوز تازه واردم . ببخشيد ديگه تكرار نميشه .
خوبه شرمنده ای ، شرمنده بودن شما چه فايده ای داره؟ خوب من الان يکی از اتفاقات مهم رو فهميدم ، تازه واردی ، خوب خوش آمدی ، اما مسئله اینجاست موقعی که فهميدی چه اشتباهی کردی چرا پستت رو ويرايش نکردی؟
يا شما ناظم محترم ، چرا این قبيل پست هارو از جمله پست ایشون رو شخصا ويرايش نميکنيد تا کسی مثل من به این بدبختی دچار نشه ، خوبه خودتون تاحالا از این بلاها زياد سرتون آمده!!

يا شما ناظم محترم ، چرا این قبيل پست هارو از جمله پست ایشون رو شخصا ويرايش نميکنيد تا کسی مثل من به این بدبختی دچار نشه ، خوبه خودتون تاحالا از این بلاها زياد سرتون آمده!!

این موضوع رو بهت PM میدم!
میتونستم پستی ندم ولی گفتم پست هم داده باشم که بقیه بدونن پستت رو خوندم و بی توجه از کنارش نگزشتم!

هیچ مجله ای بازی کامل 360 رو روی dvd نمیده !

منو هاش هم انگلیسی هستش حتی زبون حرف زدن توی بازی رو هم میشه انگلیسی کرد !

راستی دوستان این بازی 9 تا مرحله داره ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or