Ninja Blade

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تا 24 مارچ کلی بازی توپ دیگه میاد که این در برابر اونها هیچ مثل :wanted . resident evil 5 . 50cent 2 و ... .
اینطوری درمورد یه گیمی که اصلا نمیدونی چیه نظر ندین لطفا.بجز RE5 بقیه گیمهایی که گفتی اصلا در حدو اندازه های این گیم محشر نیستن.به ناخنشم نمیرسن اینو مطمئن باش.;);)

اینطوری درمورد یه گیمی که اصلا نمیدونی چیه نظر ندین لطفا.بجز RE5 بقیه گیمهایی که گفتی اصلا در حدو اندازه های این گیم محشر نیستن.به ناخنشم نمیرسن اینو مطمئن باش.;);)
شما تریلر وانتد و فیفتی سنت 2 رو ببین بعد ببین من چی میگم .
این جور بازی های سبک نینجایی طرفداران خودش رو داره زمانی هم که ng2 اومد bad company که اومد face breaker بعدش اومد کمکم ng2 فراموش شد این حرف دلیل بر این نیست که ng2 بازی بدی است . ( هرکس میتونه نظر خودش رو بده ولی یه نظر کلی هم هست )
من نمیگم این بازی بده من میگم تا نسخه پالش بیاد خیلی بازی دیگر میاد .
حالا شاید به انگشتش برسن نیگا کن .:laughing:
www.gametrailers.com

آخرین ویرایش:
این جور بازی های سبک نینجایی طرفداران خودش رو داره زمانی هم که ng2 اومد bad company بیشتر فروخت . ( هرکس میتونه نظر خودش رو بده ولی یه نظر کلی هم هست )

شما يك مدرك بيار كه Bad Company بيشتر فروخته. هر وقت خواستيد نظر بديد, طوري نظر بديد كه بحث و جدال پيش نياد.

شما تریلر وانتد و فیفتی سنت 2 رو ببین بعد ببین من چی میگم .
این جور بازی های سبک نینجایی طرفداران خودش رو داره زمانی هم که ng2 اومد bad company که اومد face breaker بعدش اومد کمکم ng2 فراموش شد این حرف دلیل بر این نیست که ng2 بازی بدی است . ( هرکس میتونه نظر خودش رو بده ولی یه نظر کلی هم هست )
من نمیگم این بازی بده من میگم تا نسخه پالش بیاد خیلی بازی دیگر میاد .
حالا شاید به انگشتش برسن نیگا کن .:laughing:
www.gametrailers.com

face breaker پس اومدووو NGII کم کم فراموش شد...!!!!!:laughing:

face breaker پس اومدووو NGII کم کم فراموش شد...!!!!!:laughing:
اقا چرا بحث میکنی من میگم تا ما بخوایم صبر کنیم پالش بیاد کلی بازی دیگه میاد .
من نمیگم که بازی بدی من میگم این ژاپنی ها باعث شدن که ما الان بحث کنیم و صبر کنیم تا فروردین بازی بیاد .

منم بازی گرفتم ..منو ها همه انگلیسی هست ....اکشن بازی هم بالا هست و صلاح هم من مرحله 3 هستم 4 صلاح دارم ....ولی ng2 خونریزیش خیلی خوب بود تو این دشمنا پودر میشند ...

سلام
بازی امروز رسید دستم!
خب همون طور که بچه ها گفتن منوی بازی انگلیسی هست حتی میشه زیرنویس انگلیسی هم برای تمام مکالمات بازی انتخاب کرد!
گرافیک قابل قبوله ولی اینکه بگم عالیه نه اصلا این طور نیست!
گیم پلی بازی هم قابل قبوله ولی در مقایسه با بازی مثل ng2 از تنوع پایین تری برخورداره...
همون طور که میدونین بازی هم دارای دموی های زیادیه که در اون برای انجام کارها یه سری hotkey مشخص شده(مثل tomb raider,bourne,...) که به جذاب شدن بازی فوق العاده کمک کرده ولی خب به نظرم خیلی این قسمت رو سخت کردن چون خیلی خیلی سریع باید دکمه مورد نظر رو سریع بزنی ورگرنه میبازی حداقل نسبت به بازیهای دیگه ای که این طوری هست خیلی سریع تر هست...
بازی هم پر صحنه های سینمایی هست که یاده فیلم هایی هالیوودی میندازه:)
در کل بازی خوبیه و 100% ارزش بازه داره ولی تا بخواد به بازی مثل ninja gaiden برسه حالا حالاها کار داره ولی خب واسه شماره ی اول این بازی به نظرم خیلی عالی هست و میتونه یه شروع خوب باشه....

من فکر ميکنم اگر این بازی به نسبت NG2 از سختی بسيار زيادش کم کنه ، که حتی برای بازيباز های حرفه ای هم اعصاب خرد کن ميشد ، ميتونه به نسبت اون بازی فروش خيلی بيشتری داشته باشه و در نتيجه تو مدت زمان کمتری به نسبت NG2 محبوبيت بيشتری کسب کنه ،
البته بايد اینم قبول کنيم که
NG2 يکسری طرفدار سرسخت و فوق العاده حرفه ای داره که بدجوری از این عنوان طرفداری ميکنن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or