Ninja Blade

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
داداش خوب مگه فقط این جور چیزاست مثلا نسخه ی پال که اگر اشتبا نکنم واسه اروپاست واسش زبون فرانسه یا آلمانی میزارن یا زیرنویس یا کارهایی که با کشورهای اروپایی سازگار باشه واسه اینه که ریجن به وجود اومده.
ممنون دوست عزیز من این ها رو میدونم.;) می خوام ببینم چرا این جوری میشه؟:confused: چون مثلا نسخه Pal بازی FIFA09 از بقیه زودتر اومد. من متوجه نمی شم که توی این مدت چیکار می کنن

دیشب بازی رو تموم کردم در کل بازی بدی نبود پیشنهاد میکنم حتمآ بازی کنید

در کمال تعجب بازی 9 مرحله داشت حالا چرا یه مرحله اضافه نکردن بشه ده تا .... بماند

داستان کلی بازی در مورد تقابل پدر و پسر بیشتر توضیح نمیدم خودتون بازی کنید لذت ببرید

فقط از دوستان محترم خواهشمندیم به فکر ما پال باز ها هم باشین. نشه مثل اون FallOut 3 که اومدن زرتی پایان داستان رو گفتن تموم شد. بذارین ما هم بازی کنیم بعد :((

بچه ها امروز يكي گفت كه تاريخ اومدنه Region PAL همون 24 march
هستش !!! اون از Afro اينم از اين !!! اگه قرار باشه بازي هايي كه توسط
شركت هاي ژاپني ساخته ميشن Region PAL ديرتر بياد كه بدبخت ميشيم !!!:(:((

دوستانی که میخوان تاریخ عرضه بازی رو هر ریجنی رو بدونن به تاپیک release Date center مراجعه کنن و اینجا لطفا پست ندن !
و لطفا دوستان داستان بازی یا مشکلاتشون رو داخل اسپویلر (متن پنهان ) قرار بدن تا مشکلی برا بقیه بچه ها که بازی رو انجام ندادن پیش نیاد
با تشکر
موفق باشید

لطفا دوستان داستان بازی یا مشکلاتشون رو داخل اسپویلر (متن پنهان ) قرار بدن تا مشکلی برا بقیه بچه ها که بازی رو انجام ندادن پیش نیاد

تایید می شه. حالا کسایی که بازی کردند اصلا مالی هست؟

آره منم تعريف شنيدم ازش !!!
يكي از دوستام بازي كرده بود ميگفت از NG2 بهتره !!!
بازي در حالت معمولي از Ninja Gaiden 2 بهتر نيست اما به قدري تنوع توي بازي هست و به قدري از تم فيلم هاي هالييودي توي بازي استفاده شده كه در بعضي اوقات بازي از Ninja Gaiden 2 هم بهتر مي شه. گرافيك بازي هم خيلي خوب هست تنها مشكل افت فريم بازي هست اما بازي واقعا هيجان انگيز و زيبايي هست.

دیشب بازی رو تموم کردم در کل بازی بدی نبود پیشنهاد میکنم حتمآ بازی کنید

در کمال تعجب بازی 9 مرحله داشت حالا چرا یه مرحله اضافه نکردن بشه ده تا .... بماند

داستان کلی بازی در مورد تقابل پدر و پسر بیشتر توضیح نمیدم خودتون بازی کنید لذت ببرید

اقا کسی در مورد بازی چیزی نگفته که شما هی میگید چیزی از بازی نگید یدونه من گفتم داستان کلی بازی در مورد تقابل پدر و پسر هستش این رو بیشتر دوستان قبل از عرضه شدن بازی هم میدونستند

اگه دوستان ناراحت شدن من از همشون عذر خواهی میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or