Ninja Blade

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم امروز بازی رو گرفتم تا حالا بازی بد نبوده در مورد بازی : بازی از گرافیک خوبی برخوردار هستش مراحل بازی طولانیه و هوش مصنوعی غول های بازی خوب کارشده

از نکات منفی بازی میشه به باگ های بسیاری تو بازی اشاره کرد مثلآ غیب شدن یه کرم غول پیکر وسط بازی یا گیر کردن هلیکوپتر و ... چند مورد دیگه اشاره کرد

الان مرحله ی سه بازی هستم و برای نظر دادن در مورد بازی خیلی زود ولی در کل ارزش بازی کردن رو داره مخصوصآ boss های غول پیکر که هیجان زیادی به بازی میده

عجب داستانی داریم ها...گناه کردیم پال خریدیم؟

سایلنت هیل هنوز که هنوزه نسخه پال اش نیومده...فکر کنم اصلا نیاد

اینم که اینجوری...چه مرضی دارن این ها؟ چرا اینطوری میکنن؟

نمی دونم واقعا مشکلشون چیه که مال Pal رو دیر میدن شاید می خوان باگ های بازی رو بر طرف کنن:biggrin1: Maybe Not , Maybe
داداش خوب مگه فقط این جور چیزاست مثلا نسخه ی پال که اگر اشتبا نکنم واسه اروپاست واسش زبون فرانسه یا آلمانی میزارن یا زیرنویس یا کارهایی که با کشورهای اروپایی سازگار باشه واسه اینه که ریجن به وجود اومده.

w

منم امروز بازی رو گرفتم تا حالا بازی بد نبوده در مورد بازی : بازی از گرافیک خوبی برخوردار هستش مراحل بازی طولانیه و هوش مصنوعی غول های بازی خوب کارشده

از نکات منفی بازی میشه به باگ های بسیاری تو بازی اشاره کرد مثلآ غیب شدن یه کرم غول پیکر وسط بازی یا گیر کردن هلیکوپتر و ... چند مورد دیگه اشاره کرد

الان مرحله ی سه بازی هستم و برای نظر دادن در مورد بازی خیلی زود ولی در کل ارزش بازی کردن رو داره مخصوصآ boss های غول پیکر که هیجان زیادی به بازی میده

شما از کجا گرفتی:confused:

يك سوالي از دوستان. الان بازي براي J اومده تمام ژاپني يا زبان انگليسي هم داره و مختص اسيا هست.؟

منو ها و زیرنویس ها همه انگلیسی هستش و مخصوص اسیا هستش

در مورد سوال اون یکی دوستمون هم اینکه من بازی رو از DC گرفتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or