خب منم چند روزی میشه دموی Ninja Blade رو گرفتم. از بعضی جهات خیلی شبیه Ninja Gaiden هست و برای من که از این سبک خوشم میاد خیلی خوبه ! از نظر گرافیک هم که جالب کار شده (نه عالی) و مشکل خاصی نداره. میمونه گیم پلی که با این دموی کوتاه نمیشه نظر قطعی داد ولی خیلی خوب به نظر میرسه. ضربه های شمشیر واقعآ حس میشه و سنگینه. صحنه های QTE (دکمه زدن !) هم جالب کار شده ولی یه کم زیادی آسونهبهترین تیکه دمو هم به نظرم اونجایی هست که به سبک بازی Shadow Dancer مگادرایو از بالای ساختمون به پایین شیرجه میزنیم و باید جک جونور بکشیم ! خیلی با اونجا حال کردم. با توجه به دمو به نظرم میشه در حد یه بازی خوب (نه عالی) روش حساب باز کرد. یه بازی در سبک Ninja Gaiden ولی با گیم پلی کندتر (معنی بدتر نمیده به هیچ وجه) و البته خیلی آسون تر از NG .
لینک rapid اگه بخوای اینجا هست :یکی هم به ما لینک دانلود این بدمو رو بده. البته به غیر از تورنت.حجم دمو چقدره؟ شما که بازی کردین از کجا گرفتین؟
http://rapidshare.com/files/178031547/Ninja_Blade_DEMO_by_Brembo.part1.rar
http://rapidshare.com/files/178031576/Ninja_Blade_DEMO_by_Brembo.part2.rar
http://rapidshare.com/files/178031582/Ninja_Blade_DEMO_by_Brembo.part3.rar
والا سلیقه ها متفاوته ولی من با توجه به این دمو , Ninja Gaiden 2 رو ترجیح میدم. دموش با اینکه خیلی خوب بود ولی یه جوری بود که به اندازه NG به دل من ننشست. یعنی یه حسی توی دموش بود که به نظر میاد تجربه ای که سازنده NG داره , سازنده NB نداره.یعنی به اندازه اون نرم و روون نیست. حالا باید تا اومدن خود بازی صبر کرد ولی من که حتمآ امتحانش میکنم.به نظرتون نینجا2 بهتر بود یا این؟1:biggrin1: اگه بهتر از اون باشه که باید بگیم شاهکاره.(نینجا خودش شاهکاره)
NG2 این قدر سخت بود یک جاهایی می خواستم دیسک را خورد کنم و یک جاهایی به سختیش می خندیدم:biggrin1:والا سلیقه ها متفاوته ولی من با توجه به این دمو , Ninja Gaiden 2 رو ترجیح میدم. دموش با اینکه خیلی خوب بود ولی یه جوری بود که به اندازه NG به دل من ننشست. یعنی یه حسی توی دموش بود که به نظر میاد تجربه ای که سازنده NG داره , سازنده NB نداره.یعنی به اندازه اون نرم و روون نیست. حالا باید تا اومدن خود بازی صبر کرد ولی من که حتمآ امتحانش میکنم.
:biggrin1:
باس فایتشم که وایلاست.... گرافیکشم خیلی خوبه. البته امیدوارم همه مراحلش تو شب نباشه:cheesygri گیم پلیش هم واقعا عالی بود. دشمناشم خیلی سگ جونن:biggrin1: منم حتما میگیرمش.عزیزم این تاپیک بانجو هستش؟ سرچ بکن تاپیکش را پیدا می کنی...!سلام دوستان
میشه یکی از دوستان راجب بازی banjo kazooie: nuts & bolts یه کم توضیح بده.
من این بازی رو گرفتم ولی اصلا نمیدونم چی کار باید بکنم.
من تلوزیونم از این قدیمیاس حتی نمیتونم حدس بزنم که زیر نویسهای بازی چی نوشته:biggrin1:.

:confused::confused::confused::confused:عزیزم این تاپیک بانجو هستش؟ سرچ بکن تاپیکش را پیدا می کنی...!![]()

عزیزم وقتی ویرایش می کنی لطفا بعدش پست نده چون اونجا مشخص شده که چه پستی داده بودی...!:confused::confused::confused::confused:
![]()
سلام دوستان
میشه یکی از دوستان راجب بازی banjo kazooie: nuts & bolts یه کم توضیح بده.
من این بازی رو گرفتم ولی اصلا نمیدونم چی کار باید بکنم.
من تلوزیونم از این قدیمیاس حتی نمیتونم حدس بزنم که زیر نویسهای بازی چی نوشته:biggrin1:.
ای باباعزیزم وقتی ویرایش می کنی لطفا بعدش پست نده چون اونجا مشخص شده که چه پستی داده بودی...!
متن پست اصلی شما: