Ninja Blade

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام!
من دموشو بازی کردم خیلی جالبو عالیه تقریبا میشه گفت یه جورایی گاد آف وار ژاپنیه بازیش خیلی باحاله صحنه های سینمایی باحالیم داره گرافیکش از نینجا گایدن دو بالاتره کلا گرافیک بازیش خیلی خوبه بعضی جاها عالیه وقتی نسخه کاملش اومد حتما بخریدش ضرر نمیکنین یه حسی بهم میگه اون یارو سامورایی که استاد نینجاها هست خودش یه جورایی مشکوک میزنه.

خب منم چند روزی میشه دموی Ninja Blade رو گرفتم. از بعضی جهات خیلی شبیه Ninja Gaiden هست و برای من که از این سبک خوشم میاد خیلی خوبه ! از نظر گرافیک هم که جالب کار شده (نه عالی) و مشکل خاصی نداره. میمونه گیم پلی که با این دموی کوتاه نمیشه نظر قطعی داد ولی خیلی خوب به نظر میرسه. ضربه های شمشیر واقعآ حس میشه و سنگینه. صحنه های QTE (دکمه زدن !) هم جالب کار شده ولی یه کم زیادی آسونه :دی بهترین تیکه دمو هم به نظرم اونجایی هست که به سبک بازی Shadow Dancer مگادرایو از بالای ساختمون به پایین شیرجه میزنیم و باید جک جونور بکشیم ! خیلی با اونجا حال کردم. با توجه به دمو به نظرم میشه در حد یه بازی خوب (نه عالی) روش حساب باز کرد. یه بازی در سبک Ninja Gaiden ولی با گیم پلی کندتر (معنی بدتر نمیده به هیچ وجه) و البته خیلی آسون تر از NG .

یکی هم به ما لینک دانلود این بدمو رو بده. البته به غیر از تورنت.حجم دمو چقدره؟ شما که بازی کردین از کجا گرفتین؟

خب منم چند روزی میشه دموی Ninja Blade رو گرفتم. از بعضی جهات خیلی شبیه Ninja Gaiden هست و برای من که از این سبک خوشم میاد خیلی خوبه ! از نظر گرافیک هم که جالب کار شده (نه عالی) و مشکل خاصی نداره. میمونه گیم پلی که با این دموی کوتاه نمیشه نظر قطعی داد ولی خیلی خوب به نظر میرسه. ضربه های شمشیر واقعآ حس میشه و سنگینه. صحنه های QTE (دکمه زدن !) هم جالب کار شده ولی یه کم زیادی آسونه :دی بهترین تیکه دمو هم به نظرم اونجایی هست که به سبک بازی Shadow Dancer مگادرایو از بالای ساختمون به پایین شیرجه میزنیم و باید جک جونور بکشیم ! خیلی با اونجا حال کردم. با توجه به دمو به نظرم میشه در حد یه بازی خوب (نه عالی) روش حساب باز کرد. یه بازی در سبک Ninja Gaiden ولی با گیم پلی کندتر (معنی بدتر نمیده به هیچ وجه) و البته خیلی آسون تر از NG .

به نظرتون نینجا2 بهتر بود یا این؟1:biggrin1: اگه بهتر از اون باشه که باید بگیم شاهکاره.(نینجا خودش شاهکاره)

Last edited by a moderator:
یکی هم به ما لینک دانلود این بدمو رو بده. البته به غیر از تورنت.حجم دمو چقدره؟ شما که بازی کردین از کجا گرفتین؟
لینک rapid اگه بخوای اینجا هست :
Code:
http://rapidshare.com/files/178031547/Ninja_Blade_DEMO_by_Brembo.part1.rar 
http://rapidshare.com/files/178031576/Ninja_Blade_DEMO_by_Brembo.part2.rar 
http://rapidshare.com/files/178031582/Ninja_Blade_DEMO_by_Brembo.part3.rar
حجمش کلآ کمتر از 250 مگ میشه.

به نظرتون نینجا2 بهتر بود یا این؟1:biggrin1: اگه بهتر از اون باشه که باید بگیم شاهکاره.(نینجا خودش شاهکاره)
والا سلیقه ها متفاوته ولی من با توجه به این دمو , Ninja Gaiden 2 رو ترجیح میدم. دموش با اینکه خیلی خوب بود ولی یه جوری بود که به اندازه NG به دل من ننشست. یعنی یه حسی توی دموش بود که به نظر میاد تجربه ای که سازنده NG داره , سازنده NB نداره.یعنی به اندازه اون نرم و روون نیست. حالا باید تا اومدن خود بازی صبر کرد ولی من که حتمآ امتحانش میکنم.

والا سلیقه ها متفاوته ولی من با توجه به این دمو , Ninja Gaiden 2 رو ترجیح میدم. دموش با اینکه خیلی خوب بود ولی یه جوری بود که به اندازه NG به دل من ننشست. یعنی یه حسی توی دموش بود که به نظر میاد تجربه ای که سازنده NG داره , سازنده NB نداره.یعنی به اندازه اون نرم و روون نیست. حالا باید تا اومدن خود بازی صبر کرد ولی من که حتمآ امتحانش میکنم.
NG2 این قدر سخت بود یک جاهایی می خواستم دیسک را خورد کنم و یک جاهایی به سختیش می خندیدم:biggrin1:
کلا شده بود ماجرایی...!
من سر یک مرحله دو هفته گیر کردم و یک روز پسرخاله ام ردش کرد؟!!!! تا حالا یک بار هم NG2 بازی نکرده بود...!:sick::biggrin1:

از همین لینک رپید دانلود کردم. بازی فوق العادست:love: باس فایتشم که وایلاست.... گرافیکشم خیلی خوبه. البته امیدوارم همه مراحلش تو شب نباشه:cheesygri گیم پلیش هم واقعا عالی بود. دشمناشم خیلی سگ جونن:biggrin1: منم حتما میگیرمش.

سلام دوستان
میشه یکی از دوستان راجب بازی banjo kazooie: nuts & bolts یه کم توضیح بده.
من این بازی رو گرفتم ولی اصلا نمیدونم چی کار باید بکنم.:-"
من تلوزیونم از این قدیمیاس حتی نمیتونم حدس بزنم که زیر نویسهای بازی چی نوشته:biggrin1:.
عزیزم این تاپیک بانجو هستش؟ سرچ بکن تاپیکش را پیدا می کنی...!;)

:confused::confused::confused::confused:
:sick::sick::sick::sick:
عزیزم وقتی ویرایش می کنی لطفا بعدش پست نده چون اونجا مشخص شده که چه پستی داده بودی...!
متن پست اصلی شما:
سلام دوستان
میشه یکی از دوستان راجب بازی banjo kazooie: nuts & bolts یه کم توضیح بده.
من این بازی رو گرفتم ولی اصلا نمیدونم چی کار باید بکنم.:-"
من تلوزیونم از این قدیمیاس حتی نمیتونم حدس بزنم که زیر نویسهای بازی چی نوشته:biggrin1:.

عزیزم وقتی ویرایش می کنی لطفا بعدش پست نده چون اونجا مشخص شده که چه پستی داده بودی...!
متن پست اصلی شما:
ای بابا
من اون متنو تو یه تاپیک دیگه دادم چه گیری داده شما ؟!:-"
نبود کسی جواب مارو بده ؟ همینطوری رایتش کنم بزارم تو کنسول ؟

دوستان نذارین تاپیک بخوتبه. دیروز من دموی بازی رو دانلود کردم و بازی کردم. واقعا یه چیزه مهشر بود.

شامل همون مراحلی که بیشتر تا کنون نشان داده شدن. اول که از هوا پیما میپره پایین که بعد از نشون دادن علامت آمادگی بازیکن برای بازی (دوربین چشم نینجا رو نشون میده) یه سری دکمه زنی شروع میشه که بعد وارد ساختمون میشین. توی دمو 3 نوع شمشیر موجوده که هر کودوم را باید در جای خودش استفاده کنین. مثلا برای هیولاهایی که زره مقاوم دارن باید باید از شمشیر سنگینی تقریبا به شکل شمشیر عنکبوت در پرنس 2 استفاده کنید.

بعد از جنگیدن با چند تا هیولا داخل ساختمون خودشو از شیشیه به بیرون پرت میکنه و حالا جنگ بر روی دیوار یه آسمان خراش شروع میشه. صحنه های اکشن واقعا خارق العاده اند. همینطور که روی دیوار به سمت پایی در حال دویدن هستش باید با پرنده هام بجنگین. بعد از پایین اومدن با رئیس بازی که در تریلر ها دیده بودیم جنگ باید بکنین که به شکل یه عنکبوت بزرگه.
مبارزه با رئیس هم در نوع خودش جالبه اما در میانه نبرد دموی بازی تموم میشه و ملت تو کف میمونن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or