Multi Platform Nier Automata

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
https___www.g4less.com_images_product_10420_11.jpg
-اسم بازی فعلا "NieR New Project" هست. اطلاعات جدید در پاییز امسال.
-کارگردان بازی، Yoko Taro، انحصاری بودن رو تایید کرد. وقتی ازش در مورد عرضه بازی روی باقی پلتفرم ها سوال شد، Taro گفت: "لطفا منتظر عرضه بازی روی PS4 باشید".
-Yosuke Saito، تهیه کننده بازی، گفته که وقتی سراغ پلاتینیوم رفتن میدونستن که به خارط مهارت پلاتینیوم تیمشون دیگه کامل شده.
-آهنگساز اصلی سری، Keiichi Okabe تو این پروژه هست.
-Akihiko Yoshida، طراح بازی هایی مثل FF12 و Bravely Default هم در تیم سازنده حضور داره..-به جز دختری که تو تریلر دیدیم، دو شخصیت قابل بازی دیگه هم تو بازی حضور دارن (یه پسر بچه که تو تریلر بود جزو این شخصیت هاست).
-اگه شماره قبلی رو بازی نکردید فهمیدن داستان براتون دشوار نخواهد بود. بازی قرار یه دنیای جدید رو خلق کنه. دنیای بازی به شماره قبل یه ربط هایی داره، اما شخصیت های قابل بازی همه جدید هستن.
-بنابر گفته های Yosuke Saito، هدف تیم خلق یک بازی Action RPG/JRPG با کیفیت هست.
-بازی هنوز هم مثل شماره قبلی نقش آفرینیه، اما با سیستم مبارزات پلاتینیوم! البته SE از پلاتینیوم درخوست کرده که سیستم مبارزات رو [نسبت به بازی های قبلیش] یکم ساده تر طراحی کنه ( نظر شخصی مترجم: هنوز پلاتینیومی هستم مبارزات! اما چون بازی قرار نیست روی اکشن تمرکز کامل داشته باشه، باید ساده تر باشه.)
-بازی مثل شماره قبل چندین پایان مختلف داره. تو شماره قبل یکی از پایان ها باعث می شد سیو هاتون پاک بشن! تو این شماره خبری از این ویژگی نیست، چون سازنده ها میخوان چیزهایی جدیدی رو امتحان کنن.
-البته به گفته Taro، بازی هنوز توی مراحل اول ساخت هست. شاید بعدا تصمیم گرفتن که سیو هاتون رو پاک کنن

Best E3 EVEeeeeeer
اسکوئر انیکس داره به روزهای اوجش بر میگرده هر چی طرفدارا میخوان رو داره میسازه . مرسیییییییی.

Last edited by a moderator:
سیستم گیم پلی بازی خیلی عجیب و غریبه :D لول 17 هستم، هنوز نمیدونم چطوری اسلحه ها رو اپگرید کنم، یا چطوری سلاح های دیگه ای رو به دست بیارم، یا کلا خود پیدا کردن مراحل تو نقشه خیلی سخته
ولی در کل خیلی بازی خوش ساختی هست، خیلی شخصت پردازی خوبی داره، حیف پورت نسخه استیم درب و داغانه:D:x

• Like
Reactions: kamyy
سیستم گیم پلی بازی خیلی عجیب و غریبه :D لول 17 هستم، هنوز نمیدونم چطوری اسلحه ها رو اپگرید کنم، یا چطوری سلاح های دیگه ای رو به دست بیارم، یا کلا خود پیدا کردن مراحل تو نقشه خیلی سخته
ولی در کل خیلی بازی خوش ساختی هست، خیلی شخصت پردازی خوبی داره، حیف پورت نسخه استیم درب و داغانه:D:x

ببین آپگریدشون خیلی سخته! باید یه سری چیز پیدا کنی براشون که خب سخت گیر میاد
سلاح های دیگه هر بایوم جدیدی که میری یه مرچنتی چیزی داره میتونی بخری و لول 17 خیلی پایینه هنوز. بیشتر بچرخ گرایند کن. حواستم باشه یه جاهایی کلا برای پلی ترو دوم و 9S تعبیه شده الکی زور نزن با 2B بری چون اسکیلهاشو نداره اصلا! :دی
پیدا کردن کوئست ها هم روی نقشه خب یکم داستانه ولی اول برو توی لیست کوئست هات از اونجا ببین کدومو میخوای بری یا اصلا کدوم رو باید اول بری بعد روی نقشه پیدا کن چون روی نقشه کلی ساید کوئست و چیزای پرت و پلا هم میاره که خب لزومی نداره حتما بریشون.

کسی هست اندینگ E رو رفته باشه؟ همون اندینگی که توی credits مینی گیم داره...
خیلی سخته. یعنی یه جورایی غیر ممکنه. بعیید میدونم کسی در کره زمین تونسته باشه ردش کنه.
توی نت دیدم میگن باید به اینترنت وصل شی و بعد از چند بار مردن پاد بهت پیشنهاد کمک کردن میده.
مشکل اینجاست که من هرکاری کردم ارور اتصال به شبکه رو میده.
تو خود بازی این ارور نمیده. یعنی تمام اجساد نمایان میشه و به راحتی به شبکه وصل میشم ولی اینجا نمیشه.
کسی راه حلی داره بده؟
دو روزه الان درگیر شدم. دیگه واقعن اعصابم خورد شده...
............
فقط یه چیزی . من رو pc بازی میکنم. :D

خیلی سخته. یعنی یه جورایی غیر ممکنه. بعیید میدونم کسی در کره زمین تونسته باشه ردش کنه.
توی نت دیدم میگن باید به اینترنت وصل شی و بعد از چند بار مردن پاد بهت پیشنهاد کمک کردن میده.
تو خود بازی این ارور نمیده. یعنی تمام اجساد نمایان میشه و به راحتی به شبکه وصل میشم ولی اینجا نمیشه.
کسی راه حلی داره بده؟
............
فکر کنم چند بار میمیردی ایزی مود میرفت.

• Like
Reactions: z2s sas
کسی راه حلی داره بده؟
............
واقعا فک نمیکنم بدون کمک از پاد بقیه پلیرا بشه ردش کرد. خیلی عجیبه که جسد بقیه پلیرارو میتونی ببینی ولی ارور اتصال به شبکه میده، قندشکن تست کردی؟

• Like
Reactions: NHM and z2s sas
فکر کنم چند بار میمیردی ایزی مود میرفت.
باورت میشه من تو این دورزه 3475935789 بار مردم؟ :D هیچ راهی نداره آفلاین ردش کرد. اوایلش آسونه ولی یکم میرم جلو به طرز وحشتناکی سخت میشه. رسمن یه جوری ساختن که نشه ردش کرد!
واقعا فک نمیکنم بدون کمک از پاد بقیه پلیرا بشه ردش کرد. خیلی عجیبه که جسد بقیه پلیرارو میتونی ببینی ولی ارور اتصال به شبکه میده، قندشکن تست کردی؟
واقعن واسه خودمم عجیبه. هیچ جای بازی این ارور نمیده و به راحتی متصل میشم. فقط تو همون قسمت ارور میده. قندشکن هم یه دونه از این رایگان ها رو تست کردم. به نظرت قند شکن پولی بگیرم احتمال داره وصل شم؟؟؟
بعد یه سوال دیگه. من دنبال راهنمایی تو نت بودم به چشمم خورد که یکی نوشته بود اینجا اگر از پاد کمک بگیری کل سیوهات میپره!! واقعیت داره؟؟ اگر اینجوری باشه که خیلی بد میشه?

باورت میشه من تو این دورزه 3475935789 بار مردم؟ :D هیچ راهی نداره آفلاین ردش کرد. اوایلش آسونه ولی یکم میرم جلو به طرز وحشتناکی سخت میشه. رسمن یه جوری ساختن که نشه ردش کرد!
احتمالا شاخ های Bullet Hell بتونن :D
ولی منم(تو کرکی) خیلی سعی کردم نشد، آخر رو استیم خریدم :> :)) :D

من دنبال راهنمایی تو نت بودم به چشمم خورد که یکی نوشته بود اینجا اگر از پاد کمک بگیری کل سیوهات میپره!! واقعیت داره؟؟ اگر اینجوری باشه که خیلی بد میشه?
یه دیالوگ بعد از اندینگ E میاره(تا جایی که یادمه میتونی کمک بگیری و انتخاب کنی که سیوت هم پاک نشه)
تو PC هم که هستی، دستی از سیو بک آپ بگیر اونجا هم بزن پاک کنه که هردو حالت رو تجربه کنی :))

• Love
بعد یه سوال دیگه. من دنبال راهنمایی تو نت بودم به چشمم خورد که یکی نوشته بود اینجا اگر از پاد کمک بگیری کل سیوهات میپره!! واقعیت داره؟؟ اگر اینجوری باشه که خیلی بد میشه?
نه این یه چیزی بعد اندینگ E هستش. بعد اندینگ میتونی کل سیوتو پاک کنی و تبدیلش کنی به یکی از همین پادها که تو این قسمتن تا به بقیه پلیرا کمک کنی. همه این پلیرایی که بهت کمک میکنن سیوشونو به فنا دادن و هر بار که یکی از پاد هاشون تو این تیتراژه میمیره سیوشون کلا میره.

• Like
نه این یه چیزی بعد اندینگ E هستش. بعد اندینگ میتونی کل سیوتو پاک کنی و تبدیلش کنی به یکی از همین پادها که تو این قسمتن تا به بقیه پلیرا کمک کنی. همه این پلیرایی که بهت کمک میکنن سیوشونو به فنا دادن و هر بار که یکی از پاد هاشون تو این تیتراژه میمیره سیوشون کلا میره.
ممنون . با این اوصاف پس احتمالش هست هیچ پلیری نباشه به من کمک کنه؟؟
احتمالا شاخ های Bullet Hell بتونن :D
ولی منم(تو کرکی) خیلی سعی کردم نشد، آخر رو استیم خریدم :> :)) :D

یه دیالوگ بعد از اندینگ E میاره(تا جایی که یادمه میتونی کمک بگیری و انتخاب کنی که سیوت هم پاک نشه)
تو PC هم که هستی، دستی از سیو بک آپ بگیر اونجا هم بزن پاک کنه که هردو حالت رو تجربه کنی :))
شاید به قول شما اسپید رانرهای کنترا بتونن ردش کنن. ولی بازهم به نظرم خیلی بعیده. آخه یه جاهایی کل صفحه بولت میشه. یعنی چطور ممکنه؟؟؟ :D
همین الان رفتم سیوهامو بک آپ گرفتم. ممنون از یادآوری

• Like
Reactions: NHM
شاید به قول شما اسپید رانرهای کنترا بتونن ردش کنن. ولی بازهم به نظرم خیلی بعیده. آخه یه جاهایی کل صفحه بولت میشه. یعنی چطور ممکنه؟؟؟ :D
همین الان رفتم سیوهامو بک آپ گرفتم. ممنون از یادآوری
الان سرچ کردم و بله، ملت solo رفتنش واقعا نمیدونم چجوری :))

خواهش میکنم :D من خودم با RAM خراب و ماد FAR این بازی رو تموم کردم(ساند افکت متال گیر میشنوم یاد جنگ هایی که توشون شرکت نکردم میافتم =)))
View attachment Metal Gear Solid Exclamation Point Sound Effect.mp4
هر 20 دقیق کرش میکرد واسه همین وظیفه شرعی خودم میدونم موقعیتش پیش بیاد یادآوری کنم :D

• Smile
الان سرچ کردم و بله، ملت solo رفتنش واقعا نمیدونم چجوری :))

خواهش میکنم :D من خودم با RAM خراب و ماد FAR این بازی رو تموم کردم(ساند افکت متال گیر میشنوم یاد جنگ هایی که توشون شرکت نکردم میافتم =)))
View attachment 214308
هر 20 دقیق کرش میکرد واسه همین وظیفه شرعی خودم میدونم موقعیتش پیش بیاد یادآوری کنم :D
با این شرایطی که داشتی این تنها بازی بوده که واقعن ارزشش رو داشته :))
-----------------
یه سوال . این تو قسمت اچیومنت ایکس باکس اپه. میدونی داستانش چیه؟

:D8->
Screenshot 2021-06-24 155352.jpg

من تو یوتوب به چشمم خورده بعضی ها لباس 2B رو عوض کردن. ولی تو بازی هنوز همچین آیتمی نگرفتم. فقط یه دونه لباس 9S رو گرفتم که شبیه بچه مدرسه ای های ژاپنی میشه:D

• Like
Reactions: NHM
با این شرایطی که داشتی این تنها بازی بوده که واقعن ارزشش رو داشته :))
-----------------
یه سوال . این تو قسمت اچیومنت ایکس باکس اپه. میدونی داستانش چیه؟

:D8->
View attachment 214342

من تو یوتوب به چشمم خورده بعضی ها لباس 2B رو عوض کردن. ولی تو بازی هنوز همچین آیتمی نگرفتم. فقط یه دونه لباس 9S رو گرفتم که شبیه بچه مدرسه ای های ژاپنی میشه:D
L3+R3 رو با کنترل میزدی یک اتفاقی میوفتاد. اونم با 2B:دی
---
آخر تمام اش کردی؟:دی

• Love
  • Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or