Multi Platform Nier Automata

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
https___www.g4less.com_images_product_10420_11.jpg
-اسم بازی فعلا "NieR New Project" هست. اطلاعات جدید در پاییز امسال.
-کارگردان بازی، Yoko Taro، انحصاری بودن رو تایید کرد. وقتی ازش در مورد عرضه بازی روی باقی پلتفرم ها سوال شد، Taro گفت: "لطفا منتظر عرضه بازی روی PS4 باشید".
-Yosuke Saito، تهیه کننده بازی، گفته که وقتی سراغ پلاتینیوم رفتن میدونستن که به خارط مهارت پلاتینیوم تیمشون دیگه کامل شده.
-آهنگساز اصلی سری، Keiichi Okabe تو این پروژه هست.
-Akihiko Yoshida، طراح بازی هایی مثل FF12 و Bravely Default هم در تیم سازنده حضور داره..-به جز دختری که تو تریلر دیدیم، دو شخصیت قابل بازی دیگه هم تو بازی حضور دارن (یه پسر بچه که تو تریلر بود جزو این شخصیت هاست).
-اگه شماره قبلی رو بازی نکردید فهمیدن داستان براتون دشوار نخواهد بود. بازی قرار یه دنیای جدید رو خلق کنه. دنیای بازی به شماره قبل یه ربط هایی داره، اما شخصیت های قابل بازی همه جدید هستن.
-بنابر گفته های Yosuke Saito، هدف تیم خلق یک بازی Action RPG/JRPG با کیفیت هست.
-بازی هنوز هم مثل شماره قبلی نقش آفرینیه، اما با سیستم مبارزات پلاتینیوم! البته SE از پلاتینیوم درخوست کرده که سیستم مبارزات رو [نسبت به بازی های قبلیش] یکم ساده تر طراحی کنه ( نظر شخصی مترجم: هنوز پلاتینیومی هستم مبارزات! اما چون بازی قرار نیست روی اکشن تمرکز کامل داشته باشه، باید ساده تر باشه.)
-بازی مثل شماره قبل چندین پایان مختلف داره. تو شماره قبل یکی از پایان ها باعث می شد سیو هاتون پاک بشن! تو این شماره خبری از این ویژگی نیست، چون سازنده ها میخوان چیزهایی جدیدی رو امتحان کنن.
-البته به گفته Taro، بازی هنوز توی مراحل اول ساخت هست. شاید بعدا تصمیم گرفتن که سیو هاتون رو پاک کنن

Best E3 EVEeeeeeer
اسکوئر انیکس داره به روزهای اوجش بر میگرده هر چی طرفدارا میخوان رو داره میسازه . مرسیییییییی.

Last edited by a moderator:
دوستان بالاخره این رباط اولیه رو اوکی کردم و یکیم هم مرحله رو رفتم
اما خیلی محیط خالیه و اصلا هدف مشخص نیست
باید چیکار کرد تو بازی!داره خسته کننده میشه!

دوستان بالاخره این رباط اولیه رو اوکی کردم و یکیم هم مرحله رو رفتم
اما خیلی محیط خالیه و اصلا هدف مشخص نیست
باید چیکار کرد تو بازی!داره خسته کننده میشه!
ادامه بده، هرچی بیشتر بری و بمرور که پیشرفت میکنی، محیط هم شلوغ تر میشه.
مثل اپن ورلدهای دیگه نیست که از اول بندازتت تو یک دنیای بزرگ و شلوغ و شما شروع کنی از این سمت بری اونور که ماموریت بگیری و الی آخر.
مهمترین المان بازی داستان اون و نحوه روایتش هست، بعد از اون گیم پلی داینامیک و عجیب اون هست که هی عوض میشه، موسیقی فوق العادش هست و...

نوشتی محیط خالیه، ولی من وقتی بازی کامل تموم کردم احساس خالی بودن کردم، بعد از این بازی دنبال بازیی میگردی که بتونه جای Nier پرکنه.
سعی کن دور اول تمومش کنی و از قبل هیچی برای خودت اسپویل نکنی(چون قرار هست این مسیر چندباری طی کنی!) :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: NaViiDii and all4u
ادامه بده، هرچی بیشتر بری و بمرور که پیشرفت میکنی، محیط هم شلوغ تر میشه.
مثل اپن ورلدهای دیگه نیست که از اول بندازتت تو یک دنیای بزرگ و شلوغ و شما شروع کنی از این سمت بری اونور که ماموریت بگیری و الی آخر.
مهمترین المان بازی داستان اون و نحوه روایتش هست، بعد از اون گیم پلی داینامیک و عجیب اون هست که هی عوض میشه، موسیقی فوق العادش هست و...

نوشتی محیط خالیه، ولی من وقتی بازی کامل تموم کردم احساس خالی بودن کردم، بعد از این بازی دنبال بازیی میگردی که بتونه جای Nier پرکنه.
سعی کن دور اول تمومش کنی و از قبل هیچی برای خودت اسپویل نکنی(چون قرار هست این مسیر چندباری طی کنی!) :D
کلی بازیش کردم اما یافتن مسیر سخته و تقریبا گیج کنندس

ملت تو استیم وقتی دیدن که هفته پیش نسخه ای روی گیم پس/استور ویندوز منتشر شده که هیچکدوم از معایب نسخه استیم نداره، نقدهای بازیو تو استیم بمبارون کردن.
Capture.PNG

اینطور که مشخصه استودیوی دیگه ای به درخواست پلاتینیوم وظیفه پورت روی استور مایکروسافت بعهده گرفته.
البته فریم باز روی 60 قفل هست ولی ورژن جدید مشکلات استاتر، کرش و فریم ریت نسخه استیم نداره، همینطور یکی 2 مورد تنظیمات جدید هم درش گنجوندن.
اسکوئر که به هیچ جاش نیست، امیدوارم که پلاتینیوم حداقل یک فکری بکنه.

البته نسخه استیم nier با نصب مد Far که هم مشکلات فریم ریت حل میکنه و هم ویژوال بهبود میده، بنظرم بهترین ورژن برای بازی کردن هست.
ولی خب همه که نمیدونن باید مد نصب کنن تا بازی فیکس بشه، این عجیبه که چرا بازی نباید از سمت استودیو ساپورت بشه.
================
این دومین بازی هست که روی گیم پس منتشر میشه و در واقع از نسخه استیم بهتر اجرا میشه، زودتر از این Evil Whitin نسخه گیم پس با ویژگیهای جدیدی منتشر شد که یجورایی بهش لقب ریمستر دادن.
برای این ویژگیها و تنظیمات جدید میشه از مود اول شخص و تنظیمات FOV بعنوان نمونه نام برد.
EwYATorWUAIJmRh (1).jpg

ملت تو استیم وقتی دیدن که هفته پیش نسخه ای روی گیم پس/استور ویندوز منتشر شده که هیچکدوم از معایب نسخه استیم نداره، نقدهای بازیو تو استیم بمبارون کردن.
View attachment 199234

اینطور که مشخصه استودیوی دیگه ای به درخواست پلاتینیوم وظیفه پورت روی استور مایکروسافت بعهده گرفته.
البته فریم باز روی 60 قفل هست ولی ورژن جدید مشکلات استاتر، کرش و فریم ریت نسخه استیم نداره، همینطور یکی 2 مورد تنظیمات جدید هم درش گنجوندن.
اسکوئر که به هیچ جاش نیست، امیدوارم که پلاتینیوم حداقل یک فکری بکنه.

البته نسخه استیم nier با نصب مد Far که هم مشکلات فریم ریت حل میکنه و هم ویژوال بهبود میده، بنظرم بهترین ورژن برای بازی کردن هست.
ولی خب همه که نمیدونن باید مد نصب کنن تا بازی فیکس بشه، این عجیبه که چرا بازی نباید از سمت استودیو ساپورت بشه.
================
این دومین بازی هست که روی گیم پس منتشر میشه و در واقع از نسخه استیم بهتر اجرا میشه، زودتر از این Evil Whitin نسخه گیم پس با ویژگیهای جدیدی منتشر شد که یجورایی بهش لقب ریمستر دادن.
برای این ویژگیها و تنظیمات جدید میشه از مود اول شخص و تنظیمات FOV بعنوان نمونه نام برد.
View attachment 199243
راهی هست به این نسخه دسترسی پیدا کنیم؟ من سر همین مشکلات هیچوقت نیئر نزدم :D

• Wow
Reactions: NHM
راهی هست به این نسخه دسترسی پیدا کنیم؟ من سر همین مشکلات هیچوقت نیئر نزدم :D
باید صبر کنیم که نسخه گیم پس کرک بشه.
البته مثل بازیهای قبلی UWP میشه بای پس کرد، دنگ و فنگ داره اما اگه تا حالا بازی نکردی حتما ارزشش داره.
تو گوگل اسم بازی + osb79 جستجو کن روشش هست.
7NsDSw7.png

روی نسخه استیم با نصب مود Far باز هم مشکل داشتی؟
ویژگیهایی که اضافه میکنه خیلی بهتر از نسخه گیم پس میشه.
========
ادیت: الان رفتم دیدم روی نسخه گیم پس هم میشه FAR نصب کرد \m/
پس بهترین نسخه همین نسخه گیم پس هست.
اگه آشنا نیست تو عکس بالا آدرس سایت هم هست;))

آخرین ویرایش:
باید صبر کنیم که نسخه گیم پس کرک بشه.
البته مثل بازیهای قبلی UWP میشه بای پس کرد، دنگ و فنگ داره اما اگه تا حالا بازی نکردی حتما ارزشش داره.
تو گوگل اسم بازی + osb79 جستجو کن روشش هست.
View attachment 199245

روی نسخه استیم با نصب مود Far باز هم مشکل داشتی؟
ویژگیهایی که اضافه میکنه خیلی بهتر از نسخه گیم پس میشه.
========
ادیت: الان رفتم دیدم روی نسخه گیم پس هم میشه FAR نصب کرد \m/
پس بهترین نسخه همین نسخه گیم پس هست.
اگه آشنا نیست تو عکس بالا آدرس سایت هم هست;))
والا من cpy و کودکس و فیت گرل زدم، بازم کرش میکرد. یه مشت کرک هم داشتن زدم فرقی نکرد.

اوکی ممنون.

• Sad
یه گیم پس ۱ ماهه بگیر بازیش کن راحت ترین راهه
والا تا حالا نگرفتم ولی اگه مثل استادیا باشه، اول از همه دسته ام رو نمیشناسه، بعد به خاطر تحریم باید وی پی ان همیشه وصل باشه و در نهایت اینکه با این اینترنتی که دائم قطع و وصل میشه و پینگ ۵۰۰ که توی کوآپ یه تیر میندازی و پنج ثانیه بعد پیغام به هدف خوردنش میاد چوری میشه آنلاین بازی کرد ؟:D

• Smile
والا تا حالا نگرفتم ولی اگه مثل استادیا باشه، اول از همه دسته ام رو نمیشناسه، بعد به خاطر تحریم باید وی پی ان همیشه وصل باشه و در نهایت اینکه با این اینترنتی که دائم قطع و وصل میشه و پینگ ۵۰۰ که توی کوآپ یه تیر میندازی و پنج ثانیه بعد پیغام به هدف خوردنش میاد چوری میشه آنلاین بازی کرد ؟:D

نیر که آنلاین و کوآپ نداره استادیا سرویس استریمه توی گیم پس بازی رو دانلود میکنی روی کامپیوتر خودت بازی میکنی

• Like
Reactions: ce7en44
من یه DS4 دارم و با اون بازی می‌کنم و با ابزار آلات رایج ویندوز اون رو به عنوان دسته x360 می‌شناسه و مشکلی هم نیست:دی
برای اتصال به گیم پس به وی‌پی‌ان نیازه اما برای بازی کردن بازی‌های آفلاین نیازی به چیزی نیست و مشکلی هم نیست.
بازی‌ها هم استریم نمی‌شن. مستقیم نصب میشن روی هارد که البته استور ویندوز خیلی شتی ـه ولی کار می‌کنه.

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
من یه DS4 دارم و با اون بازی می‌کنم و با ابزار آلات رایج ویندوز اون رو به عنوان دسته x360 می‌شناسه و مشکلی هم نیست:D
برای اتصال به گیم پس به وی‌پی‌ان نیازه اما برای بازی کردن بازی‌های آفلاین نیازی به چیزی نیست و مشکلی هم نیست.
بازی‌ها هم استریم نمی‌شن. مستقیم نصب میشن روی هارد که البته استور ویندوز خیلی شتی ـه ولی کار می‌کنه.
اوکی ممنون بابت راهنمایی :D حالا چه قیمت هست؟ سیستمش هنوز همونه یا تغییر کرده؟

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or