Nier 2 به صورت انحصاری برای PS4 معرفی شد (PlatinumGames)

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
30388300999991468989.jpg

شرکت Square Enix دنباله بازی محبوب Nier را به صورت انحصاری برای PS4 معرفی کرد. وظیفه ساخت بازی را استودیو PlatinumGames برعهده دارد.

کارگردان بازی مانند نسخه قبل آقای Yoko Taro است. به گفته Atsushi Inaba تهیه کننده استودیو PlatinumGames، شرکت Square Enix برای مهارت بالای استودیو Platinum در خلق عناصر اکشن به سراغ این استودیو آمده است.

منبع

اومدم پستتون رو جواب بدم که دیدم آرمین عزیز @Armin.jrpg زحمتش رو کشیده.

دقیقا موضوع همینیه که آرمین گفت. دلیل اینکه کسی در مورد Nier زیاد حرف نمیزنه، دقیقا همون دلیله که کسی از Tales of چیزی نمیگه، یا به Persona خیلی بها داده نمیشه یا دهها مثال ژاپنی دیگه. دلیل اصلیش اینه که اکثریت اعضای انجمن زیاد اهل بازی های ژاپنی نیستن و فقط به چندتا عنوان قدیمی و معروفتر(MGS, FF, RE و...) اهمیت میدن. دوستانی هم که بازیهای ژاپنی رو دوست دارن و انجامشون میدن یا مثل آریا و آرمین و باقی بچه های بچه های کلاب jrpg اونجا بحث میکنند یا هم اینکه مثل من و احسان توی پروفایل یا پیام خصوصی با همدیگه در مورد بازی حرف میزنند.

به طور کلی جو BC جوریه که کلا در مورد اینجور بازیها توی بعضی بخشای انجمن حرف زده نشه بهتره. (البته از نظر من)

کاملا صحیح است :d

چون بارها به همه ثابت شده بحث کردن درباره بازیای ژاپنی فقط به پستایی مثل:

"بازم این چشم بادومیا بازی ساختن"

" 4 تا بچه خوشگل رو میگیرن بهشون یه شمشیر 3 متری میدن میرن اژدها میکشن"

"واقعا کسی هست اینارو بازی کنه"

" خاک تو سر فلان شرکت که وقتشو برا همچین چیزی میزاره"

و . . . ختم میشه :d

من خودم کارای ژاپنیا رو دوست دارم اما خب یه سری جاها اصلا ارتباط برقرار نمیکنم ... باید درنظر بگیریم کلا شرقیا سیستمشون همینجوریه, تو ذات و فرهنگشونه. خب اینجور بازیا حالا خیلی غربیش کردن که اونجاها فروش میره وگرنه یه بازی RPG کاملا ژاپنی آدم حس غربت میگیره انگار از وطنش دور شده باشه:d به هر حال فرهنگ اوناست و کمترین کاری که میتونیم بکنیم اینه که بهشون احترام بذاریم;)

کاملا صحیح است :d

چون بارها به همه ثابت شده بحث کردن درباره بازیای ژاپنی فقط به پستایی مثل:

"بازم این چشم بادومیا بازی ساختن"

" 4 تا بچه خوشگل رو میگیرن بهشون یه شمشیر 3 متری میدن میرن اژدها میکشن"

"واقعا کسی هست اینارو بازی کنه"

" خاک تو سر فلان شرکت که وقتشو برا همچین چیزی میزاره"

و . . . ختم میشه :d

همچنین یه سوال متداول هم معمولا در مورد بازی های turn-base jrpg پرسیده میشه:

"این ازون بازیاس که یکی تو میزنی یکی اون؟ ... اگه این جوریه پس به درد نمیخوره.":d

یه سری اطلاعات از IGN:
  • The theme of the game is "agaku," a Japanese word that means to struggle/desperately fight your way out of a situation. (According to the translator.)
  • There are three main protagonists in the game: the girl in the trailer (who is a completely new character), a young boy, and a character not yet revealed.
  • The three protagonists may travel together at times, but not always. (This is still being decided.)
  • The development team is toying with the idea of allowing players to experience multiple playthroughs using each of the main characters.
  • The reason the game is on the PS4 is because of the platform's high specs.
  • One of Platinum Games' goals is to have the game run at 60 FPS.
60fps :crying1::x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or