Nier 2 به صورت انحصاری برای PS4 معرفی شد (PlatinumGames)

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
30388300999991468989.jpg

شرکت Square Enix دنباله بازی محبوب Nier را به صورت انحصاری برای PS4 معرفی کرد. وظیفه ساخت بازی را استودیو PlatinumGames برعهده دارد.

کارگردان بازی مانند نسخه قبل آقای Yoko Taro است. به گفته Atsushi Inaba تهیه کننده استودیو PlatinumGames، شرکت Square Enix برای مهارت بالای استودیو Platinum در خلق عناصر اکشن به سراغ این استودیو آمده است.

منبع

نسخه ژاپنیش قشنگ ترین بینشون هست . اگه خیلی خوشت اومده کل OST هاش رو دانلود کن همه موزیکاش قشنگه حتی آهنگ های باس فایت هاش هم خفنه ...
خوشم اومده؟؟!!! عاشقش شدم
اگه لینک کلشم داری بده دمت گرم bro :d

من اصلا rpg باز نیستم به خصوص ژاپنی ولی nier 1 و رو ps3 یا x360 حتما گیر میارم

آخرین ویرایش:
خوشم اومده؟؟!!! عاشقش شدم
اگه لینک کلشم داری بده دمت گرم bro :d

من اصلا rpg باز نیستم به خصوص ژاپنی ولی hier 1 و رو ps3 یا x360 حتما گیر میارم
حتما بازی کن البته گیم پلی و گرافیک نداره بازیش فقط داستان و موزیک و شخصیت پردازی داره ولی همونا هم از خیلی بازی های خفن که همه میمیرن براشون بهتره ...

حتما بازی کن البته گیم پلی و گرافیک نداره بازیش فقط داستان و موزیک و شخصیت پردازی داره ولی همونا هم از خیلی بازی های خفن که همه میمیرن براشون بهتره ...

طراحی لوکیشن ها خیلی خفن بود:d طراحی شخصیت ها و باس ها هم همینطور, ولی درکل در بقیه زمینه ها رو اعصاب بود. میگم شما میتونی اسم اون آهنگی که یه دختره اوایل بازی با یه ساز گیتار مانند ( ماندولین؟) میزنه رو بهم بگی؟ یه دختره یه جا مینشست با موی قهوه ای .. دیگه حافظم قد نمیده:d اون آهنگش فوق العادست اما نمیدونم کدومه.

طراحی لوکیشن ها خیلی خفن بود:d طراحی شخصیت ها و باس ها هم همینطور, ولی درکل در بقیه زمینه ها رو اعصاب بود. میگم شما میتونی اسم اون آهنگی که یه دختره اوایل بازی با یه ساز گیتار مانند ( ماندولین؟) میزنه رو بهم بگی؟ یه دختره یه جا مینشست با موی قهوه ای .. دیگه حافظم قد نمیده:d اون آهنگش فوق العادست اما نمیدونم کدومه.
اون سکانس خداست من اوایل موهام سیخ میشد کلا دسته رو ول میکردم میشستم به آهنگه گوش میدادم :دی
اسم آهنگ هم اینه :
Song of the Ancients / Devola
یه ورژن دیگش هم خواهر دوقولوش میخوند اینه :
Song of the Ancients / Popola
لینک کاملش رو گذاشتم تو این تاپیک :
http://forum.bazicenter.com/thread25771/page29/#post3776782

چه جالب الان خوندم که Yoko Taro کارگردان بازی کلا دوست نداره صورتش رو نشون بده جاهای دیگه هم با ماسک میره :دی تو کنفرانس اسکوئر که نزدیک بود بیوفته دستش رو میگرفتن :دی

آره... این «یوکو تارو» اکثر اوقات با ماسک ظاهر میشه... ماسک دیشب‌اش یکجورایی جدیده و چند وقتیه گیر داده بهش اساسی! تا چند وقت پیش ماسک محبوبش این بود:
2vkwy5qijq6w2lnr5laz.jpg

chnbs5ynqxeocs29dyrm.jpg

البته اینجوری هم نیست که اصلاً قیافه خودشو نشون نده و عکس بدون ماسک هم داره
سمت چپی «یوکو تارو»ئه

b7mne1wga1mhfut5x6k4.jpg

-البته به گفته Taro، بازی هنوز توی مراحل اول ساخت هست. شاید بعدا تصمیم گرفتن که سیو هاتون رو پاک کنن :biggrin1:

این پاک شدن Saveها توسط بازی یکی از خوفناکترین حرکات ممکن بود و مربوط به اصلی‌ترین پایان بازی هست و کاملاً هم دلیل داستانی داره.
یعنی وقتی متوجه میشی Saveها یا به نوعی حافظه‌ات پاک شده و دیگه نمی‌تونی اسم کاراکتر اولی رو برای شخصیت جدید (تو NewGame) انتخاب کنی، می‌خوای بری که تو اُفق محو شی. :((

تو نسل هفت هیچ JRPGی از لحاظ داستانی حتی نتونست به Nier نزدیک بشه چه برسه که بخواد باهاش مقایسه بشه...داستان بازی دیوانه‌کننده و Ultra افسرده بود. :(

اُمیدوارم تو شماره جدید هم با یه داستان فوق‌العاده دیگه طرف باشیم، موسیقی که از همین الان تضمین شده (با توجه به حضور دوباره Keiichi Okabe)
گیم‌پلی هم که وقتی اسم Platinum میاد دیگه اصلاً دلیلی برای نگرانی نیست... فقط باید یه فکری بحال ماموریت‌های فرعی بازی کنن، تو شماره اول که اکثراً یه مشت Fetch Quest بودن که بعضی‌هاش عملاً ماموریت غیرممکن بود.

در کل معرفی Nier یکجورایی حسن ختامی بود برای بهترین E3 تاریخ. :d

شماها يه كاري كرديد من مجبور بشم كل شماره قبل رو از يوتوب دانلود كنم :d
مغزت متلاشی میشه :دی یعنی داستان بازی یه چیز ماورایه واقعا این بازی های بلاک باستر که همه از داستانشون تعریف میکنن و ملت سر و دست میشکنن براشون در مقابل داستان Nier هیچی حساب نمیشن .

اون سکانس خداست من اوایل موهام سیخ میشد کلا دسته رو ول میکردم میشستم به آهنگه گوش میدادم :دی
اسم آهنگ هم اینه :
Song of the Ancients / Devola
یه ورژن دیگش هم خواهر دوقولوش میخوند اینه :
Song of the Ancients / Popola
لینک کاملش رو گذاشتم تو این تاپیک :
http://forum.bazicenter.com/thread25771/page29/#post3776782

دقیقا، به نظرم یکی از بهترین موسیقی‌های متن بازی برای نسل گذشته مربوط به همین بازی بود

حالا چون بازی انحصاری هست اینقدر هایپش می کنید یا طرفدار داره بازی؟ چرا که نسخه ی قبل که انحصاری نبود هیچ کسی راجبش حرفم نمی زد متاشم که 68 شده

حالا چون بازی انحصاری هست اینقدر هایپش می کنید یا طرفدار داره بازی؟ چرا که نسخه ی قبل که انحصاری نبود هیچ کسی راجبش حرفم نمی زد متاشم که 68 شده

خدا به خیر کنه

داداش من هر کی هر بزی دوست داشته باشه باید تو بوق کنه

کلا تو باغ نیستی تعجب هم میکنی!!!!!
همه چیه این بازی تغییر کرده از استودیوی سازنده تا فرق سر و نوک پا که با این تغییرات تبدیل شده به بازیی با پتانسیل بسیار بالا در سری ۲

خدا به خیر کنه

داداش من هر کی هر بزی دوست داشته باشه باید تو بوق کنه

حرف شما کاملا درسته اما این بازی تاپیک 360 که کلا 3 صفحه بیشتر جلو نرفته تاپیک ps3 هم پیدا نکردم اصلا. تاپیک عکسم 1 نفرم لایک نزده این فن ها دقیقا کجا بودن؟

حرف شما کاملا درسته اما این بازی تاپیک 360 که کلا 3 صفحه بیشتر جلو نرفته تاپیک ps3 هم پیدا نکردم اصلا. تاپیک عکسم 1 نفرم لایک نزده این فن ها دقیقا کجا بودن؟

نه این رو قبول دارم که وقتی بازی انحصاری بشه توجه ها بهش بیشتر میشه

ولی من چند تا از دوستان خودم با نسخه ی 1 زندگی کردند

تو این سایت هم چند نفر هستند که خیلی باهاش حال کردند

کلا تو باغ نیستی تعجب هم میکنی!!!!!
همه چیه این بازی تغییر کرده از استودیوی سازنده تا فرق سر و نوک پا که با این تغییرات تبدیل شده به بازیی با پتانسیل بسیار بالا در سری ۲

حرف شما هم کاملا درسته اما اکثرا نسخه ی 1 دارن هایپ می کنن حرفم با اونا هست و الا این نسخه از بازی که هنوز هیچیش معلوم نیست نمی شه اصلا نظر داد اما جای تبریک داره که همچین استدیوی شاخی بازی انحصاری برای 1 پلتفرم بسازه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or