Nier 2 به صورت انحصاری برای PS4 معرفی شد (PlatinumGames)

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
30388300999991468989.jpg

شرکت Square Enix دنباله بازی محبوب Nier را به صورت انحصاری برای PS4 معرفی کرد. وظیفه ساخت بازی را استودیو PlatinumGames برعهده دارد.

کارگردان بازی مانند نسخه قبل آقای Yoko Taro است. به گفته Atsushi Inaba تهیه کننده استودیو PlatinumGames، شرکت Square Enix برای مهارت بالای استودیو Platinum در خلق عناصر اکشن به سراغ این استودیو آمده است.

منبع

حرف شما هم کاملا درسته اما اکثرا نسخه ی 1 دارن هایپ می کنن حرفم با اونا هست و الا این نسخه از بازی که هنوز هیچیش معلوم نیست نمی شه اصلا نظر داد اما جای تبریک داره که همچین استدیوی شاخی بازی انحصاری برای 1 پلتفرم بسازه
شماره اول به نظر من یکی که خیلی خوب بود
موسیقی متن و آهنگ، داستان، فضا و حس و حال، پایان‌های جالبی که داشت و .... اما خب اگر بخوای از لحاظ اکشن و Hack n Slash (اگر بشه حسابش کرد) صحبت کنی یک بازی معمولی بود

نسخه ی اول یکی از کلاسیک ترین بازیای نسل قبل بود که به خاطر یه سری مشکلات فنی زیاد بزرگ نشد. :d ولی به شدت به طرفدارای بازیای دوران PS2 و PS1 خصوصا ژاپنیا پیشنهاد میشه.

حرف شما هم کاملا درسته اما اکثرا نسخه ی 1 دارن هایپ می کنن حرفم با اونا هست و الا این نسخه از بازی که هنوز هیچیش معلوم نیست نمی شه اصلا نظر داد اما جای تبریک داره که همچین استدیوی شاخی بازی انحصاری برای 1 پلتفرم بسازه

حتما نباید تو تاپیک مربوطش بحث کنیم که :| کلا سبک JRPG اون همه هم محبوبیت نداره که بخوایم بر هر بازی یه تاپیک بزنیم ( کمتر بازی این سبک تو بازیسنتر تاپیک فعال داره) پس هیچ ربطی نداره شما کلوپ JRPG ببینی اتفاقا خیلی دربارش حرف زدیم. بعد هم اینکه کلا سری drakengard حتی توی خیلی از jrpg بازها هم نا شناختست. ( البته این سری درواقع اکشن آر پی جیه ولی خوب کلا طرفداراش همون jrpg بازا هستن بخاطر همین :D )

شماره اول به نظر من یکی که خیلی خوب بود
موسیقی متن و آهنگ، داستان، فضا و حس و حال، پایان‌های جالبی که داشت و .... اما خب اگر بخوای از لحاظ اکشن و Hack n Slash (اگر بشه حسابش کرد) صحبت کنی یک بازی معمولی بود
و البته چیزی که این خبر رو مهمتر از اعلام یه بازی معمولی میکنه همینه که PG داره میسازتش. یعنی گیم پلی ازینا، داستان و موسیقی و فضا ازونا! چه شود :d
من گمونم اینه خود سونی هم خبر نداشته دارن این رو میسازن :d اسکوئر خواسته یه حالی هم به سونی بده. حقیقت اینه که نسل قبل مایکرو اصرار داشت این بازیا رو روی کنسولش داشته باشه. خیلی هم با اسکوئر همکاری کردن ولی این نسل دیگه ظاهرا پیگیر نیستن

و البته چیزی که این خبر رو مهمتر از اعلام یه بازی معمولی میکنه همینه که PG داره میسازتش. یعنی گیم پلی ازینا، داستان و موسیقی و فضا ازونا! چه شود :d
من گمونم اینه خود سونی هم خبر نداشته دارن این رو میسازن :d اسکوئر خواسته یه حالی هم به سونی بده. حقیقت اینه که نسل قبل مایکرو اصرار داشت این بازیا رو روی کنسولش داشته باشه. خیلی هم با اسکوئر همکاری کردن ولی این نسل دیگه ظاهرا پیگیر نیستن
با این فروش jrpg هاروی ایکس باکس مخصوصا تو ژاپن ( چند ده نسخه :))) خیلی بعید اینکارا :دی باز FFXV و KH دیگه خیلی معروفن این کارو کرده

افرادی که بازی براشون جالب اومده خواهشا سایدکیک بازی رو یه نگاه بندازن:

maxresdefault.jpg

حالا این که خوبه. یه شخصیت مونث هست نه عکسش قابل گذاشتن هست نه میشه ازش نقل قول گذاشت; اینقد که همه چیو به فحش میگیره:d اسم Kaine رو سرچ کنین عکساش میاد. Grimoire Weiss (کتاب) رو هم که همیشه مورد عنایت قرار میده:d

در مورد طراحی لوکیشن بگم این عکس قطره ای از یک دریاست, خصوصا اینگه گرافیک بازی داغون فقط به همین چیزا باید دلتو خوش میکردی:d

latest

500px-Nier_aerie.jpg

حالا نسخه دومش که صددرصد هم گرافیکش استاندارد میشه هم پلاتینیوم یه حالی به گیم پلی میده. شک ندارم میترکونه:d

حالا چون بازی انحصاری هست اینقدر هایپش می کنید یا طرفدار داره بازی؟ چرا که نسخه ی قبل که انحصاری نبود هیچ کسی راجبش حرفم نمی زد متاشم که 68 شده
والا نسخه ی قبلش که یه دختره مریض بود که باید براش دارو اینا تهیه میکردیم کلا داستانش جالب نبود و گیم پلیش هم خیلی خشک بود...... امیدوارم این نسخه از اون موضوعات مریضی و اینا خارج بشه و گیم پلیش روون تر شه.

والا نسخه ی قبلش که یه دختره مریض بود که باید براش دارو اینا تهیه میکردیم کلا داستانش جالب نبود و گیم پلیش هم خیلی خشک بود...... امیدوارم این نسخه از اون موضوعات مریضی و اینا خارج بشه و گیم پلیش روون تر شه.
داستان کل سری Drakengard خیلی تاریک و مریضه اینم حتما اونطور میشه! ولی خوب از گیم پلی میشه این دفعه مطمئن بود بخاطر پلاتینوم گیمز :bighug:

احتمالا منظور شما نیمه اول بازی هست چون در نیمه دوم بازی کلا داستان برمیگرده و یکی از چیزهایی که جالب میکنه وجود پایان‌هاش هست که هربار بری جزییات بیشتری نمایش میده و پایان ۳ و ۴ کاملا فرق میکنه

حالا چون بازی انحصاری هست اینقدر هایپش می کنید یا طرفدار داره بازی؟ چرا که نسخه ی قبل که انحصاری نبود هیچ کسی راجبش حرفم نمی زد متاشم که 68 شده

اومدم پستتون رو جواب بدم که دیدم آرمین عزیز @Armin.jrpg زحمتش رو کشیده.

دقیقا موضوع همینیه که آرمین گفت. دلیل اینکه کسی در مورد Nier زیاد حرف نمیزنه، دقیقا همون دلیله که کسی از Tales of چیزی نمیگه، یا به Persona خیلی بها داده نمیشه یا دهها مثال ژاپنی دیگه. دلیل اصلیش اینه که اکثریت اعضای انجمن زیاد اهل بازی های ژاپنی نیستن و فقط به چندتا عنوان قدیمی و معروفتر(MGS, FF, RE و...) اهمیت میدن. دوستانی هم که بازیهای ژاپنی رو دوست دارن و انجامشون میدن یا مثل آریا و آرمین و باقی بچه های کلاب jrpg اونجا بحث میکنند یا هم اینکه مثل من و احسان توی پروفایل یا پیام خصوصی با همدیگه در مورد بازی حرف میزنند.

به طور کلی جو BC جوریه که کلا در مورد اینجور بازیها توی بعضی بخشای انجمن حرف زده نشه بهتره. (البته از نظر من)

اومدم پستتون رو جواب بدم که دیدم آرمین عزیز @Armin.jrpg زحمتش رو کشیده.

دقیقا موضوع همینیه که آرمین گفت. دلیل اینکه کسی در مورد Nier زیاد حرف نمیزنه، دقیقا همون دلیله که کسی از Tales of چیزی نمیگه، یا به Persona خیلی بها داده نمیشه یا دهها مثال ژاپنی دیگه. دلیل اصلیش اینه که اکثریت اعضای انجمن زیاد اهل بازی های ژاپنی غیر معروف (MGS, RE, FF و...) نیستن. دوستانی هم که بازیهای ژاپنی رو دوست دارن و انجامشون میدن یا مثل آریا و آرمین و باقی بچه های بچه های کلاب jrpg اونجا بحث میکنند یا هم اینکه مثل من و احسان توی پروفایل یا پیام خصوصی با همدیگه در مورد بازی حرف میزنند.

به طور کلی جو BC جوریه که کلا در مورد اینجور بازیها توی بعضی بخشای انجمن حرف زده نشه بهتره. (البته از نظر من)
باز صد رحمت به بازی سنتر :دی پردیسو ندیدی :))
البته برای پرسونا رجوع کنید به لینک امضام :> البته زیاد فعال نیست ولی بازم....:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or