Next Battlefield

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
نمیدونم شاید شخصیه من واقعا نمیتونم بازی شوتری که توش زن باشه رو جدی بگیرم
جدی بودن bf3 ,bf4 ,bf1 با اون دیالوگای خفن و داد فریادای مردونه و war speech هاشون کجا bfv و ۲۰۴۲ کجا خاله بازین قشنگ
هنوز تک تک دیالوگای bf1 رو حفظم بقدری مردونه و قشنگن حتی صدای مردن پلیرا تو گوشمه
بابا چرا نمفهمن یه بتل ساده بسازن ۴ تا کلس مرد تیم روسیه چین و آمریکا با گرافیک و مپ های خفن بسه بخدا هیچی نمیخوایم دیگه:((
میخوای نو آوری کنی مثله bf1 باشه

ببین توی شوترها قسمت انلاین الان خیلی وقته اپراتور زن داریم بعد اینا توی گیم پلی که تغییری ایجاد نمیکنن
خب شوترها با یه شوتر نظامی که خیلی از پلیرها به خاطر رویکرد واقع گرایانه تر اون رو بازی میکنن متفاوتن.
وگرنه میرن COD ، Apex و یا مابقی رو بازی میکنن که عملا علمی تخیلی هستن.

• Like
Reactions: CriRo7
خب شوترها با یه شوتر نظامی که خیلی از پلیرها به خاطر رویکرد واقع گرایانه تر اون رو بازی میکنن متفاوتن.
وگرنه میرن COD ، Apex و یا مابقی رو بازی میکنن که عملا علمی تخیلی هستن.
دقیقا
جذابیت بتل به حماسی بودنشه
واقعا زن و حماسه برای من تو یه قاب نمیگنجن
حالا میخواین اسممو بزارین زن ستیز یا هر چیIDGAF

رفتم لیکا رو ببینم چند ثانیه نگاه کردم درگیری شروع شد صدای جیغ و واق زنا بلند شد هدفونو گذاشتم سر جاش دکمه ضربدر ویدئو رو زدم این فرنچایز خیلی وقته دیگه مرده
حق
اصلا فازو بهم زد
یه سوال الان توی بتلفیلد مثلا اپراتور زن باشه چی میشه
اتمسفر جنگی رو خراب میکنه نه صرفا بخاطر اینکه صدا زن میاد, بخاطر اینکه داد میزنه یه فعال woke اومده صداگذاری کرده
یادم نمیاد کسی به سرباز زن بتل 1 ایراد گرفته باشه, خود مردش هم خراب در بیارن تاثیرش همونه
شخصیت نوا تو استارکرفت زن بود وسط اونهمه سرباز هیکلی و کت کلفت 1 پسر هم ایراد نگرفت عشقم کردیم دیگه خودت به نتیجه برس چرا

نمیدونم شاید شخصیه من واقعا نمیتونم بازی شوتری که توش زن باشه رو جدی بگیرم
جدی بودن bf3 ,bf4 ,bf1 با اون دیالوگای خفن و داد فریادای مردونه و war speech هاشون کجا bfv و ۲۰۴۲ کجا خاله بازین قشنگ
هنوز تک تک دیالوگای bf1 رو حفظم بقدری مردونه و قشنگن حتی صدای مردن پلیرا تو گوشمه
بابا چرا نمفهمن یه بتل ساده بسازن ۴ تا کلس مرد تیم روسیه چین و آمریکا با گرافیک و مپ های خفن بسه بخدا هیچی نمیخوایم دیگه:((
میخوای نو آوری کنی مثله bf1 باشه
والا این کالاف جدید که اومد من انلاینش بازی کردم اکثرا با توجه به این منطقه مکانی هستیم پلیر زن برمیدارن .حقیقتا من اصلا هیچجور برام مهم نیست جلوم زنه مرده دوجنسه ست ترنسه توی فیفا هم همینجور اصلا برام این چیزا مهم نیست ببینم اون بازیکن بهتره بازی میدم

فعلا این صدای زن توی این بیلد به عنوان placeholder هستش و خودشون هم تایید کردن، حالا بعدش معلوم نیست ولی حدس خود من اینه یه جوری میچپونن

حالا بودن صدای زن و نبودن خیلی تاثیر داره؟
دو تا بتله بازی افتضاحه ، ساپورتش وسط کار قطع میشه ،‌نصف lifespan بازی فقط سر بالانس و فیکس باگ و گیم پلی مزخرف حیف شده.
۲۰۴۲ که اصن بتل نبود.
بعد چسبیدن بعضی از رفقا به صدای زن؟

دو تا بتله بازی افتضاحه ، ساپورتش وسط کار قطع میشه ،‌نصف lifespan بازی فقط سر بالانس و فیکس باگ و گیم پلی مزخرف حیف شده.
۲۰۴۲ که اصن بتل نبود.
اینا کلا مفهوم بازی کردنو یادشون رفته وگرنه بتل ۱ هم سرباز زن داشت! کل سرگرمی رو ول کردن چسبیدن به اینکه زنه ووکه فلانه بیساره!
۲۰۴۲ مشکلش زن بود آخه! کل بازی خوب و فان و سرگرم کننده باشه مهم نیست فقط صدای زن بشنون اون وسط همه چی یادشون میره و ریفاند میکنن!
شرایطی که راه انداخته شده توسط این جماعت، صدبرابر از ووک و کوفت و زهرمار بدتر و وحشتناکتره! میخوای از یه بازی لذت ببری همش باید هیت و تنفر و غرای اینارو بشنوی و حالت بهم بخوره! پیش خودشونم فکر میکنن خیلی متخصص و خاص و خفنن که فوکوس کردن رو این چیزا!
بدبختانه هرچیم میذاریشون تو‌ بلک لیست هی بیشتر میشن! رسما اسایش گیمرارو بهم ریختن خودشونم که نه گیمرن نه چی اصلا بازی نمیکنن فقط یاد گرفتن بشینن هیت بدن!

آقا این چه جویه که جدیدا راه افتاده و به نظر شخصی بچه ها حمله میکنین؟
خب یکی اومد نظرش رو گفت که خوشش نمیاد تو یه بازی نظامی که رگه های واقعی داره بخواد صدای زن بشنوه که اون حالت ایمرسیوش براش کمتر بشه.

یکی هم میتونه از خودتون ایراد بگیره که فقط میاید تو یه تاپیک که ساید بگیرید و دشمن فرضی برای خودتون ایجاد کنین.

به جای اینکار میتونین در موردش صحبت کنین که چرا وجود شخصیت زن و داد و بیداد کردنشون براتون جذابه یا باهاش مشکل ندارین و ...

بزرگترین و تنها جنگ مدرنی که دنیای امروز داره تجربه میکنه، روسیه و اکراین توش سرباز زن حضور داره (تا ۲سال پیش سمت اوکراین تعدادشون بالای ۱۰ هزار نفر در خط مقدم بوده)! داخل ارتش برخی از کشورهای مدرن، سرباز زن درشون حضور داره! الان چجوری ایمرسیو رعایت نشده؟
اینکه یه عده چسبیدن به عهد بوق که فقط باید داد و فریاد سرباز مرد بشنون والا تو واقعیتشم دیگه وجود نداره! کم و بیش زنا تو میدون جنگم حضور دارن!
اینکه یکی میخواد ایراد الکی بگیره فرق داره تا اینکه بگیم ایمرسیو کم رعایت شده یا نشده! که طبق ویدیوهام سرباز زن اجباری نیست و تک و توک شنیده شده صداش!
نه مسئله غیرواقعیی پیش اومده و نه اجباری اصلا گذاشتن سر انتخابشون! این همه سر و صدای الکی پس چیه جز اینکه فقط حاشیه درست کنن و پای ووک بکشن وسط؟

• Like
Reactions: H^D^
۲۰۴۲ که اصن بتل نبود.
وقتی یکی قرنی یه بازی شوتر انلاین میزنه همین میشه کالاف و رینبو و اورواچ اینجایی که هستیم خاورمیانه بیشترین اپراتور هایی که پلیرها بر میدارن زنن

آقا این چه جویه که جدیدا راه افتاده و به نظر شخصی بچه ها حمله میکنین؟
خب یکی اومد نظرش رو گفت که خوشش نمیاد تو یه بازی نظامی که رگه های واقعی داره بخواد صدای زن بشنوه که اون حالت ایمرسیوش براش کمتر بشه.

یکی هم میتونه از خودتون ایراد بگیره که فقط میاید تو یه تاپیک که ساید بگیرید و دشمن فرضی برای خودتون ایجاد کنین.

به جای اینکار میتونین در موردش صحبت کنین که چرا وجود شخصیت زن و داد و بیداد کردنشون براتون جذابه یا باهاش مشکل ندارین و ...
یه عده فکر میکنند ووک مثلا فقط تو ظاهر شخصیت ها یا جنیسیت یا رنگ پوست کرکترهای یه بازی تاثیر میذاره.
یه کمپانی بازی‌سازی وقتی DEI رو با درجه غلظت بالا اجرا میکنه عملا اون کد نویس ، و طراح گیمپلی بازی رو هم تحت تاثیر قرار میده. بگذریم که کلا جو استودیو وقتی خراب بشه نخبه های قدیمی هم میذارن میرن. بنابراین اگر یه بازی مثلا ۲۰۴۲ اگر خراب کرده مساله زن داشتن یا نداشتن رو هم که در نظر نگیریم مساله اینه که آدم‌های لایق به خاطر همین DEI تو اون استودیو دیگه نیستن که مثل قدیم بازیو دلووپ کنند.
مثل یه اداره تو ایران می مونه که مثلا نصفش رو از عرزشی جماعت استخدام کنی خودتون میدونید چی میشه. اینم مثل همونه. بعد یه سری کلا مفهموم فروم رو اشتباه فهمیدن. از قدیم فروم محل بحث و کلی اختلاف نظر بوده. حمله کردنشون که گفتی اینطوریه که با الفاظ زشت مثل تو نظرت "تهوع آوره" یا " حال بهم زنه " یا شما دارید تجربه من از بازی به " گند " میکشید هست. شما اگر تجربه بازی برات خراب میشه‌ با حرفهای این و اون دو راه داری: یا اصلا داخل فروم نیای که از این حرفها در امان باشی یا اگر هم میای انقدر ریلکس باشی که نظرات مخالف و انتقادات رو بخونی ولی اثری روت نداشته باشه و اونقدر رو نظرت خودت اطمینان داشته باشی که تازه بیای و تو بحث طرف مقابل رو هم قانع کنی که مثلا اینجارو اشتباه انتقاد کردی‌‌.

من مشکلی با سرباز زن و اینا ندارم ولی کرینج بازی نباشن
نیاد بگه اره ما کیلی کیلی پاورفولیم و این حرفا
الان کاراکتر زن سیاه پوست بتل ۲۰۴۲ قشنگ اینجوری بود ولی lisa بود یا اسمش چیز دیگه که لانچر قابل هدایت داشت، اون طراحی و ساخت درستی داشت ولی کرینج بازی جریان دیگه است

• Like
Reactions: m.d.makan
من همیشه میگم که خود بازی اگه خوب باشه این ویژگیهای به قول خودشون مدرن تهش بتونه که یکسری از گیمرها رو عصبانی کنه ولی تو کیفیت بازی قطعا تاثیر نمیزاره.
حالا تو بتلفیلد که قبلا هم اشاره کردم اونقدری مهم نیست که بخوایم دقیق بشیم.

به نظرم اگه حین بازی کردن نسخه ای از بتلفید بخوایم به این توجه کنیم که اون شخصیت فلانه یا ... به نظرم استودیو کارش رو درست انجام نداده و بازی خوبی نساخته.

اما خب این دلیل نمیشه که متوجه نشم که یکی میتونه باهاش مشکل داشته باشه و براش مهم باشه.
خلاصه ایمرسیو بودن بازی برای سلایق مختلف درجات مختلفی هم داره و نمیشه گفت چون من مشکلی ندارم پس شما هم نباید داشته باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or