Next Battlefield

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
متاسفانه این اندرو ویلسون یه بیزنسمن کاملا پولکی و به دور از واقعیات دنیای گیم هست (بخاطر سابقه ورزشیش جای خودشو تو EA Sport باز و پله های ترقی رو طی کرد) که توسط مشاورین فرصت طلب تر از خودش احاطه شده..
آخرین گواه این مدعا هم اینکه فرمودن "علت فروش ناامید کننده Veilguard این بوده که المانهای سرویس محور نذاشتیم توش" (!!)

الان هم نمیدونم چطور راضیش کردن (شاید هم نکردن!) که اجازه بده BF به ریشه هاش برگرده..
اما حتم دارم اگر بازی ریلیز بشه و جیب جناب رییس رو پر پول نکنه, دیگه هرگز شانسی برای برگشت وجود نداره.. نه برای اون چیزی که میشناختیم و میخوایم.
اندرو ویلسون تمام فکر و ذکرش مایکروترنزکیشن هست به ریشه برگرده یا برنگرده مهم نیست براش البته حقوق زیادی هم میگیره همین مایکروترنزکیشن که دارند یه درصدی هم حقوقشه
ولی کلا از راک استار و 2K به شدت ترس دارن معلومه از gta خیلی میترسن

توی ردیت بتلفیلد که پر بود از همه مدل ویدیو و برام جالب بود پاک نمیشدن

اینایی که من دیدم میخواستم یه vibe بدکمپانی دو و بتل ۳ و بتل ۵ داده باشن، به نظرم ttk خیلی پایین بود در حد cod

فعلا معلوم نیست چی هست و در چه حدیه حداقل تا بتای عمومی، اینم خیلی چیزاش اماده است مشخصه حداقل این مپ در حد همون الفا بود نه پیش الفا ولی انتشارش به احتمال خیلی زیادی میره برای بعد gta، پلن و اتمسفر هم احتمالا همون دوستان ناتو !!! در برابر یه گروه ارتش خصوصی

از نظر انتقال حس بنظرم میتونه حس اون نسخه های شاهکار رو برسونه
ولی یه حس دوگانگی بنظرم بهش دارم
از طرفی میگن به ریشه ها برگشتیم که برای افتضاح قبلی هم همینو میگفتن
از اونور از لیک ها میشه نتیجه گرفت که واقعا تغییراتی انجام دادن
در هرحال اصلا قلقک نشید که پیش‌خرید کنید
باید صبر کرد تا اطلاعات و ویدیو های جدیدتر و بهتر بیان
بازم تا آدم خودش بازی نکرده نمیشه تصمیم بگیره

• Like
Reactions: ps34
از اونجایی که لانچ 2042 چندان خوب نبود، الان EA داره تمام زورشون میزنه که همچین اتفاقی برای این نسخه نیوفته

جلوتر هم البته 2042 با آپدیت و محتوای جدید واقعاً بازی خوبی شده بود. این نسخه هم چیزی که به چشمم جالب اومد یکی تخریب پذیریش بود، دومی حس و حال گیم پلی بازیه که دقیقاً همون چیزیه که قبلا تجربش کردیم.

بنظرم این نسخه چیز بدی از آب در نمیاد. حداقل EA بر خلاف اکتیویژن چشم و گوشش رو به روی طرفدارا نبسته و به حرفشون گوش میده.

آخرین ویرایش:
احتمالا با این تغیرات که بازی‌ رو به حالت کلاسیک برگردونده الان main mackay ها و main sundance ها جمع میکنن میریزن تو لابی‌های cod تا مکس پین طوری این سری با شات گان دایو بزنن تو‌ دهن ملت

این مکانیک هارو خیلی دوست دارم ببینم ولی بعید میدونم اخر سر به بازی راه پیدا کنه

یه چیزی عجیب بود برام، نمیدونم به خاطر سن و سال و تجربه است یا واقعا چیز جدیدی نیست ولی وقتی ویدیو هارو میدیدم حس کردم انگار قدیمه یعنی چیز خاصی نیست این همون بازی قبلیه و انگار هیچ چیز جدید و نویی ارائه نشده
یعنی حس کردم اون مپ همون گرند بازاره، سیستم اسلحه و مکانیک هاش همون قبله و الی اخر
اینم تا اوپن بتاش نیمد معلوم نیست بعد هم تا یک تا سه ماه بعد بازی که یه فیکس طور بخوره

این مکانیک هارو خیلی دوست دارم ببینم ولی بعید میدونم اخر سر به بازی راه پیدا کنه

یه چیزی عجیب بود برام، نمیدونم به خاطر سن و سال و تجربه است یا واقعا چیز جدیدی نیست ولی وقتی ویدیو هارو میدیدم حس کردم انگار قدیمه یعنی چیز خاصی نیست این همون بازی قبلیه و انگار هیچ چیز جدید و نویی ارائه نشده
یعنی حس کردم اون مپ همون گرند بازاره، سیستم اسلحه و مکانیک هاش همون قبله و الی اخر
اینم تا اوپن بتاش نیمد معلوم نیست بعد هم تا یک تا سه ماه بعد بازی که یه فیکس طور بخوره
همین صحبت که "این همون قبله و نوآوری نداره و چیز جدیدی نداره" خروجیش شد ۲۰۴۲ !
بازی همون ریشه ها و مکانیزم های قدیم باشه میشه دموده!
کلی نوآوری میدن و تغییر تحول میدن ، میشه اینکه این دیگه بتلفیلد نیست :دی
بنظرم بازی جدید شده ی ۳ و ۴ باشه میترکونه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or