Next Battlefield

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
نمیدونم شاید شخصیه من واقعا نمیتونم بازی شوتری که توش زن باشه رو جدی بگیرم
جدی بودن bf3 ,bf4 ,bf1 با اون دیالوگای خفن و داد فریادای مردونه و war speech هاشون کجا bfv و ۲۰۴۲ کجا خاله بازین قشنگ
هنوز تک تک دیالوگای bf1 رو حفظم بقدری مردونه و قشنگن حتی صدای مردن پلیرا تو گوشمه
بابا چرا نمفهمن یه بتل ساده بسازن ۴ تا کلس مرد تیم روسیه چین و آمریکا با گرافیک و مپ های خفن بسه بخدا هیچی نمیخوایم دیگه:((
میخوای نو آوری کنی مثله bf1 باشه

ببین توی شوترها قسمت انلاین الان خیلی وقته اپراتور زن داریم بعد اینا توی گیم پلی که تغییری ایجاد نمیکنن
خب شوترها با یه شوتر نظامی که خیلی از پلیرها به خاطر رویکرد واقع گرایانه تر اون رو بازی میکنن متفاوتن.
وگرنه میرن COD ، Apex و یا مابقی رو بازی میکنن که عملا علمی تخیلی هستن.

• Like
Reactions: CriRo7
خب شوترها با یه شوتر نظامی که خیلی از پلیرها به خاطر رویکرد واقع گرایانه تر اون رو بازی میکنن متفاوتن.
وگرنه میرن COD ، Apex و یا مابقی رو بازی میکنن که عملا علمی تخیلی هستن.
دقیقا
جذابیت بتل به حماسی بودنشه
واقعا زن و حماسه برای من تو یه قاب نمیگنجن
حالا میخواین اسممو بزارین زن ستیز یا هر چیIDGAF

رفتم لیکا رو ببینم چند ثانیه نگاه کردم درگیری شروع شد صدای جیغ و واق زنا بلند شد هدفونو گذاشتم سر جاش دکمه ضربدر ویدئو رو زدم این فرنچایز خیلی وقته دیگه مرده
حق
اصلا فازو بهم زد
یه سوال الان توی بتلفیلد مثلا اپراتور زن باشه چی میشه
اتمسفر جنگی رو خراب میکنه نه صرفا بخاطر اینکه صدا زن میاد, بخاطر اینکه داد میزنه یه فعال woke اومده صداگذاری کرده
یادم نمیاد کسی به سرباز زن بتل 1 ایراد گرفته باشه, خود مردش هم خراب در بیارن تاثیرش همونه
شخصیت نوا تو استارکرفت زن بود وسط اونهمه سرباز هیکلی و کت کلفت 1 پسر هم ایراد نگرفت عشقم کردیم دیگه خودت به نتیجه برس چرا

دقیقا
جذابیت بتل به حماسی بودنشه
واقعا زن و حماسه برای من تو یه قاب نمیگنجن
حالا میخواین اسممو بزارین زن ستیز یا هر چیIDGAF
البته توی Bf1 هم زن داشتیم
یادمه اسنایپرای روسی توی بازی زن بودن.

• Like
Reactions: ultimate team 2
نمیدونم شاید شخصیه من واقعا نمیتونم بازی شوتری که توش زن باشه رو جدی بگیرم
جدی بودن bf3 ,bf4 ,bf1 با اون دیالوگای خفن و داد فریادای مردونه و war speech هاشون کجا bfv و ۲۰۴۲ کجا خاله بازین قشنگ
هنوز تک تک دیالوگای bf1 رو حفظم بقدری مردونه و قشنگن حتی صدای مردن پلیرا تو گوشمه
بابا چرا نمفهمن یه بتل ساده بسازن ۴ تا کلس مرد تیم روسیه چین و آمریکا با گرافیک و مپ های خفن بسه بخدا هیچی نمیخوایم دیگه:((
میخوای نو آوری کنی مثله bf1 باشه
والا این کالاف جدید که اومد من انلاینش بازی کردم اکثرا با توجه به این منطقه مکانی هستیم پلیر زن برمیدارن .حقیقتا من اصلا هیچجور برام مهم نیست جلوم زنه مرده دوجنسه ست ترنسه توی فیفا هم همینجور اصلا برام این چیزا مهم نیست ببینم اون بازیکن بهتره بازی میدم

فعلا این صدای زن توی این بیلد به عنوان placeholder هستش و خودشون هم تایید کردن، حالا بعدش معلوم نیست ولی حدس خود من اینه یه جوری میچپونن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or