New Xbox Experience, Xbox360 Fall Update

اخر لینک کاملش اومد:love:
من گزاشتم برا دانلود تا ساعت 6 صبح:wacko: که از خواب بیدار میشم دانلود شده
یه پیشنهاد: یه تاپیک جداگانه برای این update بزارید که کاربرای سایت بدونن اومده, هی نپرسن لینکش کو , کامله,...

اخر لینک کاملش اومد:love:
من گزاشتم برا دانلود تا ساعت 6 صبح:wacko: که از خواب بیدار میشم دانلود شده
یه پیشنهاد: یه تاپیک جداگانه برای این update بزارید که کاربرای سایت بدونن اومده, هی نپرسن لینکش کو , کامله,...

من توی این لینک گذاشتم اون آپدیت رو :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=19271

مثل اینجا به هم ریخته نیست.

پدی جان:biggrin1:
به یک نکته دقت کردی لینک 74مگ هستش ولی فکر کنم آپدیت اصلی یکم بیشتر بود!

سبکش کردن.زیاد ناراحت نباش. :biggrin1:
دلشون نیومده حجم بالا بذارن که مردم غیور و شهید پرور ایران نتونن دانلود کنن. :biggrin1:

دوستان چرا اين آپديت جديد رو من هركاري ميكنم دستگاه براي Update نميبره . (روي CD زدم روي Flash memory ريختم) بازم هيچ خبري نشد . از حالت فشرده هم خارجش كردم .

دوستان چرا اين آپديت جديد رو من هركاري ميكنم دستگاه براي Update نميبره . (روي CD زدم روي Flash memory ريختم) بازم هيچ خبري نشد . از حالت فشرده هم خارجش كردم .

شما Extract که می کنی.توی اون پوشه یه پوشه دیگه هست که با $ شروع میشه.شما باید اینو بریزید رو CD یا Flash Memory و استفاده کنید. ;)

طبق تحقيقات من اين بن شدن ها به علت مشكل وصل شدن به xbox live بوده در قوانين live نوشته شده اگر شما تا 15 بار نتوانيد به live وصل شويد به صورت پشت سر هم بن خواهيد شد براي حفظ امنيت محيط live:((

طبق تحقيقات من اين بن شدن ها به علت مشكل وصل شدن به xbox live بوده در قوانين live نوشته شده اگر شما تا 15 بار نتوانيد به live وصل شويد به صورت پشت سر هم بن خواهيد شد براي حفظ امنيت محيط live:((

این دیگه چه صیغه ایه؟؟؟/:eek::confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or