نه من میگم یعنی مایکروسافت داشبورد قدیمیه رو برا دانلود نگذاشته
اگه اینطوری باشه میشه
از اون سوال ها بود ها :biggrin1:
نه من میگم یعنی مایکروسافت داشبورد قدیمیه رو برا دانلود نگذاشته
اگه اینطوری باشه میشه
دوست عزیز اسم این تاپیک به وصل کردن هارد به pc به نظر می یاد؟ یا فروشگاه که قیمت داده بشه؟سوالامو تکرار می کنم.
1.چه جوری باید هارد رو به کامپیوتر وصل کرد؟
2.چه وسایلی میخواد و قیمتشون چنده؟
3.چه جوری میشه خطراتشو کم کرد؟
4.داشتم صفحات قبل رو میخوندم دیدم که آقای mohammad_66 گفته بود اواتار ها رو با کامپیوتر ریخته ولی کار نمی کنه حقیقت داره؟
5.لینک مستقیم اون فایل ها رو دارین؟
دوست عزیز اسم این تاپیک به وصل کردن هارد به pc به نظر می یاد؟ یا فروشگاه که قیمت داده بشه؟
لطفا در تاپیک خودش مطرح کنید تا زودتر به جواب برسید!این تاپیک فقط درباره آپدیت است...
از اون سوال ها بود ها :biggrin1:
امیر خودت رو ناراحت نکن.اینجا شده سالن عمومی بخش XBox 360.
هر کی میاد یه چیزی توش میگه.فکر کنم فاکتور بگیری از پستاش 10-20 تا پست سالم توش باشه.
نه بحث خشونت نیست چون وظیفه ماست که به دوستان گل خود جواب بدیم ولی...بازم معذرت میخوام ولی فکر کنم سوالم مربوط به آپدیت میشد ها؟؟؟
حالا چرا 4 تا سوال مربوط رو ول کردین به اون یه سوال گیر دادین خیلی خب بابا الان ویرایشش می کنم
شاید ما بدبختا هم یه روز بتونیم این آپدیت رو بریزیم.
یه چیزی هم بگم جدیدا بازیسنتر خیلی خشن شده قبلا اینطور نبود.
بازم ببخشید ولی اگه جواب سوالای مربوطم رو بدین ممنون میشم.
بازم معذرت میخوام ولی فکر کنم سوالم مربوط به آپدیت میشد ها؟؟؟
حالا چرا 4 تا سوال مربوط رو ول کردین به اون یه سوال گیر دادین خیلی خب بابا الان ویرایشش می کنم
شاید ما بدبختا هم یه روز بتونیم این آپدیت رو بریزیم.
یه چیزی هم بگم جدیدا بازیسنتر خیلی خشن شده قبلا اینطور نبود.
بازم ببخشید ولی اگه جواب سوالای مربوطم رو بدین ممنون میشم.
نمیشه بجای این بحث ها جوابمو بدین؟
بهتر نیست؟
یا اگه خواستین بگین قول میدم اگه اینطور میخواین دیگه هیچ پستی از من در این تاپیک نبینین.
راستی اگه میشه تاپیک وصل کردن هارد به pc رو معرفی کنین پیداش نکردم یعنی آموزش نداشت.
http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=17395
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=19271
ممنونم.
راستی یه سواله دیگه کسی رو میشناسین که با وصل کردن هارد آپدیت کرده باشه؟
آخه من باید با هزار بدبختی دانلودش کنم و برم کابل بخرم و برنامه نصب کنم و ... آخرم جواب نده خیلی زور داره.
یه سواله دیگه من داشبورد بتا رو نصب کردم لازمه اون فایل اولیتون رو هم دانلود کنم؟