اهان الان منظورتو متوجه شدم خب اگه اینجوری بخوایم بهش نگاه کنیم که هر سروری هر زمانی بری همینه ، اینو درنظر داشته باش اینکه ی گیلد الان قویه و ی منطقه رو داره دلیل نمیشه همیشه بتونه اون منطقه رو نگه داره ی دفعه میبینی ی گیلد که تازه تاسیس شده با عوض گیری درست(مثلا فقط کسای که از طریق دیسکورد اپلای کنن رو اینوایت کنن) میتونه بیاد از گیلد های که از اول بودن خیلی قوی تر بشه حتی اگه اینطور هم نشه همه گیلدا همیشه که عضو ثابت ندارن بلاخره هرچندوقت ی بار ی عده از اعضاشونو از دست میدن و باید عضو گیری کنن حتی اگه نکنن دراخر مجبور میشن رندوم لول 60 هارو انتخاب کنن برای همین شما الان شلوغ ترین سرور هم بری که بهترین گیلد هارو دارن دلیل نمیشه کلا نتونی وار بری بله نسبت به ی سرور خلوت که کم لول بالا داره وقتی لولت بالا باشه شانسه اینکه انتخاب بشی خیلی زیاده ولی خب برای من اینجور انتخاب شدن ارزش نداره
خب همین دیگه 1400 نفر داشته سرورت نمیدونی تو ی سرور بودن که تو ساعت پیک 500 پلیر داره یعنی چی، بخدا از این 500 نفر 400 نفرشون زیره لول 40 بودن خیلی افتضاح بود اونجای که من بودم برای myrkgard 40 دقیقه باید التماس میکردی تا کسی بیاد اینجا تو hades تو 10 دقیقه یا کمتر جم میکنی 10 نفرو بعد میری myrkgard میبینی دوتا گروه 10 نفره دیگه هم اونجان
اره تو hades فکشن covenant خیلی قویه بهترین ترتوری هارم گرفتن باز راضی نیستن هی وار پوش میکنن
hades ی مشکل دیگه هم که داره که من میگفتم بهترین انتخاب نیست و کاش ی جای دیگه میرفتم اینه ک تعداد غیر انگلیسی زباناش به نسبت زیاده، تو چت خیلی کمه اذیت نمیکنه ولی مثلا گیلدای خوبش بعضیاشون انگلیسی زبان نیستن
درکل من از ترنسفرم راضی هستم وقتی داشتم ترنسفر میکردم با خودم گفتم نهایت دیدم اشتباه کردم وقتی ترنسفرو بفروشن میخرم و میرم ی سرور دیگه
شما چجوری سرورا رو چک میکنی ؟ سایتی چیزی هست؟ من هرچی گشتم پیدا نکردم اتفاقا اگه راهی باشه خیلی خوبه ادم بتونه ببینه تو بقیه سرورا چ خبره
------------------------------------
والا کسی که انلاین هست رو میشه راحت ادد کرد ولی وقتی ی نفر افلاین باشه رو نمیدونم احتمالا باید هردونفرمون انلاین باشیم