Never Dead - Xbox 360

بازی معمولی هست البته پر از تقلید یکیش رو میگم وقتی اون چیز قرمز ها رو که میخوری فکر کنم پول باشه یه صدای شبیه بازی gta iv میاد که وقتی رمز میزنی یا پول برمیداری

سلام به همگی
بازی چرا اینطوریه؟اولش که میری تو بازی صفحه سفید میاد بعد از چند ثانیه میگه باختی دوباره شروع کن باید چیکار کنم

آقا یکی کمک کنه دیگه
سلام.مشکل شما خیلی عجیبه.:|شما دوباره New Game بزن و رو یه حالت دیگه امتحان کن ببین بازیم انجوری میشه یا نه!!

آقا این کارم کردم 100بار اما باز همین میاد یه صفحه سفید میاد که گوشه هاش بالا عکس اسلحه است همین بعد از چند ثانیه میگه باختی
سلام.مشکل شما خیلی عجیبه.:|شما دوباره New Game بزن و رو یه حالت دیگه امتحان کن ببین بازیم انجوری میشه یا نه!!

یخورده غیر مغرضانه و با حوصله بازی کنی !:d بری جلوتر قشنگتر میشه ! بازیش در نوع خودش جالب بود فقط باگ زیاد داشت که وصل بشی لایو آپدیتش رو بگیری بهتر میشه

سلام دوستان من بازی رو دو هفته ای است تموم کردم ولی اصلا علاقه ای به بازیش نداشتم به همین خاطر با فاصله بازی میکردم تنها چیزی که من رو مجذوب میکرد داستانش بود
اگر نه گیم پلی بازی بعد چپتر اول خسته کننده میشه بدن برایس طوریه که با یه ضربه کوچیک دستها وپاهاش از بدنش جدا میشه ولی انصافا دموهایی که بین مراحل نشون میداد جذاب بود ولی اصلا از گذشته اش چیزی نمی فهمیدیم اینکه چرا اصلا استاروث زن برایس رو کشت وحتی در پایان بازی چیزی مشخص نمیشه از گذشته اش .غول اخر بازی هم واقعا عذاب اور بود ولی در پایانش راه رو واسه شماره های بعدیش باز گذاشت که البته بعید میدونم این بازی ضعیف شماره بعدی هم داشته باشه.

Last edited by a moderator:
شرمنده این تاپیک رو از زیر خاک کشیدم بیرون !!!
دوستانی که بازی رو تموم کردن یک راهنمایی میکنید boss آخر (همون که شکل هشت پاست !) رو چطور بکشیم؟ من تا به خودم میجنبم برم دستش رو بزنم یه موج میزنه تیکه تیکه میشم و این اتفاق هی تکرار میشه !!!
البته این بازی رو چند ماه پیش انجام دادم و رو این boss آخر ولش کردم شاید بعضی چیزایی که گفتم درست نباشه آخه درست یادم نیست !

شرمنده این تاپیک رو از زیر خاک کشیدم بیرون !!!
دوستانی که بازی رو تموم کردن یک راهنمایی میکنید boss آخر (همون که شکل هشت پاست !) رو چطور بکشیم؟ من تا به خودم میجنبم برم دستش رو بزنم یه موج میزنه تیکه تیکه میشم و این اتفاق هی تکرار میشه !!!
البته این بازی رو چند ماه پیش انجام دادم و رو این boss آخر ولش کردم شاید بعضی چیزایی که گفتم درست نباشه آخه درست یادم نیست !
سلام.کاری نداره که وقتی که اون دستاش که به صورت مار هستش و برد بالا و وقتی که خواست بکوبه رو زمین قبل از اینکه موج بیاد و گرد و خاک بلند شه سریع بپر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or