Never Dead - Xbox 360

من اونجا رو رد کردم شانسی نمیدونم چیکار کردم ولی حالا بهت میگم شاید کار کرد وقتی با یه کله هستی اون انالوگ بالایی هر رو چند ثانیه نگر دار همه اعضای بدنت به متصل میشند من اینجوری رد کردم اگه نشد بهم بگو

آنالوگ بالایی کدومه ؟

سمت چپی که باهاش حرکت میکنی و سمت راستی هم دوربین رو میچرخونی باهاش ...

آنالوگ بالایی کدومه ؟

سمت چپی که باهاش حرکت میکنی و سمت راستی هم دوربین رو میچرخونی باهاش ...
سمت چپی که باهاش حرکت میکنی اونو فشار بده وچند ثانیه نگه دار منم فکر کنم همین کار رو کردم (اون پایین یه عکس چشم هست.هروقت اون زرده که دور چشمه هست پر شد انالوگ چپی رو چند ثانیه نگر دار ) من الان اونجا رد کردم تازه داره بهم میگه این کارو کن:))
کارکرد یا کار نکرد بگو

سمت چپی که باهاش حرکت میکنی اونو فشار بده وچند ثانیه نگه دار منم فکر کنم همین کار رو کردم (اون پایین یه عکس چشم هست.هروقت اون زرده که دور چشمه هست پر شد انالوگ چپی رو چند ثانیه نگر دار ) من الان اونجا رد کردم تازه داره بهم میگه این کارو کن:))
کارکرد یا کار نکرد بگو

درست شد :d

دستت درد نکنه >:d

سلام.دوستان یه راهنمایی میخواستم.
تو مرحله موزه اون باس اخر مرحله رو چطوری بزنم!!:-/برای بار 2 که تبدیل میشه.:-/

سلام.

موقعی که داره میکشه تو ، یکی از دستات رو بکن تا بخورش ، بعدش با دکمه همون دست یه چند تا تیر بزن تو شکمش (دسته خودش تو شکمه هست) بعد یه چیز زرد رنگ میاد دور شکمش که باید با اون دست سالمت به اون تیر بزنی.

سلام.

موقعی که داره میکشه تو ، یکی از دستات رو بکن تا بخورش ، بعدش با دکمه همون دست یه چند تا تیر بزن تو شکمش (دسته خودش تو شکمه هست) بعد یه چیز زرد رنگ میاد دور شکمش که باید با اون دست سالمت به اون تیر بزنی.
ممنون بابت راهنمایی دوست عزیز.:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or