soltanmasoud
کاربر سایت
این که اخره حاله داشی![]()
کاملاً تایید میشه :d
از روی تریلر ها میشه گفت بازی در همون حد امتیاز 6 و 7 هست ، ولی فکر کنم حال بده بازیش کنی ...
این که اخره حاله داشی![]()
نسخه xgd2 هم دراومده میشه بازی کرد مشکلی نیستمن شنیدم فقط رو LT3 میشه.
كسي بازي رو خريده؟؟؟؟؟
من خریدم یک بازی هشلهفتیه. دستش می پاشه یه ور کلش قطع می شه و... بعد 2 ثانیه بعد به هم وصل می شه بد راه می ره!!!
تو سايت ABGX.net يك نسخه اومده اونم xgd3 نيست من از اونجا اينو گفتمدوست عزیز 2نمونه ریلیز شده هم xgd3 هم xgd2.
آقا شروين عزيز اگه مي شه درباره ي بازي بيشتر توضيح بدي
يعني اگه بازي رو بگيرم ، خسته نمي شم از بازي؟
ارزش؟
سلام.سبک بازی کاملا سلیقه ای هستش.یکی ممکنه خوشش بیاد یکی هم ممکنه نیاد.ولی در کل برای وقت پُر کنی عنوان مناسبی هستش.سلام دوستان بازی از گیم اسپات امتیاز 6 گرفته فکر نکنم آش دهن سوزی باشه
کسی تجربه کرده؟
میشه بگی تو روند بازی شبیه چه بازی ای هستش؟ما هم یه نظر بدیم:d
حدودا 4 ساعت بازی کردم و میشه گفت بازی نسبتا خوبی هستش برا فقط پر کنی خوبه...قطع اعضای بدن هم خیلی حال میده...ولی یازی شدیدا از کمبود تنوع رنج میبره کل گیم پلی بازی خلاصه شده تو رفتن از نقطه A به B . بازی شدیدا رو استفاده از شمشیر تمرکز داره و میارزه با سلاح های گرم تو بازی اصلا خوب کار نشده و اسلحه های بازی خیلی ضعیفن...تخریب پذیری بازی خوب کارشده.درکل بازی برا وقت پرکنی توصیه میشه
سلام.
من یه جا گیر کردم:
حدود نیم ساعت که بازی میکنی ، یه جاش هست که باید با کله (هد) خالی بازی رو ادامه بدی (برای بار دوم هست که باید با کله بری) ...
میرسی به یه جا و جولوی یه دری بسته میشه و اونجا پر دشمن میشه و دشمنا رو هم نمیشه بکشی (چون کله خالی هستی) ...
باید چکار کرد اونجا ؟؟؟
من اونجا رو رد کردم شانسی نمیدونم چیکار کردم ولی حالا بهت میگم شاید کار کرد وقتی با یه کله هستی اون انالوگ بالایی هر رو چند ثانیه نگر دار همه اعضای بدنت به متصل میشند من اینجوری رد کردم اگه نشد بهم بگوسلام.
هیچ کس این بازی رو نرفته ؟؟؟