Never Dead - Xbox 360

كسي بازي رو خريده؟؟؟؟؟

من خریدم یک بازی هشلهفتیه. دستش می پاشه یه ور کلش قطع می شه و... بعد 2 ثانیه بعد به هم وصل می شه بد راه می ره!!!

---------- نوشته در 07:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:34 PM ارسال شده بود ----------

من خریدم یک بازی هشلهفتیه. دستش می پاشه یه ور کلش قطع می شه و... بعد 2 ثانیه بعد به هم وصل می شه بد راه می ره!!!

بازی مسخره ایه ولی از هیچی بهتره. Soul calibur V رو هم گرفتم از اون همچینی خوشم نیومد. ولی FF13-2 با حال بود.

از همون ابتدا عاشق سیستم Sword Swing بازی شدم.یعنی عالی.
بازی بشدت سلیقه ای هم هستش.یعنی این چیزی که من تا بحال دیدم خیلی فراتر از نمرات بوده.

آقا شروين عزيز اگه مي شه درباره ي بازي بيشتر توضيح بدي
يعني اگه بازي رو بگيرم ، خسته نمي شم از بازي؟
ارزش؟

سلام دوستان بازی از گیم اسپات امتیاز 6 گرفته فکر نکنم آش دهن سوزی باشه :(
کسی تجربه کرده؟
سلام.سبک بازی کاملا سلیقه ای هستش.یکی ممکنه خوشش بیاد یکی هم ممکنه نیاد.ولی در کل برای وقت پُر کنی عنوان مناسبی هستش.

ما هم یه نظر بدیم:d

حدودا 4 ساعت بازی کردم و میشه گفت بازی نسبتا خوبی هستش برا فقط پر کنی خوبه...قطع اعضای بدن هم خیلی حال میده...ولی یازی شدیدا از کمبود تنوع رنج میبره کل گیم پلی بازی خلاصه شده تو رفتن از نقطه A به B . بازی شدیدا رو استفاده از شمشیر تمرکز داره و میارزه با سلاح های گرم تو بازی اصلا خوب کار نشده و اسلحه های بازی خیلی ضعیفن...تخریب پذیری بازی خوب کارشده.درکل بازی برا وقت پرکنی توصیه میشه

ما هم یه نظر بدیم:d

حدودا 4 ساعت بازی کردم و میشه گفت بازی نسبتا خوبی هستش برا فقط پر کنی خوبه...قطع اعضای بدن هم خیلی حال میده...ولی یازی شدیدا از کمبود تنوع رنج میبره کل گیم پلی بازی خلاصه شده تو رفتن از نقطه A به B . بازی شدیدا رو استفاده از شمشیر تمرکز داره و میارزه با سلاح های گرم تو بازی اصلا خوب کار نشده و اسلحه های بازی خیلی ضعیفن...تخریب پذیری بازی خوب کارشده.درکل بازی برا وقت پرکنی توصیه میشه
میشه بگی تو روند بازی شبیه چه بازی ای هستش؟
مثل Night contractه؟

سلام.

من یه جا گیر کردم:
حدود نیم ساعت که بازی میکنی ، یه جاش هست که باید با کله (هد) خالی بازی رو ادامه بدی (برای بار دوم هست که باید با کله بری) ...
میرسی به یه جا و جولوی یه دری بسته میشه و اونجا پر دشمن میشه و دشمنا رو هم نمیشه بکشی (چون کله خالی هستی) ...
باید چکار کرد اونجا ؟؟؟

Last edited by a moderator:
سلام.

من یه جا گیر کردم:
حدود نیم ساعت که بازی میکنی ، یه جاش هست که باید با کله (هد) خالی بازی رو ادامه بدی (برای بار دوم هست که باید با کله بری) ...
میرسی به یه جا و جولوی یه دری بسته میشه و اونجا پر دشمن میشه و دشمنا رو هم نمیشه بکشی (چون کله خالی هستی) ...
باید چکار کرد اونجا ؟؟؟

سلام.

هیچ کس این بازی رو نرفته ؟؟؟

سلام.

هیچ کس این بازی رو نرفته ؟؟؟
من اونجا رو رد کردم شانسی نمیدونم چیکار کردم ولی حالا بهت میگم شاید کار کرد وقتی با یه کله هستی اون انالوگ بالایی هر رو چند ثانیه نگر دار همه اعضای بدنت به متصل میشند من اینجوری رد کردم اگه نشد بهم بگو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or