Nemexia فارسی!!

سلام بر دوستان گرانقدر
بازی پر طرفدار نمکسیا هم مانند 2 بازی همرده دیگر خودش(جنگ خان ها و مزرعه پنگوئن ها) به فارسی ترجمه شده و هم اکنون به زبان فارسی قابل بازی میباشد!
این بازی بیشترین شباهت را به بازی جنگ خان ها دارد ولی تفاوت آنها در زمانشان است که مال نمکسیا در اینده است!

در این بازی از ابتدای 3 نژاد برای انتخاب به شما داده میشود:
1-نوکسیس:که دارای سفینه های ارزان ولی کم زور هستند.
توانایی ویژه:خشک کردن سفینه های حریف در فضا

2-ترتث ها:دارای قویترن وسیله محافظتی(ربات محافظ)
توانایی ویژه:"قدرت مگا" که به سفینه هخای حمله شما امتیاز اضافه میدهد

3:کنفدراسیون(همون مال مسافران خودمونه!):قویترینیگان های حمله(نابودگر و ستاره مرگ)
توانایی ویژه:احیای واحد های مرده در طول جنگ

و اینهم تعریف خود بازی از خودش:
بعد از هزاران سال نبرد برای پیروزی در نمکسیا هر کسی در میخواهد تفاوتی ایجاد کند، هر کسی میخواهد نقش اصلی را بازی کند. کنفدراسیون سه نژاد، Terteths و Noxis همه دارای جنگجویلان بسیار آماده و سفینه های مجهز در در اختیار دارند. اما این شمایید که تصمیم میگیرید به کدام نژاد بپیوندید. ساختمان های پر ابهت و سفینه های جنگی عظیم بسازید ، سیاره ها را تحت استعمار خود در آورید ، در یک اتحاد بزرک شریک شوید و قوی ترین تیم سیاره را در دنیای نمکسیا تشکیل دهید . حالا نوبت شماست که بر جهان فرمانروایی کنید، واقعاً ازعهده آن بر میآیید ؟

همه اینها رو گفتم که بگم:
بچه ها سریع بیاید این بازی رو هم به کمک هم مثل جنگ خان ها قبضه کنیم!

یا حق

آره تو منطقه من هم آدم قدرتمندی نیست
ولی چند روز پیش ینفر از یه جا که اصلا نمیدونم این منو چجوری پیدا کرده بهم حمله کرد همه منابعمو برد
بعدش من 10 تا رزم ناو ساختم
الان چند نفر بهم حمله کردن که حتی نتونستن یکی از رزمناو هامو نابود کنن

وای وای وای بچه ها خيلی مواظب باشيد ، تازه کم کم بازی داره راه ميوفته و جنگ های عظيمی در انتظارمونه ، با وجود گونه های مختلف فقط ساختن رزم ناو کافی نيست ، تازه رو سياره هم بايد کلی پدافند درست کنيد. خيلی داره پيچيده و سخت ميشه ، من الان 6 تا رزم ناو ، 10 پويدن و 3 تا سفينه باری دارم به کلی تو رتبه بندی ميگردم هرکی که تازه امتيازش به 500 رسيده بود ( که بشه بهش حمله کرد ) و تو اتحاد هم نبود ، دوبار بهش حمله ميکنم کلی منابع ميگيرم ، از اونورم هرکی حمله کنه کلی پدافند های مختلف دارم که جلوشونو ميگيره

سلام بر دوستان. من از همون اول وقتی ورژن انگلیسیش راه افتاد شروع کردم و در یونیورس 1 بازی میکنم. در لولهای بالا بازی خفن تر میشه. این ریپورت حمله دیشب به منه که تازه ازین بدتر هم بهم حمله کردن ولی ریپورتشو پاک کردم.
http://game.nemexia.com/battleReport.php?id=8696be9b45
الان رنکم در بازی حدود 80 هستش.
اگر زیاد به شما حمله میکنن یک روش اینه که سفیه های باری بزرگ بسازین و وقتی که آنلاین نیستین اونا رو پر از بار کنین و به کلونیهای دیگتون بفرستین و سرعت رو روی 10% بذارین که رفت و برگشت مثلا 10 ساعت طول بکشه. برای اینکه ناوگانتون هم مثل من با ف نره اونا رو هم میفرستین. هر وقت هم که آنلاین شدین و دیدین که داره بهتون حمله میشه هم همینکار رو کنین ولی زمان رو طوری تنظیم کنین که وقتی یارو میرسه و حمله میکنه چیزی نداشته باشین ولی در عرض کوتاهی ناوگان شما برگرده.
یک توصیه خوب اینه که حتما 3 تا کلونی بسازین و هر کدوم رو مسوول انجام کاری کنین مثلا یکی ساخت سفینه، یکی آپگرید سفینه و دیگری ساخت منابع اولیه.
به سیاره های غیر فعال هم با سفینه های باریتون حمله کنین تا منابعشون رو بدون دردسر غارت کنین!
اگر سوالی داشتین هم تا جائی که بدونم در خدمتم.

آخرین ویرایش:
درود!
دوستان اوضاع چطوره؟
من که جنگ خان هات و بقیه رو ول کردم چسبیدم به این بازی !
همین الان دارم به ی بابایی حمله میکنم.
تو منطقه هیچکی حریف من نیست!
راستی به نظر شما الان چقدر نیرو بسازیم خوبه؟
از امروز بمب افکن رو شروع میکنم به ساختن.

راستی تو اتحاد کسی نمی خواد یه مقامی, پستی, چیزی به ما بده؟
از فرمانده هم زدیم جلو!

امیدوارم همه دوستان موفق باشن!

یا حق

دوستان سلام!
یه سوال دیگه دارم.
چجوری میشه این جاسوس هایی رو که برامون میفرستن از بین برد؟
من وقتی اسکن میکنم میزنه ناوگن جاسوس نابود نشد!
تکنولوژی جاسوسیم سطح 2 هست.

یا حق

دوستان سلام!
یه سوال دیگه دارم.
چجوری میشه این جاسوس هایی رو که برامون میفرستن از بین برد؟
من وقتی اسکن میکنم میزنه ناوگن جاسوس نابود نشد!
تکنولوژی جاسوسیم سطح 2 هست.
یا حق

تکنولوژی جاسوسی رو ببری بالا خوبه. داشتن سپر دفاعی از قبیل فیلد الکترونیکی سیاره هم در از بین بردن اونها مفیده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or