Nemexia فارسی!!

سلام بر دوستان گرانقدر
بازی پر طرفدار نمکسیا هم مانند 2 بازی همرده دیگر خودش(جنگ خان ها و مزرعه پنگوئن ها) به فارسی ترجمه شده و هم اکنون به زبان فارسی قابل بازی میباشد!
این بازی بیشترین شباهت را به بازی جنگ خان ها دارد ولی تفاوت آنها در زمانشان است که مال نمکسیا در اینده است!

در این بازی از ابتدای 3 نژاد برای انتخاب به شما داده میشود:
1-نوکسیس:که دارای سفینه های ارزان ولی کم زور هستند.
توانایی ویژه:خشک کردن سفینه های حریف در فضا

2-ترتث ها:دارای قویترن وسیله محافظتی(ربات محافظ)
توانایی ویژه:"قدرت مگا" که به سفینه هخای حمله شما امتیاز اضافه میدهد

3:کنفدراسیون(همون مال مسافران خودمونه!):قویترینیگان های حمله(نابودگر و ستاره مرگ)
توانایی ویژه:احیای واحد های مرده در طول جنگ

و اینهم تعریف خود بازی از خودش:
بعد از هزاران سال نبرد برای پیروزی در نمکسیا هر کسی در میخواهد تفاوتی ایجاد کند، هر کسی میخواهد نقش اصلی را بازی کند. کنفدراسیون سه نژاد، Terteths و Noxis همه دارای جنگجویلان بسیار آماده و سفینه های مجهز در در اختیار دارند. اما این شمایید که تصمیم میگیرید به کدام نژاد بپیوندید. ساختمان های پر ابهت و سفینه های جنگی عظیم بسازید ، سیاره ها را تحت استعمار خود در آورید ، در یک اتحاد بزرک شریک شوید و قوی ترین تیم سیاره را در دنیای نمکسیا تشکیل دهید . حالا نوبت شماست که بر جهان فرمانروایی کنید، واقعاً ازعهده آن بر میآیید ؟

همه اینها رو گفتم که بگم:
بچه ها سریع بیاید این بازی رو هم به کمک هم مثل جنگ خان ها قبضه کنیم!

یا حق

مرسی
---------------
آقا من پريميومم تمام شد!! خيلی سخته اینجوری ، چجوری دوباره پريميوم بخرم؟ اینترنتی نميخوام پرداخت کنم ، نميشه شماره حساب بگيريم بريم بريزيم بعد شماره فيش رو بديم بهشون تا شارژمون کنن؟

انگار باید حتما پول بدیم از چند نفرم شنیدم بی پرمیومی سخته!
خوب شتاب که دیروز درست شد به همه هم پیام اومد
البته من دیروز همین سوال رو پرسیدم که میشه آفلاین پول داد یا نه دیدم نمیشه!اگه اینجور باشه ولش میکنم کلا بازی دیگه داره بم نمیچسبه حوصله فعال کردن آنلاین شتابم رو هم ندارم

بابا عجب میرینه تو اعصاب آدم ها. من کلونی ساختم اما سمبولش نمیاد. توی راهنمای انگلیسیش هم که با عکس نشون میده کجا باید باشه میرم اما جایی مال اون هست (کنار اسم کلونی جدید) مال من نمیاد. :evil:

فردین جون اول باید سیاره دوم رو بسازی!
بعدش در حالی که توی سیاره اصلی هستی اون کشو رو که تو عکس نشون داده باز کن و میبینی کنار اسم سیاره جدید یه سمبل هستش

دوستان سلام
من به خاطر غیرت بازیسنتریم دوباره اومدم تو اتحاد.
با اینکه تو همین مدت 8 تا دعوتنامه براتم اومده بود

مسئله من نیستم
الان به نظر شما چند نفر رغبت میکنن بیان تو این اتحادیه ما؟7-8 نفر که بیشتر تو این قبیله نیستند
تبلیغات هم که ماشاالله....
سطح ها هم که اومنقدر بالا نیست.

حد اقل اگه کیفیت نداریم چند تا سطح پایین رو بیاریم تو که در نگاه اول درست و حسابی جلوه کنیم.

این چند تا نصیحت بود.عمل کردنش هم با من نیست.

یا حق

امیدوارم از تغییراتی که در اتحاد به وجود آمده خوشتون اومده باشه. مدیریت کل اتحاد رو به امید دادم چون اون پرو بالش در همه چی بازه و زودتر اتحاد رو میکشه بالا.

بابا يه يارويی منو به F داده ، ول نميکنه ، کثافت ایندفعه ديگه بستمش به فحش ، آشغال بازيمو به گوه کشيده ، هرچی ميگم ول کن جونه مادرت عينه لاشخور افتاده رو سياره من حمله ميکنه کلی منابع ازم غارت کرد بی شرفت ، این اسم و مختصاتش ، من تو اتحاد آمدم ، تورو خدا کمک کنيد بزنيد دهنشو صاف کنيد تورو خدا کمک :
نام بازیکن: thehulk نژاد: Confederation اتحاد: هیچ چیز امتیازات منابع: 1,256 امتیازات نبرد: 110 امتیازات: 529S.O.M [2:2:21]
----------------------------
من يه سوال هم داشتم :
این مشاور گفت که تو جنگ امتياز به دست بيار تا سمبل رو بيگيری ، من رفتم به این يارو با دوتا پويدن حمله کردم تا يک امتياز بگيرم و سمبل رو بگيرم، به اون پسره احمق هم گفتم که دارم ميام فقط برای سمبل پس قصد دشمنی ندارم ، قبل ميخواستم به يکی ديگه حمله کنم اما پيغام ميداد که به بازيکنان زيره 500 امتياز نميتونی حمله کنی! ، خب حالا من 379 امتياز منابع دارم اما این يارو هی داره بهم حمله ميکنه !! چرا؟

آخرین ویرایش:
بابا يه يارويی منو به F داده ، ول نميکنه ، کثافت ایندفعه ديگه بستمش به فحش ، آشغال بازيمو به گوه کشيده ، هرچی ميگم ول کن جونه مادرت عينه لاشخور افتاده رو سياره من حمله ميکنه کلی منابع ازم غارت کرد بی شرفت ، این اسم و مختصاتش ، من تو اتحاد آمدم ، تورو خدا کمک کنيد بزنيد دهنشو صاف کنيد تورو خدا کمک :

----------------------------
من يه سوال هم داشتم :
این مشاور گفت که تو جنگ امتياز به دست بيار تا سمبل رو بيگيری ، من رفتم به این يارو با دوتا پويدن حمله کردم تا يک امتياز بگيرم و سمبل رو بگيرم، به اون پسره احمق هم گفتم که دارم ميام فقط برای سمبل پس قصد دشمنی ندارم ، قبل ميخواستم به يکی ديگه حمله کنم اما پيغام ميداد که به بازيکنان زيره 500 امتياز نميتونی حمله کنی! ، خب حالا من 379 امتياز منابع دارم اما این يارو هی داره بهم حمله ميکنه !! چرا؟
یارو با چقدر نیرو بهت حمله میکنه؟

یا حق

من که الان 10 تا هم میتونم رزم ناو جنگی بسازم...ولی نیازی ندارم فعلا چون تو منطقه حریف پرقدرتی نیست..راستی حتما تو منطقه صنعت کارخانه رو لول آپ کنید با هر بال آپ کردنش 1 ربات میده که این ربات ها میتونن تو معادن واستون کار کنن و درصد استخراج مواد معدنی رو بالا ببرن و شما بسته به نیازتون میتونید هر بار ربات هارو در سه منبع جابجا کنید تا درصد تولید اون منابع بیشتر بشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or