Nemexia فارسی!!

سلام بر دوستان گرانقدر
بازی پر طرفدار نمکسیا هم مانند 2 بازی همرده دیگر خودش(جنگ خان ها و مزرعه پنگوئن ها) به فارسی ترجمه شده و هم اکنون به زبان فارسی قابل بازی میباشد!
این بازی بیشترین شباهت را به بازی جنگ خان ها دارد ولی تفاوت آنها در زمانشان است که مال نمکسیا در اینده است!

در این بازی از ابتدای 3 نژاد برای انتخاب به شما داده میشود:
1-نوکسیس:که دارای سفینه های ارزان ولی کم زور هستند.
توانایی ویژه:خشک کردن سفینه های حریف در فضا

2-ترتث ها:دارای قویترن وسیله محافظتی(ربات محافظ)
توانایی ویژه:"قدرت مگا" که به سفینه هخای حمله شما امتیاز اضافه میدهد

3:کنفدراسیون(همون مال مسافران خودمونه!):قویترینیگان های حمله(نابودگر و ستاره مرگ)
توانایی ویژه:احیای واحد های مرده در طول جنگ

و اینهم تعریف خود بازی از خودش:
بعد از هزاران سال نبرد برای پیروزی در نمکسیا هر کسی در میخواهد تفاوتی ایجاد کند، هر کسی میخواهد نقش اصلی را بازی کند. کنفدراسیون سه نژاد، Terteths و Noxis همه دارای جنگجویلان بسیار آماده و سفینه های مجهز در در اختیار دارند. اما این شمایید که تصمیم میگیرید به کدام نژاد بپیوندید. ساختمان های پر ابهت و سفینه های جنگی عظیم بسازید ، سیاره ها را تحت استعمار خود در آورید ، در یک اتحاد بزرک شریک شوید و قوی ترین تیم سیاره را در دنیای نمکسیا تشکیل دهید . حالا نوبت شماست که بر جهان فرمانروایی کنید، واقعاً ازعهده آن بر میآیید ؟

همه اینها رو گفتم که بگم:
بچه ها سریع بیاید این بازی رو هم به کمک هم مثل جنگ خان ها قبضه کنیم!

یا حق

بچه ها بجنبید!این بازی هر چی بیشتر میرید جلو امتیاز دادنش بیشتره!!!!!
الان یک معدن ارتقا بدیم 5 امتیاز میده راحت:d
این ساخته سفینه کلونی خیلی سخته!بیشتر از 7 هزار تا کریستال میخواد انگار:dچون من این مقدار داشتم گفت کافی نیست!

این ساخته سفینه کلونی خیلی سخته!بیشتر از 7 هزار تا کریستال میخواد انگار:biggrin1:چون من این مقدار داشتم گفت کافی نیست!
آره منم الان سره همين گير کردم ، خيلی برای ساخت این سفينه بايد منابع استفاده کرد و بشدت کم مياد!
فعلا که منتظر موندم تا منابعم زياد بشن ، تا فردا ميسازمش

خیلی منابع میخواد اون!
من احتمالا فردا عصر میتونم بسازمش
25000 تا کریستال
12500 آهن
گازم 10000 تا
ولی ساختنش ارزش داره سیاره دوم کم چیزی نیست
من بلافاصله سومی رو هم میسازم بعدش به ماموریت بعدی مشاور میرسم
برای ساختن 4 امی و پنجمی هم به امتیاز بیشتری نیاز هستش
بچه ها کارمون ساخته شد برای سیاره تیمی از هر نژاد 3 تا لازمه!
البته فکر نکنم تا 4 ماه بشه ساختش!

حالا برو به کهشان
اونجا میبینی که مدارای خالی هم هستش
رو یکیشون کلیک کن و ماموریت رو بزن کلونی و فقط سفینه کلونی رو بفرست
من درست زدم کنار سریاره خودم یه ساعت بعدش درس شد الان 2 تا سیاره دارم
فعلا دارم راجبه این ماموریت بعدی فکر میکنم ولی احتمالا 2 روز دیگه سومی رو بسازم اگه گیری چیزی نده!
راستی این ماموریت رو سر جمع الان 30 نفر انجام ندادن
چون هانای 1 و 2 و 3 هرکدوم فقط 7-8 تا سیاره اضافی دارن

ممنون فهمیدم.زدم درست بشه تا 1 ساعت دیگه حله
منظورت چیه از اینکه کسی درست نکرده؟
اون جمله آخر جهان های 1 3 هر کدوم 8 7 تا رو نفهمیدم؟
چجوری سریعتر پیشرفت کنیم؟
من دیدم بعضیا سریع امتیازشون داره زیاد میشه.
من هی منبع هامو قوی تر میکنم!

وقتی میزنی گزینه کهکشان اون بالا گزینه جهان هم هست بگردی پیدا میکنی
هر جهان 700 نفر عضو داره که احتمالا الان خیلیا حذف کردن یا ول کردن چون فقط 8 تا سیاره اضافه شده(که کلونی شدن ینی)
اعتبار داشته باشی میتونی تند پیشرفت کنی! که اونم با پی پال و اینا درسته ولی انگار شتاب قاطی داره
کلا این سرود همین رتبمون واقعا خوبه چون 100 نفر اول اونایین که تو سرورای کام بازی کرده بودن و اعتبار هم دارن

آها ایول چه دقیق تو.
آره دیدم.میگم میشه سیاره های بی کس و کارو!برای خودمون بگیریم؟یعنی بشن جزو سیاره های ما!چون الان بقل من 4 5 تا هستند 1 امتیازم ندارن!اومدن ول کردن رفتن!
اگه بشه که دیگه نیازی به کلونی نیست با این همه گرونیش!

کلونی این روزا گرونه تا یه هفته دیگه واسمون مثه گرزداره!!!
ستاره رو میشه غارتش کرد
توش ضایعاتی هستش که اگه بازیافت بشن میشه ازشون استفاده کرد
ماموریت بعدی جنگ هستش
من فردا یه 10-20 پوییدن میسازن به یه نوکس حمله میکنم بینم میشه با امتیاز زیره 500 حمله کر یا شایعس بتون خبر میدم
الان دارم این سیاره دومم رو گشترش میدم میبینم که چقدر اول بازی ضرر کردیم!
راستی هواست به کهکشانت باشه ها اگه قبل از رسین کلونی تو یکی دیگه سیاره زد و کلونی رو برنرگدوندی فرت میشه!

راستی هواست به کهکشانت باشه ها اگه قبل از رسین کلونی تو یکی دیگه سیاره زد و کلونی رو برنرگدوندی فرت میشه!
بابا جونه من يکم دقت کن تو این تايپ کردنت ، حالا نميخواد خيلی سريع و بدون نگاه کردن به کيبورد تايپ کنی ، من نصف حرفاتو نميفهمم ، حداقل يکم توضيح بده :mad:

2 تا حرف رو جا انداختم!
به هر حال ببخشید این کیبور من مخصوص گیمه دکمه هاش یه جوریه با کوچکترین لمسی تایپ میکنه واسه همین اصلا باش نمیشه تایپ کرد
ببین فرض کنیم کنار سیاره تو یه مدار خالی هستش
همسایت ساعت 5 یه کلونی به اونجا میفرسته و تو ساعت 5.5 تو که از هیچ جا خبر نداری کلونی رو میفرستی
و ساعت 6 توی اون مدار یه سیاره هستش
2 تا حالت وجود داره
تو که هواست هستش میبینی سیاره درس شده و کلونی رو برمیگردونی
ولی اگه برش نگردونی 5 دقیقه بعدش کلونی به جای مدار خالی به یه سیاره میرسه و فرت! دیگه وجود نداره
که ضرر بزرگیه
سلام بر دوستان
میشه یکی به من بگه این سیاره گروهی قضیه اش چیه؟
ممنون میشم
دف اصلی بازی توی اون شکل میگیره
یه سیاره که همه اتحاد توش کار میکنن انگار
نقطه قوت این سیاره مولتی نژای بودنشه
به همین خاطر قدرت خیلی زیادی داره
به احتمال زیاد هر اتحادی بتونه توش یه ساختمونی رو بسازه(احتمالا یه هرم) برنده بازی میشه که البته تو این سرور احتمالش کمه
حتی شاید یه نژاد خاص مثل ناتار های تراویان آخرای بازی بیان و هیچکی برنده نشه!

دوستان ، تو ماموريتی که برای اولين بار بايد يک پويدن رو ارتقا بديم ، گير کردم ، يعنی ارتقا دادم اما سمبل رو پيدا نميکنم کمک کنيد

واسه سمبلا از اینجا استفاده کنید
http://help.xs-software.com/online/games/nemexia/279/en/game.html
بچه ها من سومین سیاره رو هم ساختم میتونه خیلی به درد بخوره حتما بسازید
فکر نکنم با این امتیازم بزاره بیشتر از 3 تا داشته باشم صبر میکنم وقتی لازم شد 4 امی رو واسه اهداف نظامی بسازم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or