Multi Platform Need For Speed

89255804931288694524.jpg

نام: Need For Speed
سازنده: Ghost Games
ناشر: EA Games
تاریخ انتشار: 3 نوامبر 2015

در 18 می اعلام شد که عنوان جدید سری در 21 می پس از یک سال غیبت به صورت رسمی رونمایی می شود. بازی همانند عناوین قبلی سری ریسینگ آرکید خواهد بود و گفته شده این عنوان یک Reboot است. بازی فاقد Title و اسم کامل بازی Need for Speed است. همچنین بازی فقط در شب و متمرکز بر روی مسابقات شبانه خواهد بود. تایید شده بازی دارای امکان تیونینگ کامل ماشین است که تقریبا مدت زیادی در سری نبود این ویژگی حس میشد. سازنده بازی Ghost Games (سازنده Rivals، عنوان قبلی سری) است و بازی در پاییز 2015 منتشر خواهد شد.

*** آپدیت:
-در بازی BMW E46 معروف سری وجود دارد و قابل خریدن است.
-بازی دارای پنج بخش Speed ، Style ، Built ، Crew و Outlaw هست که هر بخش دارای ایکون مخصوص به خود هست که همگی در دنیای واقعی بسیار معروف هستن..
-ایکُن بخش Speed ،ایکن معروف magnus walker هست.
-ایکُن بخش Style ، راننده معروف Ken Block هست.
-ایکن بخش Crew هم Risky Devil
-ایکن بخش Built هم Akiro Nakai
-ایکن بخش Outlaw هم که بخش خطرناک بازی هست، Morohoshi San هست
-گاراژ بازی محدود به 5 ماشین است.
-دنده دستی (Manual) در بازی وجود نداره و همینطور مسابقات Drag نیز نیستند.
-هندلینگ بازی قابل تغییر هست و میتوان Driftی و یا با حالت Grip بازی کرد (یا حتی بین اینها)

82057742499115661368.jpg

Need for Speed Teaser Trailer - PC, PS4, Xbox One
1080p
-------------------------------------------------

14459437905599105348.jpg

Need For Speed Gameplay Gamescom 2015 | 720 60fps

39887996201813851719.jpg

Need for Speed 2015 Gameplay | SUBARU BRZ CUSTOMIZATION & RACING EXCLUSIVE GAMEPLAY!!! (DIRECT FEED) | 720

11792629993179168736.jpg

Need for Speed 2015 Drifting Gameplay, 180sx Customization & Drift Tunin | 720

85198137177006692969.jpg

Need for Speed 2015 Grip Gameplay, 1974 Porsche 911 RSR Customization & Tuning | 720

43003509089695262232.jpg

Need For Speed | Rocket Bunny 240sx Build | 720

00876024195243061226.jpg

Need For Speed Gameplay & Customization : ROCKET BUNNY SUBARU BRZ DRIFT BUILD!!! (NFS 2015 Gameplay) | 720

08784486677456530421.png

***آپدیت خواهد شد.

- - -ویرایش - - -

با تشکر از @FLAWL3SS و @KiLL3R/4/Ev3rبابت تریلر هاو همینطور @.DcoY. عزیز که در بروز رسانی تاپیک نقش عمده داشت.

آخرین ویرایش:
آقا فعلا صبر کنید نقد ها بیان ببینیم چند چنده. سریع پرونده بازی رو نبنیدن. هرچند این قابلیت آنلاینش بدجور موج انتقاد راه انداخته که خوبه به نظرم. احتمال اینکه اینا پچ آفلاین بدن برای بازی رو زیاد میکنه.
فردین اصلا بیخیال این قضیه همیشه انلاین بودن بشیم یه سری ایراد های اساسی رو گرفته که نه سلیقه ای هست و نه ربطی به این همیشه آنلاین بودن داره، تعداد کم Event ها و تکراری بودن محیط بازی و داینامیک نبودن اب و هوا و نبود تعویض دنده دستی چیزی نیست که ادم بگه ممکنه بقیه نقد ها اشاره نشه و سلیقه ای باشه

آنلاین بودن بازی به کنار، اگه یهو روز عرضه سرورها مشکل پیدا کنن قشنگ آفتابه رو میگیرن به بازی :دی من که امیدوارم پچ آفلاین براش عرضه بشه چون احساس میکنم از نظر کیفی خیلی خوب باشه (فقط اون تعداد Event ها یه مقدار نگران کننده هست)، این همیشه آنلاین بودن اگه اینترنت باهامون یاری نکنه خیلی رو اعصاب میتونه بره :دی

EVENT هاش در حد نسخه های قبلی باشه مشکلی ندارم!
ولی این نکته هایی که گفتن انصافا اکثرن نکاتی هستن که باعث میشه بازی perfect نشه! هنوزم به بازی امید دارم :دی

نقد چند صفحه پیش لطیفه ای بیش نبود.:d
طرف اومده از بودن volvo توی بازی ایراد گرفته!
یه نکته ی دیگه ای که دیدم دوستان از نبودن Pause تعجب کردن. یعنی واقعا تا حالا نمیدونستین چنین چیزی نداره بازی؟:|
تمام نقدها به آنلاین بودن وارد هست. چرا که دلیلی برای این کار نیست! و نقد دیگه هم نبود دنده Manual هست.( که البته آنچنان برای این نسخه ضروری نیست )
آنلاین بودن رو بذاریم کنار هر ویدیویی دانلود میکنم یارو از 100% تایم بازی داره 90% میخوره تو در و دیوار با این هندلینگ.
اون هندلینگ تیونینگ رو بیخودی نذاشتن. هر چه بیشتر ماشین ارتقا پیدا کنه ، آپشن های تیونینگ بیشتر میشه.

آنلاین بودن رو بذاریم کنار هر ویدیویی دانلود میکنم یارو از 100% تایم بازی داره 90% میخوره تو در و دیوار با این هندلینگ.

اتفاقا برعکس. هندلینگ جز بهترین بخش های بازیه.تو این نسخه هندلینگ بازی قابل شخصی سازیه.اینکه طرف هی میخوره به درو دیوار بخاطر اینه که بخش هندلینگ رو درست تنظیم نکرده.اینم مدرک:

watch?v=_r200lgooNw

watch?v=HSHTCrsMfGs

هندلینگ بازی کاملا متفاوت با چیزیه که شما تو بازی های دیگه مثل فورزا یا درایو کلاب دیدین عادت بهش یه کم طول میکشه ولی اگر عادت کنید خیلی حال میده تونینگ هم داره که کلا همه چی بر اساس سلیقه شما میشه

هندلینگ بازی کاملا متفاوت با چیزیه که شما تو بازی های دیگه مثل فورزا یا درایو کلاب دیدین عادت بهش یه کم طول میکشه ولی اگر عادت کنید خیلی حال میده تونینگ هم داره که کلا همه چی بر اساس سلیقه شما میشه

خب من هم چون بازي رو Pre-order كرده بودم صبح ساعت ٧:٣٠ اجازه استفاده رو بهم داد اما نكات بازي:
گرافيك بازي و نورپردازي بسيار خوبه اما بعضي جاها از تكسچرهاي بي كيفيت استفاده شده و تو چشم مياد.
هندلينگ بازي هيچ ايراد و مشكلي نداره و با تغييرات توي گاراژ ميتونيد بسته به دلخواهتون اونو تغيير بديد.
پليسها خيلي باهوش و فوق العاده سمج هستن من تو اول بازي ١٢ دقيقه طول كشيد تا در برم از دستشون :d
اتصال به سرور بازي خيلي سريع و خوب انجام شد با اينكه ساعت لانچ بازي بود مشكلي توي خود بازي اعم از لگ و ... نبود.
سيستم تيونينگ و كاستومايز بازي هم كه ديگه جاي حرفي نداره.
لودينگهاي بين كات سين ها و داخل بازي نسبتا سريع هست.
ابتداي بازي امكانات قرار داده شده يه مقدار گيج كننده هست اما به مرور بهشون عادت ميكنيد.
پايه كلي بازي دقيقا مثل Rivals هست.
بازي باگ هم كم و بيش داره.
هوش مصنوعي رقبا يه مقدار زيادي خوبه علل خصوص توي اوايل بازي كه ماشينتون انچنان قوي نيست هر چند اونها هم اشتباه ميكنند.
فقط نميدونم چرا ايتمهاي Deluxe Edition عملا توي بازي نبود مثلا BMW E46 قرار بود ماشين استارتر باشه اما من تا الان كه نيافتمش :d (فكر كنم EA بهمون انداخت و در رفت :d)
در كل تا به اينجا واقعا عنوان خوبيه توي سري NFS خصوصا اگر از مدل Rival خوشتون اومده و دوست داريد بعد از سالها يك تيونينگ اساسي رو رو ماشين دلخواهتون پياده كنيد قطعا اين بازي راضيتون ميكنه.

خوب قیمت همینطور داره میاد پایین الان 210 شده صبر میکنیم تا بازم پاینتر بیاد
دوسانی که بازی رو دیجیتالی خریدند فکر الان دیگه اجازه بازی رو دارید بیایید یک مقدار از بازی بگید ببینیم چطور شده

خوب دوستان از ساعت 8 صبح تا الان داشتم بازی میکردم سرور ها بازی عالیه ولی بعضی موقع ها که بازیکن انلاین نزدیک میشدم یکم لگ میزد
گرافیک هم از نظر من خوب بود
توی این 2 ساعتی که بازی کردم 50 مگ حجم خورد مشکل هندلیگ من نداشتم
اگه چیز دیگه میخواید بگین بررسی کنم

خوب دوستان از ساعت 8 صبح تا الان داشتم بازی میکردم سرور ها بازی عالیه ولی بعضی موقع ها که بازیکن انلاین نزدیک میشدم یکم لگ میزد
گرافیک هم از نظر من خوب بود
توی این 2 ساعتی که بازی کردم 50 مگ حجم خورد مشکل هندلیگ من نداشتم
اگه چیز دیگه میخواید بگین بررسی کنم
کلا بازی گیم پلیش خوب بوده تا الان ؟
شما روی چه کنسولی رفتید ؟
مولتی پلیر تست کردید چطوره ؟
پینگ شما حدودا چند هست با سرور های ااروپا ؟
ببخشید اگه زیاد شد سوالم
ممنون

کلا بازی گیم پلیش خوب بوده تا الان ؟
شما روی چه کنسولی رفتید ؟
مولتی پلیر تست کردید چطوره ؟
پینگ شما حدودا چند هست با سرور های ااروپا ؟
ببخشید اگه زیاد شد سوالم
ممنون

سرعت هم خوب همش
افت فریم نداشتم
من روی PS4 رفتم
مولتی رو هنوز تست نکردم
اینم پینگ من با لندن
Speedtest.net by Ookla - My Results

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟