Multi Platform Need For Speed

89255804931288694524.jpg

نام: Need For Speed
سازنده: Ghost Games
ناشر: EA Games
تاریخ انتشار: 3 نوامبر 2015

در 18 می اعلام شد که عنوان جدید سری در 21 می پس از یک سال غیبت به صورت رسمی رونمایی می شود. بازی همانند عناوین قبلی سری ریسینگ آرکید خواهد بود و گفته شده این عنوان یک Reboot است. بازی فاقد Title و اسم کامل بازی Need for Speed است. همچنین بازی فقط در شب و متمرکز بر روی مسابقات شبانه خواهد بود. تایید شده بازی دارای امکان تیونینگ کامل ماشین است که تقریبا مدت زیادی در سری نبود این ویژگی حس میشد. سازنده بازی Ghost Games (سازنده Rivals، عنوان قبلی سری) است و بازی در پاییز 2015 منتشر خواهد شد.

*** آپدیت:
-در بازی BMW E46 معروف سری وجود دارد و قابل خریدن است.
-بازی دارای پنج بخش Speed ، Style ، Built ، Crew و Outlaw هست که هر بخش دارای ایکون مخصوص به خود هست که همگی در دنیای واقعی بسیار معروف هستن..
-ایکُن بخش Speed ،ایکن معروف magnus walker هست.
-ایکُن بخش Style ، راننده معروف Ken Block هست.
-ایکن بخش Crew هم Risky Devil
-ایکن بخش Built هم Akiro Nakai
-ایکن بخش Outlaw هم که بخش خطرناک بازی هست، Morohoshi San هست
-گاراژ بازی محدود به 5 ماشین است.
-دنده دستی (Manual) در بازی وجود نداره و همینطور مسابقات Drag نیز نیستند.
-هندلینگ بازی قابل تغییر هست و میتوان Driftی و یا با حالت Grip بازی کرد (یا حتی بین اینها)

82057742499115661368.jpg

Need for Speed Teaser Trailer - PC, PS4, Xbox One
1080p
-------------------------------------------------

14459437905599105348.jpg

Need For Speed Gameplay Gamescom 2015 | 720 60fps

39887996201813851719.jpg

Need for Speed 2015 Gameplay | SUBARU BRZ CUSTOMIZATION & RACING EXCLUSIVE GAMEPLAY!!! (DIRECT FEED) | 720

11792629993179168736.jpg

Need for Speed 2015 Drifting Gameplay, 180sx Customization & Drift Tunin | 720

85198137177006692969.jpg

Need for Speed 2015 Grip Gameplay, 1974 Porsche 911 RSR Customization & Tuning | 720

43003509089695262232.jpg

Need For Speed | Rocket Bunny 240sx Build | 720

00876024195243061226.jpg

Need For Speed Gameplay & Customization : ROCKET BUNNY SUBARU BRZ DRIFT BUILD!!! (NFS 2015 Gameplay) | 720

08784486677456530421.png

***آپدیت خواهد شد.

- - -ویرایش - - -

با تشکر از @FLAWL3SS و @KiLL3R/4/Ev3rبابت تریلر هاو همینطور @.DcoY. عزیز که در بروز رسانی تاپیک نقش عمده داشت.

آخرین ویرایش:
No offline
No justification for no offline
No pause
No drag racing
No manual transmission
No cockpit view
No wheel support
No photomode
No way to create your own lobbies or settings for multiplayer, no quick join of lobbies to get into PvP
Dusk to Dawn night cycle is undynamic
different areas have the same lighting each time you visit
Only 79 events in the full game
Rubberbanding AI
Empty open world
رابربندینگ و دنیای حالی رو کجای دلم بذارم ؟! :| خیلی زشته دوسال بازی تحت ساخت باشه اونوقت نتیجه نهایی این بشه . من خیلی امیدوار شده بودم به اون دریفت و هندلینگش . از کاستومایزشم خوشم اومده بود که تو نقد یارو خیلی حال نکرده که میخوره بهش قضیه خیلی سلیقه ای باشه .

--------

پ.ن : به پیر به پیغمبر چیزی به اسم "گاست" نداریم میخواید فارسی بنویسید بنویسید گُست حداقل !

من که با این مشکلات هم میخرمش.همین که کاستومایز و handlingش مشکلی نداره برام کافیه.
دو ساله یه ریسینگ درست حسابی نزدم.دلم لک زده برا need for speed
خدا کنه موفق بشه.خیلی اعصابم به هم ریخته:(

حالا باز سعی میکنم صبر کنم تا نقد سایتای معتبر بیاد ولی اگه هندلینگ بد باشه... :| :(
جدا از هندلینگ چه دلیلی داشت بازی pause نداشته باشه؟ :دی

Unfair AI چیزی که خیلی نگرانش بووودم مخصوصا اواخر بازی که ظاهرا باهاش روبه رو هستیم در بازی
نداشتن Pause ؟!! مسخرست واقعا ، که چی بشه ؟ وسط مسابقه سخت و‌طولانی طرف اول هستش‌و کار‌واجب پیش میاد ! بمیره ؟!!
خسته نباشن

EA مشکلات بازی رو تو تریلرها خوب پنهان کرده بود . رسما هیشکی فکرشو نمیکرد بازی در این حد داغون باشه.
خیلی دوست داشتم این بازی موفق بشه. اگه واقعا بازی با استقبال رو به رو نشه منتظر دوباره سالانه شدن Need For Speed باشید.(چون EA میفهمه که با افزایش زمان ساخت بازی چیزی عوض نمیشه)

ولی هرچی این موارد دقیق به نظر میرسند، چیز نیست که با نبودش بشه گفت این دو سال چه غلطی کردند و .‌.. همین قدمی که امسال NFS برداشت از بزرگترین قدم ها بود‌. باز گشت به ریشه ها! استریت ریسینگ خالص! کاستومایزینگ عالی و کامل!هرچقدرم خراب کنه امیدوارم بتونه ۲ سال بعد با نسخه ی بعدی درستشون کنه.
مقداریشون با Update میتونن درست بشن... فقط لطفا درست بشن :|

امید بدین)x درک خراب شدن این زیادی سنگینه

من نسخه EA Access امروز کمی بازی کردم. همه چی خوب پیش رفت تا اونجایی که یک کاری برام پیش اومد و خواستم بازی Pause کنم که خب یادم اومد بازی این قابلیت نداره. برای همین از بازی خارج شدم و وقتی دوباره بازی اجرا کردم از یک مسابقه دیگه برام لود شد :|
برای همین می خوام دوباره از اول بازی شروع کنم.
به جز این مشکل Pause، بازی فاقد یک سری از همین نکات اولیست که مجموع اون ها با هم مشکل ساز میشه. (نبود manual transmission، نبود آفلاین و...)
در خصوص سرور ها هم برای من مشکلی نداشتن و به راحتی بازی کردم.
گرافیک هم واقعا خیلی خوب، هر چند بازم باید بیشتر بازی کنم.
شهر بازی هم با این که خیلی خلوت اما خیلی وضعیتش از The Crew بهتر و احساس نمی کنی تو شهر مرده ها در حال رانندگی هستی.
درباره هندلینگ و ... هم فعلا نظری ندارم.:d

امید بدین)x درک خراب شدن این زیادی سنگینه

فکر کنم اولین بازی ریسینگی سه بعدی که دیدم حدود 6 یا 7 سالم بود و اون چیزی جز need for speed 2 یا need for speed 3 نبودش ! یه چیزی حدود 15 سال پیش یا شایدم بیشتر .
یادش بخیر واقعا ! باید اجازه میگرفتم برای بازی کردن ! هیییییی روزگار ...
ای بابا . امیدوارم متاش حداقل بالای 80 بشه !
من که سختمه ببینم بد بشه این نسخه ! بهش امید داشتم واقعا و هنوزم دارم ! اما این نکات منفی هایی که میشنوم ....
ممنون

NFS_III_Hot_Pursuit_%28PC,_US%29_cover_art.jpg
NFS_II_(PC,_US)_cover_art.jpg

من خیلی به این بازی امید داشتم و دوست داشتم بتونه جای نسخه های قدیمی NFS یعنی MW و UG و بگیره :(

ولی از طرفی هم میخوام منتقدا سر این Always Online مسخره بزنن بازیو نابود کنن تا دیگه نتونه خوب فروش نکنه)x

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or