Multi Platform Need For Speed

89255804931288694524.jpg

نام: Need For Speed
سازنده: Ghost Games
ناشر: EA Games
تاریخ انتشار: 3 نوامبر 2015

در 18 می اعلام شد که عنوان جدید سری در 21 می پس از یک سال غیبت به صورت رسمی رونمایی می شود. بازی همانند عناوین قبلی سری ریسینگ آرکید خواهد بود و گفته شده این عنوان یک Reboot است. بازی فاقد Title و اسم کامل بازی Need for Speed است. همچنین بازی فقط در شب و متمرکز بر روی مسابقات شبانه خواهد بود. تایید شده بازی دارای امکان تیونینگ کامل ماشین است که تقریبا مدت زیادی در سری نبود این ویژگی حس میشد. سازنده بازی Ghost Games (سازنده Rivals، عنوان قبلی سری) است و بازی در پاییز 2015 منتشر خواهد شد.

*** آپدیت:
-در بازی BMW E46 معروف سری وجود دارد و قابل خریدن است.
-بازی دارای پنج بخش Speed ، Style ، Built ، Crew و Outlaw هست که هر بخش دارای ایکون مخصوص به خود هست که همگی در دنیای واقعی بسیار معروف هستن..
-ایکُن بخش Speed ،ایکن معروف magnus walker هست.
-ایکُن بخش Style ، راننده معروف Ken Block هست.
-ایکن بخش Crew هم Risky Devil
-ایکن بخش Built هم Akiro Nakai
-ایکن بخش Outlaw هم که بخش خطرناک بازی هست، Morohoshi San هست
-گاراژ بازی محدود به 5 ماشین است.
-دنده دستی (Manual) در بازی وجود نداره و همینطور مسابقات Drag نیز نیستند.
-هندلینگ بازی قابل تغییر هست و میتوان Driftی و یا با حالت Grip بازی کرد (یا حتی بین اینها)

82057742499115661368.jpg

Need for Speed Teaser Trailer - PC, PS4, Xbox One
1080p
-------------------------------------------------

14459437905599105348.jpg

Need For Speed Gameplay Gamescom 2015 | 720 60fps

39887996201813851719.jpg

Need for Speed 2015 Gameplay | SUBARU BRZ CUSTOMIZATION & RACING EXCLUSIVE GAMEPLAY!!! (DIRECT FEED) | 720

11792629993179168736.jpg

Need for Speed 2015 Drifting Gameplay, 180sx Customization & Drift Tunin | 720

85198137177006692969.jpg

Need for Speed 2015 Grip Gameplay, 1974 Porsche 911 RSR Customization & Tuning | 720

43003509089695262232.jpg

Need For Speed | Rocket Bunny 240sx Build | 720

00876024195243061226.jpg

Need For Speed Gameplay & Customization : ROCKET BUNNY SUBARU BRZ DRIFT BUILD!!! (NFS 2015 Gameplay) | 720

08784486677456530421.png

***آپدیت خواهد شد.

- - -ویرایش - - -

با تشکر از @FLAWL3SS و @KiLL3R/4/Ev3rبابت تریلر هاو همینطور @.DcoY. عزیز که در بروز رسانی تاپیک نقش عمده داشت.

آخرین ویرایش:
ای بابا میخوام گریه کنما :((
آخه چرا ؟ چرا ea ? چرااااااااااااا
خودم که دارم جو منفی میدم :( :(
فکر کنم حدودا میشه ساعت 9:30 صبح سه شنبه ؟ به وقت ما ؟ نه ؟
[MENTION=90515]Sɯαsƚikα[/MENTION]
3 نوامبر البتـ :دی دقیقا روز عرضه ی بازی [میدونم ویرایش کردی :دی]
نکته مثبت بازی رو داستان گرفته بیخیال
:)) سریع نسخه ی بازی رو نپیچید !​

آخرین ویرایش:
این قسمت customisation که تقریبا خراب بودنش غیر ممکنه :| نمایش ها روی این قسمت بی نقص به نظر میومد و چیزی نیست که بگیم باید حتما خودمون بازی کنیم تا بفهمیم...
هندلینگ هم که هر کس دیدم بتا یا early access داشته بشدت تعریف کرده‌. ولی اگر انصافا با اون انتخاب مذل هندلینگ هنوز هندلینگ بد باشه باید گفت Ghost Games فاتحه خونده‌‌‌‌...
AI نظر خاصی ندارم. باید حتما ببینم تا بفهمیم چی به چیه

پ.ن. یکی از فروشگاه ها گفته امشب یا فردا ریجن یک به دستشون میرسه... توی فروشگاه ها نبوده تا الان

این قسمت customisation که تقریبا خراب بودنش غیر ممکنه :| نمایش ها روی این قسمت بی نقص به نظر میومد و چیزی نیست که بگیم باید حتما خودمون بازی کنیم تا بفهمیم...
هندلینگ هم که هر کس دیدم بتا یا early access داشته بشدت تعریف کرده‌. ولی اگر انصافا با اون انتخاب مذل هندلینگ هنوز هندلینگ بد باشه باید گفت Ghost Games فاتحه خونده‌‌‌‌...
AI نظر خاصی ندارم. باید حتما ببینم تا بفهمیم چی به چیه

پ.ن. یکی از فروشگاه ها گفته امشب یا فردا ریجن یک به دستشون میرسه... توی فروشگاه ها نبوده تا الان

کوسه بازیو اورده:d

نمرات بقیه کی میاد؟....مخصوصا گیم اسپات

نخیر سارکاسمـ نبوده :d این خلاصه امپرشن یکیشون هست که نید فور اسپید تجربه کرده ، البته ایشون از کاستومایـز خوشش اومده :d

No offline
No justification for no offline
No pause
No drag racing
No manual transmission
No cockpit view
No wheel support
No photomode
No way to create your own lobbies or settings for multiplayer, no quick join of lobbies to get into PvP
Dusk to Dawn night cycle is undynamic
different areas have the same lighting each time you visit
Only 79 events in the full game
Rubberbanding AI
Empty open world
این پائینیها تجربـه EA Access trial ـیها بوده :d

after two hours I still don't feel very comfortable with the handling

و این ...

They hyped it up too much for what it is ... It honestly doesn't deserve to re-use the name of the original

و ...
No pause
:d CONSTANT KHAKING PHONE CALLS
Catch up AI

These three just make it unbearable about two hours in

آخرین ویرایش:
بازی رو بعضی سایتها برای فروش آوردن ! خیلی به این بازی دل بسته بودم ! خدا کنه نکات منفی حقیقت نداشته باشه که ضد حال اساسی خوردیم ! امیدوارم زودتر یکی از بچه های BC تجربشو از این نسخه بنویسه از نگرانی در بیایم . بدجوری هوس یه ریسینگ خفن در حد آندرگراند کردم !!!

افتضاح!! دقیقا همون مشکلات عجیب و غریبی که بهش اشاره کردم! آخه فقط 79 تا ایونت کل بازی؟ :|

بارون هم که داینامیک نیست، محیط ها هم که تکراری، نبود Pause رو کجای دلم بزارم انصافا؟

یعنی خراب کردن این بازی از Masterpiece ساختنش سخت تر بود که به همت گاست گیمز به وقوع پیوست! حالا اصلا آپدیت بدن بازی رو بهتر کنن!

No offline
No justification for no offline
No pause
No drag racing
No manual transmission
No cockpit view
No wheel support
No photomode
No way to create your own lobbies or settings for multiplayer, no quick join of lobbies to get into PvP
Dusk to Dawn night cycle is undynamic
different areas have the same lighting each time you visit
Only 79 events in the full game
Rubberbanding AI
Empty open world

خسته نباشن بعد از دو سال
ولی خداییش من بتا رو بازی کردم خیلی بهم حال داد به خاطر همینم بلافاصله پیش خرید کردم
امیدوارم واقعا خوب باشه
یه چیز دیگه بتا 18 گیگ بود و بازی اصلی 19 گیگ در واقع بتا همون بازی اصلی بود با یه مقدار کم بود زمان و قطعی دائمی:d

من یکی ازفن های قدیمی و 6 آتیشه این بازی و این سبکم که از بچه گی شروع کردم الان حالم خوش نی با خوندن این پستها یعنی ... نه فعلا که هیچی معلوم نی هنوز متاها نیومده بازم امیدوارم موفق بشه تریلرها که خیلی هایپمون کرد :-s

چرا متاها انقد دیر واسه این بازی هنوز نیومده! ؟

بسیار هم عالی! :دی

با جفت پا رفته تو دهن هرچی فکر میکردیم خوب بوده :|
والا من نمیدونم داشتم یه نگاهی مینداختم به نقد اشاره کرده بود بعضی مواقع هندلینگ بازی مثل این میمونه که داری یه قایق رو میرونی نه یه ماشین.
در هر صورت باید منتظر موند و دید که سایت های معتبر و دوستان چی میگن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or