Need For Speed Undercover

Darkman_Need_for_Speed.gif

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]آخرين شماره از سري بازي‌هاي Need for Speed با نام ProStreet، نتوانست موفقيت عناوين قبلي را کسب کند و بسياري از طرفداران را نااميد کرد. اکنون مدير کمپاني Electronic Arts يعني John Riccitiello عنوان بعدي از اين سري را با نام Need for Speed Undercover کليد زد. وي بيان کرد تيم سازنده(استوديوي EA Black Box) به دو بخش تقسيم شده. در نتيجه هر تيم فرصت بيشتري براي کار بر روي بازي خود دارد. همچنين او افزود نزديک به دو سال از ساخت بازي Undercover مي‌گذرد. Riccitiello اين عنوان را بهتر از ProStreet و چند بازي اخير دانست و بيان کرد Undercover شامل داستاني غني خواهد بود. در پايان او اشاره‌اي به فيل سينمايي Transporter کرد و جو بازي را با آن مقايسه کرد![/FONT]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]از اين پس، يکي در ميان بايد منتظر يک NFS خوب و متوسط باشيم! زيرا همانطور که در بالا توضيح داده شد، استوديوي EA Black Box به دو بخش مجزا تقسيم شده. با توجه به توضيحات John Riccitiello، به نظر مي‌رسد حال و هواي Undercover به Carbon نزديک شده باشد. در اين صورت مي‌توانيم شاهد جذابيت هميشگي سري NFS در اين عنوان باشيم. پلتفورم‌هاي بازي هنوز مشخص نشده؛ ولي ناشر بازي کمپاني Electronic Arts است و از سابقه‌ي اين شرکت مي‌توان به راحتي پيش بيني کرد که Undercover براي تمامي پلتفورم‌ها منتشر مي‌شود. تاريخ انتشار اين بازي هنوز اعلام نشده. [/FONT]

http://gamersland.ir/story-278.html

دوستان اين ويروس كه روي NFS شركت Westgame هست از كامپوتر من ريشه گرفته و متاسفانه فلش حاوي ويروس رو زديم به كامپيوتر وست و كلا كل NFS ها ويروسي شده .:cheesygri
براي داغون كردن اين ويروس Kaspersky 2008 آخرين آپديت رو پيشنهاد ميكنم.

سلام دوستان
لطفا کسی اگر میتونه منو راهنمایی کنه
من تا مرحله 11 رفتم ولی تا میاد وارد شهر بشم تصویر سیاه میشه و وارد بازی نمیشه
من از وست گیم خریدم و آنتی ویروسمم کاسپرسکی و اخریت آپدیت هم برای دیشب هستش
ممنون

دوستان اين ويروس كه روي NFS شركت Westgame هست از كامپوتر من ريشه گرفته و متاسفانه فلش حاوي ويروس رو زديم به كامپيوتر وست و كلا كل NFS ها ويروسي شده .:cheesygri
براي داغون كردن اين ويروس Kaspersky 2008 آخرين آپديت رو پيشنهاد ميكنم.
واقعا که خسته نباشی با این دسته گلت! ،از شما دیگه بعید بود! ، یه صبح تا شب وقت گذاشتم تا تونستم فایلا رو کامل Scan کنم و برنامه های خراب شده رو دوباره نصب کنم،
اگر Kasper نداشتم که دیگه فک کنم باید فاتحه ی کل کارا و آرشیوامو می خوندم!

درود
من فولدری به نام movie ندارم ولی یکی هست به اسم tracks که اون 1.36 گیگ هست.:confused:
من از تکین گرفتم CS های بازی هم کامل هست. مشکلی هم نداره
.
نمیدونم والا شانس ماست انگار;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or