Need For Speed Undercover

Darkman_Need_for_Speed.gif

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]آخرين شماره از سري بازي‌هاي Need for Speed با نام ProStreet، نتوانست موفقيت عناوين قبلي را کسب کند و بسياري از طرفداران را نااميد کرد. اکنون مدير کمپاني Electronic Arts يعني John Riccitiello عنوان بعدي از اين سري را با نام Need for Speed Undercover کليد زد. وي بيان کرد تيم سازنده(استوديوي EA Black Box) به دو بخش تقسيم شده. در نتيجه هر تيم فرصت بيشتري براي کار بر روي بازي خود دارد. همچنين او افزود نزديک به دو سال از ساخت بازي Undercover مي‌گذرد. Riccitiello اين عنوان را بهتر از ProStreet و چند بازي اخير دانست و بيان کرد Undercover شامل داستاني غني خواهد بود. در پايان او اشاره‌اي به فيل سينمايي Transporter کرد و جو بازي را با آن مقايسه کرد![/FONT]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]از اين پس، يکي در ميان بايد منتظر يک NFS خوب و متوسط باشيم! زيرا همانطور که در بالا توضيح داده شد، استوديوي EA Black Box به دو بخش مجزا تقسيم شده. با توجه به توضيحات John Riccitiello، به نظر مي‌رسد حال و هواي Undercover به Carbon نزديک شده باشد. در اين صورت مي‌توانيم شاهد جذابيت هميشگي سري NFS در اين عنوان باشيم. پلتفورم‌هاي بازي هنوز مشخص نشده؛ ولي ناشر بازي کمپاني Electronic Arts است و از سابقه‌ي اين شرکت مي‌توان به راحتي پيش بيني کرد که Undercover براي تمامي پلتفورم‌ها منتشر مي‌شود. تاريخ انتشار اين بازي هنوز اعلام نشده. [/FONT]

http://gamersland.ir/story-278.html

من level 18 بودم که یه ماموریت داد و بعدش هم سازندگان اومد اما بعد از اون هنوز تو شهر هستم و ماموریت میده
حالا بازی تموم شده یا نه؟

من level 18 بودم که یه ماموریت داد و بعدش هم سازندگان اومد اما بعد از اون هنوز تو شهر هستم و ماموریت میده
حالا بازی تموم شده یا نه؟
خط داستانی بازی تموم شده...میتونی بقیه بازی رو هم بری ولی دیگه خبری از دموهای داغ بازی که باعث هیجان میشد نیست...((به نظر من اگه مامورییت های فرعی و اصلی با هم تموم میشد خیلی بهتر بود.این جوری میل به ادامه بازی از بین میره.)):cool:

خط داستانی بازی تموم شده...میتونی بقیه بازی رو هم بری ولی دیگه خبری از دموهای داغ بازی که باعث هیجان میشد نیست
البته فکر نمیکنم 20 ثانیه CS که نه از لحاظ گفتار داستانی قوی هست و نه از لحاظ بازیگری داغ به حساب بیاد و باعث هیجان در بازی بشه.

سلام به دوستان.من مشکل گرافیکی با این بازی دارم.بخوصوص تو شیدرها (سایه ها)ی بازی رو وقتی رو آخرین تنظیمات میذارم با افت فریم شدید ربرو میشم.درایور کارت گرافیکم هم آخرین آپدیت سایت هست.تو رو خدا کمک کنید.مشخصات سیستم:
vga:radeon 4870x2
cpu:5405 xeon x2
ram:4gig 667
main:intel 5400xs
vista64bit

سلام به دوستان.من مشکل گرافیکی با این بازی دارم.بخوصوص تو شیدرها (سایه ها)ی بازی رو وقتی رو آخرین تنظیمات میذارم با افت فریم شدید ربرو میشم.درایور کارت گرافیکم هم آخرین آپدیت سایت هست.تو رو خدا کمک کنید.مشخصات سیستم:
vga:radeon 4870x2
cpu:5405 xeon x2
ram:4gig 667
main:intel 5400xs
vista64bit
کلا این بازی حتی با سیستم های قوی مشکل داره و روی اخرین درجه گرافیکی با افت فریم روبه رو هستید.

کلا این بازی حتی با سیستم های قوی مشکل داره و روی اخرین درجه گرافیکی با افت فریم روبه رو هستید.
اگه فقط افت فریم بود که خیلی خوب بود این ناپدید شدن و ظاهر شدن جاده که تو تموم نسخه ها هست خیلی اعصاب خورد کن هست :(

سلام،دوستان یک سوال داشتم از خدمتتون،من این بازی روگرفتم هنوز نصبش نکردم،یعنی وقت نکردم،توی سایت ها چرخیدم توی سایت nfs undercover که رفتم مثل اینکه 3تا پچ داره که باید اینحا رو نصب کنی،جریانش چی هست دوستانی که بازی کردن و سر در میارن از این جور چیزا،این چی هست؟!!!
اینم لینکش:
http://www.needforspeed.com/portal/...ntId=196a93dca5c5f110VgnVCM100000100d2c0aRCRD

منم تا جائيكه يادمه هيچ جايي مشكل نداشتم توي بازي . همه ي اپشن ها هم بالا بود بدون افت فريم :confused:

قا شما بازي نكني بهتره اين بازيه افتضاح رو :p
:laughing:

منم تا جائيكه يادمه هيچ جايي مشكل نداشتم توي بازي . همه ي اپشن ها هم بالا بود بدون افت فريم :confused:

قا شما بازي نكني بهتره اين بازيه افتضاح رو :p
:laughing:

درست میگید شما،ولی خدایی این دور از انصاف هست که انقدر بزنیم توسرش،اون بابای خارجی نشسته زور زده تا این بازی رو دروست کنه(حالا خوب یا بد)کاری نداریم،به هر حال ضحمت کشیده(البته پولشم گرفته)بعد ما انقدر تو سر این بازی میزنیم.بعد تازه اخه برای ما همچین ضرری نداره(1000تومان هم شد پول)واسه اونی که پول اصل بازی رو داده اره زور داره.به هر حال.:-"

درست میگید شما،ولی خدایی این دور از انصاف هست که انقدر بزنیم توسرش،اون بابای خارجی نشسته زور زده تا این بازی رو دروست کنه(حالا خوب یا بد)کاری نداریم،به هر حال ضحمت کشیده(البته پولشم گرفته)بعد ما انقدر تو سر این بازی میزنیم.بعد تازه اخه برای ما همچین ضرری نداره(1000تومان هم شد پول)واسه اونی که پول اصل بازی رو داده اره زور داره.به هر حال.:-"

بله ولي ميدوني مسئله چيه ؟
شما وقتي ميگي Need For Speed همه تنوشن توي بازي هاي اتومبيل راني ميلرزه
درسته ؟ كم غولي نيست برا خودش و بعد از تجربه ي Carbon و most Wanted اين يكي خيلي عجيب بود
شايد از يه شركته يگه بود همه بازي ميكردن و به به چه چه ميكردن
ولي وقتي ميگي NEED FOR SPEED ماجرا كلا فرق ميكنه ;)
ما اين نظر ميگيم :cheesygri

من رد میکنم مشکل افت فریم و گرافیک و من سیستم اینه

VGA ASUS 8600 GTS
RAM 2Gig
CPU INTELL e6300*2
main giga EP31
من رو آخرین درجات دارم بازی میکنم بدون افت حتی تو سایه ها و نورها

بله ولي ميدوني مسئله چيه ؟
شما وقتي ميگي Need For Speed همه تنوشن توي بازي هاي اتومبيل راني ميلرزه
درسته ؟ كم غولي نيست برا خودش و بعد از تجربه ي Carbon و most Wanted اين يكي خيلي عجيب بود
شايد از يه شركته يگه بود همه بازي ميكردن و به به چه چه ميكردن
ولي وقتي ميگي NEED FOR SPEED ماجرا كلا فرق ميكنه ;)
ما اين نظر ميگيم :cheesygri

اقای "lord_metaler" شما درست میگید،با این بازی زد کاره خودشو ریخت به هم،ولی نیمه خالی لیوان هم در نظر بگیر،نمیشه که همیشه یک طرفه بریم،والا واسه من،nfs 5 (که میشه سری پورشه)بهترین بود،بسیار جذالبود،تا الانشم هر چی امده بدوندر نظر گرفتن هر چیزی بازی میکنم،بیخیال این موضوع ها شو.نیمه خالی رو بچسب.دیگه هم خوب داریم هم بد.من که کلا حال کردم،برامم زیاد مهم نیست که مشکلاتش چیه.همون که میتونه منو سرگرم کنه و من لذت ببرم کافی هست برام.good luck buddy:punk::groupwave: اون نیمه خالی هم دریاب:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or