Need For Speed Undercover

Darkman_Need_for_Speed.gif

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]آخرين شماره از سري بازي‌هاي Need for Speed با نام ProStreet، نتوانست موفقيت عناوين قبلي را کسب کند و بسياري از طرفداران را نااميد کرد. اکنون مدير کمپاني Electronic Arts يعني John Riccitiello عنوان بعدي از اين سري را با نام Need for Speed Undercover کليد زد. وي بيان کرد تيم سازنده(استوديوي EA Black Box) به دو بخش تقسيم شده. در نتيجه هر تيم فرصت بيشتري براي کار بر روي بازي خود دارد. همچنين او افزود نزديک به دو سال از ساخت بازي Undercover مي‌گذرد. Riccitiello اين عنوان را بهتر از ProStreet و چند بازي اخير دانست و بيان کرد Undercover شامل داستاني غني خواهد بود. در پايان او اشاره‌اي به فيل سينمايي Transporter کرد و جو بازي را با آن مقايسه کرد![/FONT]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]از اين پس، يکي در ميان بايد منتظر يک NFS خوب و متوسط باشيم! زيرا همانطور که در بالا توضيح داده شد، استوديوي EA Black Box به دو بخش مجزا تقسيم شده. با توجه به توضيحات John Riccitiello، به نظر مي‌رسد حال و هواي Undercover به Carbon نزديک شده باشد. در اين صورت مي‌توانيم شاهد جذابيت هميشگي سري NFS در اين عنوان باشيم. پلتفورم‌هاي بازي هنوز مشخص نشده؛ ولي ناشر بازي کمپاني Electronic Arts است و از سابقه‌ي اين شرکت مي‌توان به راحتي پيش بيني کرد که Undercover براي تمامي پلتفورم‌ها منتشر مي‌شود. تاريخ انتشار اين بازي هنوز اعلام نشده. [/FONT]

http://gamersland.ir/story-278.html

حالا کسی نیست این ارورو برامون ترجمه کنه ببینم چی میگه

دوست عزیز بحث ترجمه نیست
اون ارور یه اروره معمولیه و زمانی که ویندوز نمیتونه برنامه ای رو اجرا کنه به کاربر اعلان میکنه که در اجرا با مشکل برخورده و دلیلش هم مشخص نیست
اما به نظرم اگر بازی رو خریدید dvd تون مشکل داره و پیشنهاد میکنم که dvd دیگه رو امتحان کنید.

حالا کسی نیست این ارورو برامون ترجمه کنه ببینم چی میگه

بازم یا مشکل از کرک هست یا مشکل از دیویدی که از اونجایی که گفتی کرک عوض کردم پس احتمالا مشکل از دی وی دی میباشد

ببین اگه برنامه dot net یا vcredist رو داری نصب کن (ممکنه تو دی وی دی ) باشه
ولی احتمال بیشتر مشکل از دی وی دی هستش

ممنونم از دوستانی که بهم کمک کردن :blushing:
مشکلم حل شد اونم بطور اتفاقی! جای کامپیوترو عوض کردم خوب شد!!! اینجوریاشو دیگه ندیده بودیم:eek::confused:
بهر حال ممنون;)

سلام کسی بازی را تموم کرده آیا ماشین جدیدی باز شده که قبلا توی فروشگاه نبوده یا جایزه ای باشد مثل سری ها قبلی باز هم به نظرم خبری از فراری انزوی نیست ولی خیلی ها قبل از اومدن بازی می گفتن که هست گرافیک بازی خیلی بد است ومخصوصا که در روز هم است ونور از روبرو به چشم می زند باید مثل nfs u2 یا nfs c در شب می بود خیلی حال میداد یه سوال داشتم آیا ماشین koenigsegg_ccx توی بازی است

ااااااااااااااااا چقدر فیلم داره
امروز نسخه بازی مارکتش دستم رسید
این سرزمین همه فیلما رو زده بود
ممنونم از دوستانی که بهم کمک کردن
مشکلم حل شد اونم بطور اتفاقی! جای کامپیوترو عوض کردم خوب شد!!! اینجوریاشو دیگه ندیده بودیم
بهر حال ممنون
:laughing::confused::eek:
ممکنه اونجا به cpu هوا نمیرسید گرم میشده و نمیتونسته لود کنه

بلیکم...
آقا یکی به دادم برسه ...
مراحل زیادی از بازی رو رفته بودم ولی الان تا میاد وارد مرحله و خود شهر بشه از بازی میاد بیرون
هم تو XP و هم توی VISTA :(
انگار ما از این بازی شانس نداریم اون از ویروس اینم که از این :(
یا حق

آخرین ویرایش:
سلام کسی بازی را تموم کرده آیا ماشین جدیدی باز شده که قبلا توی فروشگاه نبوده یا جایزه ای باشد مثل سری ها قبلی باز هم به نظرم خبری از فراری انزوی نیست ولی خیلی ها قبل از اومدن بازی می گفتن که هست گرافیک بازی خیلی بد است ومخصوصا که در روز هم است ونور از روبرو به چشم می زند باید مثل nfs u2 یا nfs c در شب می بود خیلی حال میداد یه سوال داشتم آیا ماشین koenigsegg_ccx توی بازی است

من تموم کردم نه هیچ ماشین جدیدی که تو فروشگاه نباشه اضافه نشده! نه متاسفانه این ماشین هم نیست!

ای بابا...
دوستان بالاخره این بازی سانسور شده یا نه؟؟اگه اره از کجا بگیریم که سانسور نشده باشه؟؟

بله دوست عزیز من که مال سرزمین رو گرفتم فیلم نداشت ولی الان مال bazimarket.com رودارم اون کامله البته دوستان میگفتن مال تکین هم کامله .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or