Need For Speed Undercover

Darkman_Need_for_Speed.gif

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]آخرين شماره از سري بازي‌هاي Need for Speed با نام ProStreet، نتوانست موفقيت عناوين قبلي را کسب کند و بسياري از طرفداران را نااميد کرد. اکنون مدير کمپاني Electronic Arts يعني John Riccitiello عنوان بعدي از اين سري را با نام Need for Speed Undercover کليد زد. وي بيان کرد تيم سازنده(استوديوي EA Black Box) به دو بخش تقسيم شده. در نتيجه هر تيم فرصت بيشتري براي کار بر روي بازي خود دارد. همچنين او افزود نزديک به دو سال از ساخت بازي Undercover مي‌گذرد. Riccitiello اين عنوان را بهتر از ProStreet و چند بازي اخير دانست و بيان کرد Undercover شامل داستاني غني خواهد بود. در پايان او اشاره‌اي به فيل سينمايي Transporter کرد و جو بازي را با آن مقايسه کرد![/FONT]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]از اين پس، يکي در ميان بايد منتظر يک NFS خوب و متوسط باشيم! زيرا همانطور که در بالا توضيح داده شد، استوديوي EA Black Box به دو بخش مجزا تقسيم شده. با توجه به توضيحات John Riccitiello، به نظر مي‌رسد حال و هواي Undercover به Carbon نزديک شده باشد. در اين صورت مي‌توانيم شاهد جذابيت هميشگي سري NFS در اين عنوان باشيم. پلتفورم‌هاي بازي هنوز مشخص نشده؛ ولي ناشر بازي کمپاني Electronic Arts است و از سابقه‌ي اين شرکت مي‌توان به راحتي پيش بيني کرد که Undercover براي تمامي پلتفورم‌ها منتشر مي‌شود. تاريخ انتشار اين بازي هنوز اعلام نشده. [/FONT]

http://gamersland.ir/story-278.html

اینقدر بزنش تا داغون بشه :biggrin1:بعد علامت بالاش قرمز شه بعد بزنه mission complete:biggrin1:
البته بگم نفر بعدی یکم سریعتر از این راه حل برای اینکه ضرباتی که میزنی کاری باشی
اگه تو بزرگراهی برو کنارش جند متر ازش فاصله بگیر یه هو تصویر آهسته کن بهش بزن (خودمم نفهمیدم چی گفتم):biggrin1:
بلاخره باس مهارت رارندگی (:biggrin1:)داشته باشی دیگه:biggrin1:
من نمیدونم این مدش خیلی مزخرفه بیشتر شبیه تعقیب و گریز gta میمونه
اون مد چیز هست که باید دنبال طرف بدویی رو خیلی آسون میشه برد فقط کافیه ازش بزن جلو با هر بدبختی که شده بعدش هر جا خواستی گم گور شو :biggrin1:حالا اگه مرده بیاد ازت جلو بزنه :biggrin1:ولی این مدش بنظرم واسه آنلاین زدن صفاست
کو اورجینال :biggrin1:
هی....:biggrin1::biggrin1:

افت فریم دیگه رسما داره رو اعصاب من راه میره. آخه در این حد دیگه ندیده بودیم :eek: :wallbash:
انگار Crysis رو داری با گرافیک 256 بازی میکنی :cursing:

ممنون کربن جان..
راستی من مگه Drift و Draft نداره تو این شماره؟؟؟:smile:
افت فریم دیگه رسما داره رو اعصاب من راه میره. آخه در این حد دیگه ندیده بودیم :eek: :wallbash:
انگار Crysis رو داری با گرافیک 256 بازی میکنی :cursing:
مگه سیستمت چیه؟؟؟

بالاخره ما هم بازي رو تموم كرديم من كه با بازيش انصافا خيلي حال كردم حداقل بازيش سريع بود مثل نسخه ي قبلي نبود كه انگار گاري مي روندي
در كل گرافيك صدا تنوع ايناي بازي خوب بود فقط داستان با افت فريم بازي مشكل اساسي بازي بودن البته 2 تا دموي اخر بازي يكم توشون موضوع داره تا حداقل بگيم يه داستاني داشت بازم از هيچي بهتر بود

آقا چه ضد حالي منم اين تاپيك رو نخونده بودم . رفتم بازي رو از شركت پرديس خريدم ،‌بازي خيلي روونه ولي اصلا فيلم نداره يعني فولدر فيلمش خالييه...
كلي حالم گرفته شد ، تموم مزه بازي به فيلماش بود حالا نميدونم چيكار كنم . جايي فولدر movies رو نداره بشه دانلود كرد ؟
يا اصلا كلا بازي رو بشينم دانلود كنم ؟ فكر كنم دانلود كل بازي 10 ساعت طول بكشه...
نظر شما چيه؟

این نسخه westgameفقط کرکش ویروس داره دیگه؟من خود بازی نصب کنم کرکشو از نت بگیرم مشکلی ÷یش نمیاد؟
نه عزیز.کلا ویروسیه.البته این تجربه منه .وقتی ویندوزو عوض کردم تا dvd رو میزاشتم بدون نیاز به هیچ کاری ویروس اجرا میشد.حالا خود دانی.

نه عزیز.کلا ویروسیه.البته این تجربه منه .وقتی ویندوزو عوض کردم تا dvd رو میزاشتم بدون نیاز به هیچ کاری ویروس اجرا میشد.حالا خود دانی.
من خودم هم مشکوکم بهش:cheesygriآلان میرم dvdمیشکونم....
دوستان یه سوال من یه ماشین upgrade کرده بودم خفن ولی بازم سرعتش خیلی کم بود یعنی جون نداشت تند بره فک کنم از این میتسوبیشی ها بود..
حالا این باگه یا...؟چون ماشین های دیگه مثل plymouthوchargerاین مشکل نداشتن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or