Need For Speed Undercover

Darkman_Need_for_Speed.gif

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]آخرين شماره از سري بازي‌هاي Need for Speed با نام ProStreet، نتوانست موفقيت عناوين قبلي را کسب کند و بسياري از طرفداران را نااميد کرد. اکنون مدير کمپاني Electronic Arts يعني John Riccitiello عنوان بعدي از اين سري را با نام Need for Speed Undercover کليد زد. وي بيان کرد تيم سازنده(استوديوي EA Black Box) به دو بخش تقسيم شده. در نتيجه هر تيم فرصت بيشتري براي کار بر روي بازي خود دارد. همچنين او افزود نزديک به دو سال از ساخت بازي Undercover مي‌گذرد. Riccitiello اين عنوان را بهتر از ProStreet و چند بازي اخير دانست و بيان کرد Undercover شامل داستاني غني خواهد بود. در پايان او اشاره‌اي به فيل سينمايي Transporter کرد و جو بازي را با آن مقايسه کرد![/FONT]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]از اين پس، يکي در ميان بايد منتظر يک NFS خوب و متوسط باشيم! زيرا همانطور که در بالا توضيح داده شد، استوديوي EA Black Box به دو بخش مجزا تقسيم شده. با توجه به توضيحات John Riccitiello، به نظر مي‌رسد حال و هواي Undercover به Carbon نزديک شده باشد. در اين صورت مي‌توانيم شاهد جذابيت هميشگي سري NFS در اين عنوان باشيم. پلتفورم‌هاي بازي هنوز مشخص نشده؛ ولي ناشر بازي کمپاني Electronic Arts است و از سابقه‌ي اين شرکت مي‌توان به راحتي پيش بيني کرد که Undercover براي تمامي پلتفورم‌ها منتشر مي‌شود. تاريخ انتشار اين بازي هنوز اعلام نشده. [/FONT]

http://gamersland.ir/story-278.html

دوستان به هیچ وجه قصد تبلیغ ندارم به هیج وجه
ولی این سایت شاپ زون داره رو دوتا دیویدی میفروشه

مجتبی تبلیغ زدی دیگه :biggrin1:
خرید اینترنتی اصلا جالب نیست چون به خاطره یک بازی 6-5 تومان باید پیاده شی تو هر ساتی هم میبینیم معلوم نیست چرا دو تا DVD را میدن 2800 آدم میره بیرون میخره راحت تره ;)

دوستان به هیچ وجه قصد تبلیغ ندارم به هیج وجه
ولی این سایت شاپ زون داره رو دوتا دیویدی میفروشه
Check This
http://shopzone.ir/product_info.php?products_id=724&osCsid=b6cc377e5f728d5bc6a271323834fe9c

اصلا نسخه دو dvd وجود نداره
کل بازی روی یک dvd جا میشه
http://www.bestbuy.com/site/olspage...=09&loc=01&srccode=cii_0&cpncode=23-8311117-2
این یک کلاهبرداری محضه

آخرین ویرایش:
مجتبی تبلیغ زدی دیگه :biggrin1:
خرید اینترنتی اصلا جالب نیست چون به خاطره یک بازی 6-5 تومان باید پیاده شی تو هر ساتی هم میبینیم معلوم نیست چرا دو تا DVD را میدن 2800 آدم میره بیرون میخره راحت تره ;)

خو این کار واسه تو نمی ارزه علی:biggrin1: من باس برم از این سرزمین بگیرم که جفت دیویدی رو میده 6 تومن :biggrin1:
ولی از سیستم جایزه ی یکی از سایتا خوشم میاد هزینه هامو شدیدا کاهش داده شدیدا :cool::biggrin1:
بازم تبلیغ نشه ولی فک کنم همه گرفتن من چی گفتم :biggrin1:
حالا علی اگه تو نگرفتی واسه اینکه که زجر دادن 6 عدد برگ سبز به فروشنده رو نکشیدی:biggrin1:
ولی من الان دریافتم که تو منو کاملا درک میکنی:biggrin1::biggrin1: کوکاکولا هم دیگه از راه دین تبلیغ میکنه تو هم شدی بازار یابش :biggrin1:

واسه اینکه آف تاپیک نشه بلاخره این بازی با کرک گروه رلودد کامله یا نه؟وجریان این دو دی ویدی خاک بر سر چیه ؟

من نمی‌دونم چرا بیخود به یه چیزی گیر میدین!؟

حجم DVDای که دارین رو نگاه کنین، حجم ریلیزهای توی اینترنت رو هم نگاه کنین. خیلی راحت میشه فهمید که هیچ فایلی کم و زیاد نشده

اگه قرار به سانسور بود از همون اولین دمو باید حذف می‌شد.

اگه اشتباه نکنم 3 تا ریلیز از بازی موجوده. یکیش 4.1GB که اکثر شرکت‌های ایرانی همینو دانلود کردن.
یدونه دیگم حدود 4.3GB که West اینو دانلود کرده ظاهرا

یدون ریلیز دیگم بعد از این 2 تا اومد که ماله RELOADED بود و حجمش 4.7GB ئه.

احتمالا این 400-500 مگ اختلاف مربوط به زبان‌های بیشتر میشه.

بعضی جاهام نوشته ریلیز RELOADED مشکلات فریم ریت رو نداره که این حرفم چرت و پرته. چون توی همه‌ی ریویوهای بازی به مشکلات شدید فریم ریت اشاره شده

اون لینکیم که بالای صفحه دادین یا همین ریلیز RELOADED رو دانلود کرده که 2 دیسک شده یا الکی نوشته 2 دیسک

شرکت‌های ایرانیم خیلی بعیده ریلیز RELOADED رو بیارن چون اونوقت باید روی 2 تا دیسک بزنن

اگر کسی فکر می‌کنه شرکت‌های ایرانی ویدیوهارو پاک کردن (که قطعا چنین چیزی نیست) میتونه ریلیز 4.7 گیگابایتی رو دانلود کنه و خودش ببینه چه فرقی با ریلیزهای قبلی داره

اگر هم بر فرض محال ریلیز RELOADED اون ویدیوهارو داشته باشه، بازم ربطی به شرکت‌های ایرانی نداره و اشتباهیه که گروه‌های قبلی که بازیو ریلیز کردن انجام دادن

بلاخره این بازی با کرک گروه رلودد کامله یا نه؟
هیچ نسخه‌ای ناقص نیست. مشکلات فریم ریت هم ربطی به کرک نداره. مربوط به خود بازیه. حجم بیشتر ریلیز RELOADED هم همونطور که گفتم احتمالا به خاطر زبان‌های بیشتره

در ضمن یه نفر صفحه‌ی پیش گفت حجم بازی 5.80GBئه که منظورش حجم بازی بعد از نصب بود. این حجمایی که من گفتم حجم فایلای اصلی بازی قبل از نصبه.

در مورد فیلمها کاملا مشخصه که سانسور نشدند وگرنه باید Setup
اصلی بازی رو تغییر می دادند (ولی مشخصه که Setup اصلیه)
این جا ماندن شماره ی بعضی از ویدیو ها تو خیلی از بازیهای دیگه
هم وجود داره که خودم بارها دیدم.
دلیل نبودن بعضی از اونها هم به خود شرکت سازنده بر می گرده.
مثلا شاید اگر اون ویدیو ها رو بر نمی داشتند مجبور بودند که
درجه بازی رو M کنند که این باعث فروش کمتر بازی میشد.

ولی مشکل اصلی همون فریم ریت بازیه که مارو نا امید کرده.

گرافیک بازی در حد خوبی هست و از موتور ProStreet استفاده کرده اند
ولی یکم باگ نداره (خیییییییییییییییییلی باگ داره)

همین امروز دوباره Prostreet رو با آخرین تنظیمات High و با AA 8X اجرا کردم
کامپیوتر آخ نگفت ولی وقتی میخوام اینو اجرا کنم...

گرافیک بازی از کربن بالاتر هست؟

بازی تو شبه یا توی روز؟
نه دوست عزیز،
گرافیکش از Carbon هم پایین تر هست و بر خلاف اونچه که تا حالا گفته می شده و من رو هم اولش به اشتباه انداخته بودن بر اساس موتور ProStreet هم نیست ، بلکه همون موتور Most Wanted هست با تغییرات و اضافات نه چندان زیاد، فقط فیزیک و Handling ماشینها بر اساس Prostreet هست.Texture های بازی هم اونقدر ضمختن که به زور 8XAA هم نمیشه از بی ریختی درشون آورد.

به نظر من که با این گرافیک و این افت فریم که اکثر بچه ها و سایتها گزارش کردن،جای امیدی نیست .هر چند که من اصلا افت فریم یا لگ توی بازی نداشتم تا حالا،
بهر حال باز هم این بازی رو باید مثل ProStreet بایگانی کرد،بازی Racing یعنی GRID !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or