Need For Speed Undercover

Darkman_Need_for_Speed.gif

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]آخرين شماره از سري بازي‌هاي Need for Speed با نام ProStreet، نتوانست موفقيت عناوين قبلي را کسب کند و بسياري از طرفداران را نااميد کرد. اکنون مدير کمپاني Electronic Arts يعني John Riccitiello عنوان بعدي از اين سري را با نام Need for Speed Undercover کليد زد. وي بيان کرد تيم سازنده(استوديوي EA Black Box) به دو بخش تقسيم شده. در نتيجه هر تيم فرصت بيشتري براي کار بر روي بازي خود دارد. همچنين او افزود نزديک به دو سال از ساخت بازي Undercover مي‌گذرد. Riccitiello اين عنوان را بهتر از ProStreet و چند بازي اخير دانست و بيان کرد Undercover شامل داستاني غني خواهد بود. در پايان او اشاره‌اي به فيل سينمايي Transporter کرد و جو بازي را با آن مقايسه کرد![/FONT]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]از اين پس، يکي در ميان بايد منتظر يک NFS خوب و متوسط باشيم! زيرا همانطور که در بالا توضيح داده شد، استوديوي EA Black Box به دو بخش مجزا تقسيم شده. با توجه به توضيحات John Riccitiello، به نظر مي‌رسد حال و هواي Undercover به Carbon نزديک شده باشد. در اين صورت مي‌توانيم شاهد جذابيت هميشگي سري NFS در اين عنوان باشيم. پلتفورم‌هاي بازي هنوز مشخص نشده؛ ولي ناشر بازي کمپاني Electronic Arts است و از سابقه‌ي اين شرکت مي‌توان به راحتي پيش بيني کرد که Undercover براي تمامي پلتفورم‌ها منتشر مي‌شود. تاريخ انتشار اين بازي هنوز اعلام نشده. [/FONT]

http://gamersland.ir/story-278.html

چون انجینشون یکیه باید دقیقا مثل هم اجرا بشن؟ کی این حرفو زده؟
من پارسالم با همین کارت گرافیک Pro Street رو بازی کرده بودم. مشکل فریم اصلا نداشت. ولی الان Undercover مشکل داره.
درایور هم از پارسال یه 10 باری فکر کنم آپدیت شده باشه

این بازی خیلی مشکل داره. همه‌ جای دنیا و روی همه‌ی پلتفرم‌ها با بازی مشکل دارن. فقط هم با پچ مشکلش حل میشه
چون موتور گرافیکیشون یجور هست،نحوه ی اجراشونم خیلی شبیه هم هست ،اما تغییرات و افکتای اضافه شده بهش باعث کندتر شدنش شده، پس بی ربط نیست.

منم آپدیتای آینده ی درایور کارتو گفتم، به قبلیا کار نداشتم ،همین ProStreet با آپدیت درایور خیلی فریمش بیشتر شد.از سابقه EA هم میشه حدس زد که با Patch جدید نباید منتظر اتفاق خاصی باشیم ، مخصوصا سری NFS که هیچوقت Patch هاشون تغییر اونچنانی توی بازی ندادن.

ویرایش: اینم اولین Benchmark از بازی که ثابت میکنه فریم بازی برای اکثر بازیبازها قابل قبول نیست، مخصوصا بازی Racing که باید فریم هم دو برابر سبکای دیگه باشه تا روان بنظر بیاد:
qycv93.jpg

در ضمن بر اساس همین تست،این بازی با کارتای قوی هم CPU Bound هست،یعنی پردازش زیادی از CPU میگیره و یه CPU ی قوی هم واسه حداکثر فریم میخواد.

آخرین ویرایش:
چون موتور گرافیکیشون یجور هست،نحوه ی اجراشونم خیلی شبیه هم هست ،اما تغییرات و افکتای اضافه شده بهش باعث کندتر شدنش شده، پس بی ربط نیست.

منم آپدیتای آینده ی درایور کارتو گفتم، به قبلیا کار نداشتم ،همین ProStreet با آپدیت درایور خیلی فریمش بیشتر شد.از سابقه EA هم میشه حدس زد که با Patch جدید نباید منتظر اتفاق خاصی باشیم ، مخصوصا سری NFS که هیچوقت Patch هاشون تغییر اونچنانی توی بازی ندادن.

ویرایش: اینم اولین Benchmark از بازی که ثابت میکنه فریم بازی برای اکثر بازیبازها قابل قبول نیست، مخصوصا بازی Racing که باید فریم هم دو برابر سبکای دیگه باشه تا روان بنظر بیاد:

در ضمن بر اساس همین تست،این بازی با کارتای قوی هم CPU Bound هست،یعنی پردازش زیادی از CPU میگیره و یه CPU ی قوی هم واسه حداکثر فریم میخواد.

کندی این بازی ربطی به افکت‌های اضافه شده و سنگین بودن و ... نداره
این بازی مشکل داره
نمیدونم شما اصلا بازی کردی یا نه. ولی فریم ریت پائین نیست اصلا. بازی روون اجرا میشه و یهو بدون هیچ دلیلی چند ثانیه فریم افت می‌کنه. اگر با 30 فریم ثابت اجرا میشد هم مشکلی نبود.
این بنچ‌مارک شما هم چیز خاصیو نشون نمیده. من خودم 8800GTS 512 دارم که با توجه به بنچ‌مارکی که شما گذاشتی در بدترین حالت نباید کمتر از 35 فریم بگیرم. در واقع همین طورم هست، به جز مواردی که یهو بازی گیر میکنه. این یعنی ایراد توی انجین نه افکت‌های بیشتر و گرافیک پیشرفته‌تر. فکر نمی‌کنم CPU Core 2 Duo و 4 گیگ رم و 8800GTS 512 توان اجرای NFS با فریم ریت مطلوب رو نداشته باشن!!

این مشکل روی کنسول‌ها هم هست. اگر به قول شما به خاطر افکت‌ها و پیشرفت گرافیکی فریم افت می‌کرد حتما از حجم افکت‌ها کمتر می‌کردن که حداقل روی کنسول قابل بازی باشه کاملا

fه نظر من که بازی از پرو استریت به بعد گرافیکش کمتر شد و در عین حال افت فریم هم بیشتر!! این به خاطر طراحی بازی هست که درست اجرا نمی شه. من که رو کنسول(360) بازی می کردم روون بود ولی توی پیچ ها که حساسترین جاها بود افت فریم (حالت تیک تیک) داشت.
مطمئن باشید از کارت گرافیکتون نیست و مربوط به سازنده ها می شه. چون کارت 7300GT من پرو استریت رو در کمترین تنظیمات اجرا نمی کرد ولی Ps2 بازی رو راحت اجرا می کرد!! گرافیکش روی Ps2 از 7300من هم بهتر بود.
گمون کنم از سیاست های EA باشه که در هر نسخه ی جدیدتر باید کارت قوی تر گرفت در حالی که گرافیک بیشتری رو تجربه نکرد!!!!

نوژن برای من فریم ریت روی 40 هست اکثرا ولی خب روی 40 بودن یه فاجعه محسوب میشه برای یه بازی مثل این.

اره مي دونم چي مي گي اما حق با بهزاد هست موتور بازي كلا مشكل داره نمي تونه توي سرعت بالا شهر درست رندر كنه
بعدشم باسه كسي كه سيستم به اين قوي داره خيلي ستمه كه همچين بازي اي رو دستگاهش اينجوري اجرا بشه

گمون کنم از سیاست های EA باشه که در هر نسخه ی جدیدتر باید کارت قوی تر گرفت در حالی که گرافیک بیشتری رو تجربه نکرد!!!!
ٍَEA که بیمار نیست که بیاد به خاطر فروش کارت گرافیک که براش هیچ سودی نداره از فروش بازی خودش بکاهِ
حالا این پچی که می گید اومده؟ اگه اومده یکی لطفا لینکشو بذاره.
نه هنوز پچی عرضه نشده.
خوب احتمالا به cpu قوی هم نیاز داره.چون تو این شماره هم از فیزیک pro street استفاده شده و هم از یه محیط بزرگ و ÷ر از آبجکت مثل mostwanted ...
فکر کنم زیاد بد نباشه به Gaming Rig منو بهزاد یه نگاه بندازید بعد اظهار نظر کنید.دیگه هر کسی میدونه E7200 برای این بازی زیاد هم هست.

عجب بساطیست!
شرکتای بزرگی مثل EA , KONAMI بازیهای بزرگی مثل PES2008 و همین Undercover (که خودم بازی نکردم هنوز و از تعریفا میگم) و انگار نه انگار که بازیشون همچین تابلو ایراد داره!
خب تاخیرو برای همین وقتا گذاشتن که یکم بیشتر رو ایرادای بازی کار کنن!
=========================
خیلی امیدوار بودم به این undercover:(( خیر سرم سیستم واسش عوض کردم!
حالا جدا از افت فریم و این حرفا گیم پلی چطوره؟

دوستان شما چرا اینقدر بی رحمید؟ گرافیکش فقط یه مقدار از NFS 5 پایین تره،همین! ایشالا EA تا نسخه ی بعدی بتونه بهش برسه!

یادمه توی GRiD، توی جایگاه و کنار پیست پر از تماشاچی بود، همه ی پرجم ها و پارچه نوشته ها و درخت ها هم با باد تکون می خوردن، گرافیک بازی هم 3 برابر این بود اما فریم ریتش رو کارت 8500 gt من عالی بود، حالا این هیچ چیز خاصی نداره انگار داره جون میده! به تنظیمات بالا و پایین هم کاری نداره!

همه با هم پیش به سوی Colin Mc Rae Rally : DiRT 2

آخرین ویرایش:
بازیش خوبه.مقداری افت فریم ÷یدا میکنه ولی بازم بازی حال میده.در کل خوشم اومد.گیم ÷لی هم خوبه.به طوری که در طی بازی مهارت کسب میکنین.ماشینم که تصادف میکنه مثل pro street یهو کا÷وته ماشین میره هوا....:cheesygriراستی chalenger RT و RT charger هم تو بازی هست.که در اصل تو mostwantedنبود ولی در این شماره اضافه شده.
در ضمن nvidia درایور جدید تو سایتش هست.برین update کنین.شاید روون تر شه بازی.البته برای سری 9

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or