Need For Speed Undercover

Darkman_Need_for_Speed.gif

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]آخرين شماره از سري بازي‌هاي Need for Speed با نام ProStreet، نتوانست موفقيت عناوين قبلي را کسب کند و بسياري از طرفداران را نااميد کرد. اکنون مدير کمپاني Electronic Arts يعني John Riccitiello عنوان بعدي از اين سري را با نام Need for Speed Undercover کليد زد. وي بيان کرد تيم سازنده(استوديوي EA Black Box) به دو بخش تقسيم شده. در نتيجه هر تيم فرصت بيشتري براي کار بر روي بازي خود دارد. همچنين او افزود نزديک به دو سال از ساخت بازي Undercover مي‌گذرد. Riccitiello اين عنوان را بهتر از ProStreet و چند بازي اخير دانست و بيان کرد Undercover شامل داستاني غني خواهد بود. در پايان او اشاره‌اي به فيل سينمايي Transporter کرد و جو بازي را با آن مقايسه کرد![/FONT]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]از اين پس، يکي در ميان بايد منتظر يک NFS خوب و متوسط باشيم! زيرا همانطور که در بالا توضيح داده شد، استوديوي EA Black Box به دو بخش مجزا تقسيم شده. با توجه به توضيحات John Riccitiello، به نظر مي‌رسد حال و هواي Undercover به Carbon نزديک شده باشد. در اين صورت مي‌توانيم شاهد جذابيت هميشگي سري NFS در اين عنوان باشيم. پلتفورم‌هاي بازي هنوز مشخص نشده؛ ولي ناشر بازي کمپاني Electronic Arts است و از سابقه‌ي اين شرکت مي‌توان به راحتي پيش بيني کرد که Undercover براي تمامي پلتفورم‌ها منتشر مي‌شود. تاريخ انتشار اين بازي هنوز اعلام نشده. [/FONT]

http://gamersland.ir/story-278.html

نظری در مورد بازی

سلام
دوستان من نظرم رو در مورد این بازی میگم
اول از همه اینکه نمیدونم چرا فرمان ماشین مدام به سمت چپ میره و این خیلی رو اعصاب ادم بازی میکنه و باعث میشه سرعت ماشین مدام کم بشه ایا راه حلی براش هست ؟

دوم اینکه گرافیک بازی واقعا قابل قبول هست و تقریبا میشه گفت اچ دی هست و فکر کنم روی کنسول ها واقعا جذاب باشه برای من که گرافیک در کل قابل قبول هست ولی در بعضی مواقع هم خیلی در حد استاندارد نیست برای مثال بعضی از ماشین ها و بسیاری از درختان چندان جالب طراحی نشده اند ولی گرافیک ساختمان و خصوصا جاده خیلی خوب هست

نکته دیگر اهنگهای بازی هست که بیشتر ملایم و بدون کلام هست و دیگه خبری از اهنگهای گوش خراش راک نیست و این یه نکته مثبت هست

نکته دیگر اینکه برای من هم چند فیلم بازی سانسور شده هست و این واقعا جای تاسف داره برای شرمتی که بازی رو تهیه و سانسور کرده من تعجبم که چرا تکه هایی از بازی حذف شده ایا واقعا صحنه های 3کC داشته که سانسور شده یا اینکه هر صحنه کوچکی از نظر اونها باید سانسور میشده
و اینکه ایا میشه این صحنه ها رو از اینترنت دانلود کرد ؟

صحنه هایی از بازی که به صورت فیلم هست و خیلی هم گرافیک بالایی داره و اچ دی هم هست در نوع خودش خیلی جالب هست و در مواقعی احساس کردم دارم شبکه اچ دی رو از ال سی دی اچ دی میبینم

در کل معتقدم که نسخه موست وانتد هنوز رو دست نداره در زمان خودش هم گرافیک خوبی داشت هم هیجان قابل قبول البته این نظر من هست

اما به قول یکی از دوستان نید فور اسپید هست و ارزش یه بار بازی رو داره

رو هم رفته من معتقدم میتونست بهتر از این باشه

در ضمن جریان این PunkBuster چی هست که در این بازی هم به چشم میخوره ؟

با تشکر از همه دوستان

سلام
نکته دیگر اینکه برای من هم چند فیلم بازی سانسور شده هست و این واقعا جای تاسف داره برای شرمتی که بازی رو تهیه و سانسور کرده من تعجبم که چرا تکه هایی از بازی حذف شده ایا واقعا صحنه های 3کC داشته که سانسور شده یا اینکه هر صحنه کوچکی از نظر اونها باید سانسور میشده
شما چه صحنه هايي رو ميگي كه سانسور شده و از كجا فهميدي كه سانسور شده
صحنه خاصي برا سانسور كردن نداره
خودت داري ميگي صحنه ...پس برا چي ميخواي ببيني :-"

سلام

نکته دیگر اهنگهای بازی هست که بیشتر ملایم و بدون کلام هست و دیگه خبری از اهنگهای گوش خراش راک نیست و این یه نکته مثبت هست

صحنه هایی از بازی که به صورت فیلم هست و خیلی هم گرافیک بالایی داره و اچ دی هم هست در نوع خودش خیلی جالب هست و در مواقعی احساس کردم دارم شبکه اچ دی رو از ال سی دی اچ دی میبینم

با تشکر از همه دوستان

اول چون شما از سبک راک خوشت نمیاد دلیل نمیشه که دیگرانم خوششون نمی یومده

دوم کدوم بازی معروفی دیدی که توش صحنه بزارن که این 2ومیش باشه

سوم دیگه در حد بعضی بازی های بزرگ( نظیرmgs ) که دیگه نیست هست؟

سلام
دوستان من نظرم رو در مورد این بازی میگم
اول از همه اینکه نمیدونم چرا فرمان ماشین مدام به سمت چپ میره و این خیلی رو اعصاب ادم بازی میکنه و باعث میشه سرعت ماشین مدام کم بشه ایا راه حلی براش هست ؟

دوم اینکه گرافیک بازی واقعا قابل قبول هست و تقریبا میشه گفت اچ دی هست و فکر کنم روی کنسول ها واقعا جذاب باشه برای من که گرافیک در کل قابل قبول هست ولی در بعضی مواقع هم خیلی در حد استاندارد نیست برای مثال بعضی از ماشین ها و بسیاری از درختان چندان جالب طراحی نشده اند ولی گرافیک ساختمان و خصوصا جاده خیلی خوب هست

در کل معتقدم که نسخه موست وانتد هنوز رو دست نداره در زمان خودش هم گرافیک خوبی داشت هم هیجان قابل قبول البته این نظر من هست

اما به قول یکی از دوستان نید فور اسپید هست و ارزش یه بار بازی رو داره

رو هم رفته من معتقدم میتونست بهتر از این باشه

در ضمن جریان این PunkBuster چی هست که در این بازی هم به چشم میخوره ؟

با تشکر از همه دوستان
آقا همه مشکلات گرافیکیش یه طرف یه دست کشیدن ماشین به سمت چپ یه طرف دیگه احساس میکنی پوشته پیکان نشستی که یه دست میکشه

اول چون شما از سبک راک خوشت نمیاد دلیل نمیشه که دیگرانم خوششون نمی یومده

دوم کدوم بازی معروفی دیدی که توش صحنه بزارن که این 2ومیش باشه

سوم دیگه در حد بعضی بازی های بزرگ( نظیرmgs ) که دیگه نیست هست؟

اصلا خودت فهمیدی چی گفتی
وقتی کسی نظری میده یا سوالی میکنه بهتر هست یا به سوالش جواب بدی یا فقط به نظر گوش بدی
قرار نیست هر چی که تو دوست داری من بگم
من نظرم رو گفتم و خیلی ها هم نظرشون همینه
در ضمن برو با همین سبک راک تو رانندگی حال کن
در ضمن اگر صحنه نداره پس چرا حدود 8 تا صحنه بازی نیست البته منظور از صحنه صحنه -18 نیست شاید منظور شما این بوده

اصلا این بازی چه ربطی به متال گیر داره شما بهتر هست بری تو همون انجمن متال گیر و اونجا نظراتت رو بگی

در ضمن وقتی موضوعی مطرح میشه با موضوعات بیربط اون موضوع رو مرتبط نکن مثل همین متال گیر که اصلا ربطی به تاپیک نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or