Need For Speed Undercover

Darkman_Need_for_Speed.gif

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]آخرين شماره از سري بازي‌هاي Need for Speed با نام ProStreet، نتوانست موفقيت عناوين قبلي را کسب کند و بسياري از طرفداران را نااميد کرد. اکنون مدير کمپاني Electronic Arts يعني John Riccitiello عنوان بعدي از اين سري را با نام Need for Speed Undercover کليد زد. وي بيان کرد تيم سازنده(استوديوي EA Black Box) به دو بخش تقسيم شده. در نتيجه هر تيم فرصت بيشتري براي کار بر روي بازي خود دارد. همچنين او افزود نزديک به دو سال از ساخت بازي Undercover مي‌گذرد. Riccitiello اين عنوان را بهتر از ProStreet و چند بازي اخير دانست و بيان کرد Undercover شامل داستاني غني خواهد بود. در پايان او اشاره‌اي به فيل سينمايي Transporter کرد و جو بازي را با آن مقايسه کرد![/FONT]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]از اين پس، يکي در ميان بايد منتظر يک NFS خوب و متوسط باشيم! زيرا همانطور که در بالا توضيح داده شد، استوديوي EA Black Box به دو بخش مجزا تقسيم شده. با توجه به توضيحات John Riccitiello، به نظر مي‌رسد حال و هواي Undercover به Carbon نزديک شده باشد. در اين صورت مي‌توانيم شاهد جذابيت هميشگي سري NFS در اين عنوان باشيم. پلتفورم‌هاي بازي هنوز مشخص نشده؛ ولي ناشر بازي کمپاني Electronic Arts است و از سابقه‌ي اين شرکت مي‌توان به راحتي پيش بيني کرد که Undercover براي تمامي پلتفورم‌ها منتشر مي‌شود. تاريخ انتشار اين بازي هنوز اعلام نشده. [/FONT]

http://gamersland.ir/story-278.html

ٍَEA که بیمار نیست که بیاد به خاطر فروش کارت گرافیک که براش هیچ سودی نداره از فروش بازی خودش بکاهِ

چرا اتفاقا بیمار هست ویکی از بیمارترین شرکت های بازی سازی است:laughing:

همه با هم پیش به سوی Colin Mc Rae Rally : DiRT 2

اینو هستم وبه شدت تایید میشه EA باید خجالت بکشه با این وضع بازی سازی

من بازی رو اجرا کردم و اصلا افت فریم نداشتم
با بالاترین تنظیمات اجرا شد
بازی رو از اینترنت دان کردم شاید نسخه دوستان مشکل داشته باشه...
گرافیکشم عالی نیست ولی خوبه اونطوری هم که دوستان انتقاد میکنن نیست.
در مورد شباهتش با pro street باید بگم هندلینگش اصلا مثلا پرو نیست و در واقع همونطور که قبلا گفته شده بود تلفیقی از پرو و ورژنها قبلیه.با هندلینگش خیلی حال کردم...
سبک بازی هم همینطور زیاد به کربن و most wanted شبیه نیست و قاعدتا هم نباید باشه چون خسته کننده میشه..
در کل به نظر من که با پرو زیاد حال نکردم بازی خیلی خوبی و قطعا ارزش بازی داره

من بازی رو اجرا کردم و اصلا افت فریم نداشتم
با بالاترین تنظیمات اجرا شد
بازی رو از اینترنت دان کردم شاید نسخه دوستان مشکل داشته باشه...
گرافیکشم عالی نیست ولی خوبه اونطوری هم که دوستان انتقاد میکنن نیست.
در مورد شباهتش با pro street باید بگم هندلینگش اصلا مثلا پرو نیست و در واقع همونطور که قبلا گفته شده بود تلفیقی از پرو و ورژنها قبلیه.با هندلینگش خیلی حال کردم...
سبک بازی هم همینطور زیاد به کربن و most wanted شبیه نیست و قاعدتا هم نباید باشه چون خسته کننده میشه..
در کل به نظر من که با پرو زیاد حال نکردم بازی خیلی خوبی و قطعا ارزش بازی داره

سبك كن عزيزم بذار بري جلوتر توي يك سري جاها همچين تيكه تيكه مي شه كه اينجوري مي شي:eek:

من نسخه ی سرزمین آشغال رو گرفتم سانسور ش کرده نمیدونید شرکت های دیگه بریدن یا نه؟
سلام دوستان به نظر می رسه که این بازی رو سانسور کردند شما تو پوشه بازی وارد پوشه
MOVIES بشید فایلهایی با پسوند VP6 می بینید که اینها همون Cut-Scence بازی هستند
از فایل storey_00 تا storey_50 نگاه کنید می بینید که شماره ها ناقصه و شماره های 4 12 24 31 34 36 43 47 موجود نیست حالا شما هم نگاه کنید ببینید مال شما هم همین جوره
من از ولیعصر گرفتم و حجم بازی هم 5.80GB هست اگر مال شما کامله اسم شرکت رو لطف کنید

سلام دوستان به نظر می رسه که این بازی رو سانسور کردند شما تو پوشه بازی وارد پوشه
از فایل storey_00 تا storey_50 نگاه کنید می بینید که شماره ها ناقصه و شماره های 4 12 24 31 34 36 43 47 موجود نیست حالا شما هم نگاه کنید ببینید مال شما هم همین جوره
من از ولیعصر گرفتم و حجم بازی هم 5.80GB هست اگر مال شما کامله اسم شرکت رو لطف کنید
برای من هم به همین صورتِ:دی
رویاست یا ممکنه؟
دور از دسترس نیست ولی بعضی جا ها ممکنه یهو فریم به زیرِ 10 برسه که این روی همه سیستم ها اتفاق می افته

آخرین ویرایش:
سلام ،
میتونم این مشخصات رو از بازی بگیرم بنظرتون؟

Q6600 2.40 Core 2 Quad CPU
9800 GT 512mb
4.0 GB DDRII 800 Ram

-------------------------------------

1440x900
No Antialiasing
Maximum Settings

---------------------------------------

30 FPS

رویاست یا ممکنه؟ :دی

چه مسخره بازی دیگه بازیو نمیشه کامل با همه صحنه هاش بازی کرد امان ازین مملکت دوستان میتونن جای این بازی برن پایان معصومیت بازی کنن:biggrin1::sick::-"

با سلام

دوستان سرزمین و تکین هم سانسور کردن؟

هر روز بهتر از دیروز جای تاسف داره...

برای سرزمین که تو سایت خودش هم نوشته بود نسخه مجاز بازی
برای تکین هم چون زیر نظر ارشاد هست احتمالش خیلی زیاده
باز خوبه فقط سانسور کردن کامل ممنوع نکردن:(

دوستانی که بازی رو از وست گرفتن بیان بگن این Cut-Scene ها هست یا نه؟

نه خیر، دقیقا این فایلها در توزیع West هم نیست،فقط من مطمئن شم که این فایلها توی نسخه ی اصلی بودن و کسی حذفشون کرده، فقط می خوام مطمئن شم...:mad:

نه دوست عزیز این مشکل فقط برای نسخه های داخلی نیست
من هم که از اینترنت دان کردم این فایل ها رو ندارم
حالا دو احتمال داره
یا اصلا ea از قصد منتشر نکرده
یا این نسخه برای نواحی خاصی منتشر شده که شامل سانسوره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or