آخرین ویرایش:
تجربه ی شخصیم ، صرفا یه بازی خوب نه فراتر ، داستانی ش رو تموم کردم و یه ۱۰ ۲۰ ساعتی مالتیش، سریع ازش خسته شدم.سلام وقت بخیر بازی هنوز ارزش خرید داره؟
خیلی ممنونم لطف کردیدتجربه ی شخصیم ، صرفا یه بازی خوب نه فراتر ، داستانی ش رو تموم کردم و یه ۱۰ ۲۰ ساعتی مالتیش، سریع ازش خسته شدم.
پلی ندی چیزی از دست ندادی.
اشتباه کردمرو اکانت خودم گرفتم.
با تخفیف بلهسلام وقت بخیر بازی هنوز ارزش خرید داره؟
ممنونم مرسیبا تخفیف بله
بازی خوبی هست نه بیشتر، البته تو این 4پنج شماره اخیر بهترین هست. بهتر از پی بک و هیت هست،
چیزی که واضحه اینه که ریجن اون اکانت ظ۲ با ریجن این پلاسی که داری متفاوت بوده بخاطر همین سیوهاشون با هم متفاوتن و نمیشه .سلام
آقا یه سوال داشتم که نمیدونم باید اینجا بپرسم یا تاپیک دیگه ای ولی خب چون با سیستم بازی های EA آشنا نیستم همینجا میپرسممن این بازی رو اول رو یه اکانت ظرفیت ۲ روی اکانت خودم بازی کرده بودم و کلی جلو رفته بودم، بعد که توی ماه های اخیر روی پلاس اومد گفتم با اکانت خودم ادامه اش رو برم. دوباره دانلودش کردم ولی دیدم سیو های قبلی ام کار نمیکنه با اینکه اونها هم روی اکانت خودم جلو رفته بودم. بعد از طرفی وقتی اکانت EA ام رو وصل کردم دیدم لول ۶۷ هستم ولی خب همونطوری که گفتم همه چیز از اول اومده و فقط عدد لول ام بالاست!!!!حالا خواستم بپرسم کسی راهی میدونه که من بتونم پیشرفت های حسابم رو روی حساب EA ام ذخیره داشته باشم و از ادامه اش برم ؟ قبلا برای بازی های دیگه این مشکل نداشتم
در جریان بودم که ریجن های مختلف سیو هاشون متفاوته ولی فکر میکردم چون اون پیشروی ها توی حساب خودم اتفاق افتاده سیو ها هم با ریجن حساب خودم که پلاس داره در نظر گرفته میشه یا حداقل پیشروی های آنلاین ذخیره میشه!بازم ممنون بابت جوابچیزی که واضحه اینه که ریجن اون اکانت ظ۲ با ریجن این پلاسی که داری متفاوت بوده بخاطر همین سیوهاشون با هم متفاوتن و نمیشه .
اون لول اکانت EA هم فقط روی اکانت EA هست و منتقل نمیشه .
البته بازم امیدوارم اشتباه کنم و بتونی پیشرفتت رو برگردونی.
چی بگم دیگه! فقط میشه گفت تنها راه حل اینه که بیاین هممون باهم پولامون رو روی هم بذاریم و بریم Criterion رو از EA بخریم و NFS رو یا ریبوت کنیم یا از Underground به بعد ریمیک کنیم!
View attachment 413500
به اینا موتوراستورم و درایوکلاب رو هم اضافه کن ،چی بگم دیگه! فقط میشه گفت تنها راه حل اینه که بیاین هممون باهم پولامون رو روی هم بذاریم و بریم Criterion رو از EA بخریم و NFS رو یا ریبوت کنیم یا از Underground به بعد ریمیک کنیم!
View attachment 413500
Clutch هم داریم.به اینا موتوراستورم و درایوکلاب رو هم اضافه کن ،
الان توی ریسینگ های غیر سیمولیشن فقط Horizon و Motorfest هست فعالند!یه زمانی چقدر حق انتخاب داشتیم!