آخرین ویرایش:
نه اینجوری نیست شما یکی دو هفته برو جلو بعدش راحت خر پول میشی میری بنز میخری . بعد هم لازم نیست همه مسابقات اول بشی یا همه مسابقات رو حتما شرکت کنی (مثلا من اینجوری بودم که از مسابقات دریفت خوشم نمیومد نمیرفتم ) بعد چیزی هم که یادم رفت بگم اینه که شما هر مسابقه ای که در طول روز میری و پول میگیری تا وقتی به گاراژ برنگشتی این امکان وجود داره که اگه پلیس بگیرتت پول هات رو ضبط کنه فلذا این رو هم در نظر بگیر درکل من یادمه اولش بازی سخت میومد اما بعد از مدتی بازی دستم اومد و اوکی شد. تنها مشکل بازی برام مسابقات توی محیط های تکراری بود. فضاسازی بازی هم که واقعا خوبه. کلا یه مدتی بازی کنی دستت میاد چی به چیهنسخه های قبلی اینطوری نبودن ...همه نسخه ها رو بجز 2019 بازی کردم ولی مثل این نبودن unbound !
این دیکه چه مدلیش هستش ! نسخه های قبلی ها اگه برنده نمیشدی باز میشد از اول راحت بری ! ولی این ن ! اینطوری باشه هیچی دلار به صندوق نمیاد برای خرید و ارتقا و اپدیت ماشینا ! باید با ماشین ضعیف بری ماسبقه ماشین قوی !
اصلا میشه ماشین جدید خرید یا از لحاظ مهندسی ارتقا داد ؟ موتورشو یا لاستیکاشو ارتقاد داد ؟
با این روشی که اینا گذاشتت میشه خط داستانی بازی رو تموم کرد مخصوصا بازی آفلاین و هکی باشه ؟
پلیس مثل نسخه قبل بکنه دنبالت لول بالا داره یعنی هلیکوپر بیاد سراغت ؟ میخ ملان هم میزارن ؟ قبلی ها خیلی باحال بود کلی پلیس میکرد دنبال ! میخ میزاشتن و جاده رو میبستن !!! شاستی بلند میومد ! پلیس ویژه !نه اینجوری نیست شما یکی دو هفته برو جلو بعدش راحت خر پول میشی میری بنز میخری . بعد هم لازم نیست همه مسابقات اول بشی یا همه مسابقات رو حتما شرکت کنی (مثلا من اینجوری بودم که از مسابقات دریفت خوشم نمیومد نمیرفتم ) بعد چیزی هم که یادم رفت بگم اینه که شما هر مسابقه ای که در طول روز میری و پول میگیری تا وقتی به گاراژ برنگشتی این امکان وجود داره که اگه پلیس بگیرتت پول هات رو ضبط کنه فلذا این رو هم در نظر بگیر درکل من یادمه اولش بازی سخت میومد اما بعد از مدتی بازی دستم اومد و اوکی شد. تنها مشکل بازی برام مسابقات توی محیط های تکراری بود. فضاسازی بازی هم که واقعا خوبه. کلا یه مدتی بازی کنی دستت میاد چی به چیه
آقا بازی کن.پلیس مثل نسخه قبل بکنه دنبالت لول بالا داره یعنی هلیکوپر بیاد سراغت ؟ میخ ملان هم میزارن ؟ قبلی ها خیلی باحال بود کلی پلیس میکرد دنبال ! میخ میزاشتن و جاده رو میبستن !!! شاستی بلند میومد ! پلیس ویژه !
باس داره ؟
Intense اخرین درجه سختی ش حساب میشه یعنی خیلی سخت ؟آقا بازی کن.
پلیس داره خیلی بدشم داره.
دهنت سرویسه
==========
بازی یه حالت روگلایت داره که تو روز یکسری ایونت داری با تعداد محدودی retry.
روزت رو شروع میکنی و میری بیرون هرچقدر میتونی پاداش جمع میکنی و باید مواظب باشی که پلیس نگیرتت که خب از دستشون ندی.
بعد شب میشه و ادامه ماجرا.
این retryها جزو چالش بازیه و جزو نکات گیم پلیی که برای این نسخه در نظر گرفتن.
اینکه کجا و کی ازشون استفاده کنی به گیم پلی بازی عمق بیشتری داده.
حالا ممکنه NFS بعدی اینطوری نباشه ولی تو این نسخه و گیم پلیی که براش طراحی کردن نشسته.
بازی کنی دستت میاد.
بشینی بازی کن خیلی بهتر آشنا میشی تا اینکه اینجا کامنت بخونی.
بلی.Intense اخرین درجه سختی ش حساب میشه یعنی خیلی سخت ؟
Unite.واسه unbound چه مادی رو پیشنهاد میکنید
Unite.
همین دیروز پیش جدیدترین نسخه ازش منتشر شد.
View attachment 361551
برای دانلود:
UNITE Unbound
دانلود که کردی آدرس گوگل درایو میده ، اون رو دانلود کن.
به برنامه Frostymod manager هم نیاز داری که حین دانلود از نکسوس خودش بهت یادآوری میکنه.
ولی از اینجا باید بگیری که آخرین ورژنه و با Unbound کار میکنه:
Frosty Mod Manager 1.0.7.0 – Google Drive
برای نصب این ویدئو رو ببین که کامل توضیح میده.
خیلی راحته:
دقیقا فقط خواستن یه نید فور اسپید فقط بسازن حتی بلد نیستن از فرمولهای برنده قبلی کپی کنن یا حداقل بهترین نسخه رو ریمیک کن کلا ip نابود شدهبازی تموم شد و عدد 60 از 100 هم براش اضافه س
فقط پلیس اش یه خرده گیر سپیچ بودن ....
Need for Speed Heat که هنوز بازی نکردم , ولی Need for Speed Payback اخرین نسخه بود که با سونی 4 بازی کردم ودیدم حال نمیده و هیجان آنچنانی نداشت و افتحضاح ... ولی الان وقتی unbound بازی میکنم , به خودم میگم 100 رحمت به Payback !!!دقیقا فقط خواستن یه نید فور اسپید فقط بسازن حتی بلد نیستن از فرمولهای برنده قبلی کپی کنن یا حداقل بهترین نسخه رو ریمیک کن کلا ip نابود شده
سلام و درودبازی تموم شد و عدد 60 از 100 هم براش اضافه س
فقط پلیس اش یه خرده گیر سپیچ بودن ....
یه سوال ؟دقیقا فقط خواستن یه نید فور اسپید فقط بسازن حتی بلد نیستن از فرمولهای برنده قبلی کپی کنن یا حداقل بهترین نسخه رو ریمیک کن کلا ip نابود شده
والا باورت میشه یادم رفته اخه دو سال پیش بازیش کردم هموم زمان که تازه اومده بود ولی بیشتر بازی چیزی که یادمه با پورشه 918 جلو رفتم بعضی مسابقاتش یادمه میلیمتری میباختم و باید میرفتم یه ماشین قویتر میخریدم هزینه تیونینگ هم داخل بازی زیادهیه سوال ؟
تو اتومبیل های کلاس +s به نظرت ferrari fxx k evo 2018 ارزش خرید داره یا مثل Koenigsegg Regera هستش فرمون خیلی نرم و خشک بشکه که اذیت میکنه ...
Koenigsegg Regera داشتم ولی باهاش حال نکردم و sell فروختمش .
اتومیبل فعلیم Porsche 918 Spyder 2015 و lamborghini aventador svj coupe 2018 هستن و ازشون راضیم و میخام بدونم ferrari fxx k evo 2018 مثل اینا میشه بخرمش چون پول زیاد میخاد و باید هی مرحله بری و بازی ادامه بدم یا برم سراغ بازی دیگه !! و یا این فراری هم حوصله سر بر هستش ...
بخاطر Koenigsegg Regera بازی ادامه دادم ولی وقتی گرفتمش حال نکردم باهاش ... خشکهههه !
bmw m4 ارزش داره یعنی از m5 بهتره ؟ باید خرس پیدا کنم ! حوصه بر هست