Multi Platform Need for Speed: Unbound

سازنده
Criterion Games
تاریخ انتشار
December 2, 2022
ناشر
Electronic Arts
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
library_hero.jpg
logo.png

سازنده: Criterion Games
ناشر: الکترونیک آرتز
تاریخ عرضه: یازدهم آذر 1401
پلتفرم ها: PC, PS5, XBOX SERIES S/X

تصاویر:

ss_1aa5971ad94c8db58d4736f4d462e79c71f8b037.1920x1080.jpg ss_2ea16ddc0d17eb3fd94cc9051bb9b91bcf315b14.1920x1080.jpg ss_3c3c804fd50f3b76f3dc6cbc82ee78a143e5711c.1920x1080.jpg ss_10f038c463e7f1a3536af06776524baba7da6ce7.1920x1080.jpg ss_53d4bd33f312727fc12bf21496d839478a4f5489.1920x1080.jpg

تریلر:

آخرین ویرایش:
نسخه های قبلی اینطوری نبودن ...همه نسخه ها رو بجز 2019 بازی کردم ولی مثل این نبودن unbound !
این دیکه چه مدلیش هستش :D ! نسخه های قبلی ها اگه برنده نمیشدی باز میشد از اول راحت بری ! ولی این ن ! اینطوری باشه هیچی دلار به صندوق نمیاد برای خرید و ارتقا و اپدیت ماشینا ! باید با ماشین ضعیف بری ماسبقه ماشین قوی !
اصلا میشه ماشین جدید خرید یا از لحاظ مهندسی ارتقا داد ؟ موتورشو یا لاستیکاشو ارتقاد داد ؟
با این روشی که اینا گذاشتت میشه خط داستانی بازی رو تموم کرد مخصوصا بازی آفلاین و هکی باشه ؟
نه اینجوری نیست شما یکی دو هفته برو جلو بعدش راحت خر پول میشی میری بنز میخری :D . بعد هم لازم نیست همه مسابقات اول بشی یا همه مسابقات رو حتما شرکت کنی (مثلا من اینجوری بودم که از مسابقات دریفت خوشم نمیومد نمیرفتم ) بعد چیزی هم که یادم رفت بگم اینه که شما هر مسابقه ای که در طول روز میری و پول میگیری تا وقتی به گاراژ برنگشتی این امکان وجود داره که اگه پلیس بگیرتت پول هات رو ضبط کنه فلذا این رو هم در نظر بگیر:D درکل من یادمه اولش بازی سخت میومد اما بعد از مدتی بازی دستم اومد و اوکی شد. تنها مشکل بازی برام مسابقات توی محیط های تکراری بود. فضاسازی بازی هم که واقعا خوبه. کلا یه مدتی بازی کنی دستت میاد چی به چیه

نه اینجوری نیست شما یکی دو هفته برو جلو بعدش راحت خر پول میشی میری بنز میخری :D . بعد هم لازم نیست همه مسابقات اول بشی یا همه مسابقات رو حتما شرکت کنی (مثلا من اینجوری بودم که از مسابقات دریفت خوشم نمیومد نمیرفتم ) بعد چیزی هم که یادم رفت بگم اینه که شما هر مسابقه ای که در طول روز میری و پول میگیری تا وقتی به گاراژ برنگشتی این امکان وجود داره که اگه پلیس بگیرتت پول هات رو ضبط کنه فلذا این رو هم در نظر بگیر:D درکل من یادمه اولش بازی سخت میومد اما بعد از مدتی بازی دستم اومد و اوکی شد. تنها مشکل بازی برام مسابقات توی محیط های تکراری بود. فضاسازی بازی هم که واقعا خوبه. کلا یه مدتی بازی کنی دستت میاد چی به چیه
پلیس مثل نسخه قبل بکنه دنبالت لول بالا داره یعنی هلیکوپر بیاد سراغت ؟ میخ ملان هم میزارن ؟ قبلی ها خیلی باحال بود کلی پلیس میکرد دنبال ! میخ میزاشتن و جاده رو میبستن !!! شاستی بلند میومد ! پلیس ویژه !
باس داره ؟

• Like
Reactions: stanley
پلیس مثل نسخه قبل بکنه دنبالت لول بالا داره یعنی هلیکوپر بیاد سراغت ؟ میخ ملان هم میزارن ؟ قبلی ها خیلی باحال بود کلی پلیس میکرد دنبال ! میخ میزاشتن و جاده رو میبستن !!! شاستی بلند میومد ! پلیس ویژه !
باس داره ؟
آقا بازی کن.
پلیس داره خیلی بدشم داره.
دهنت سرویسه :))
==========

بازی یه حالت روگلایت داره که تو روز یکسری ایونت داری با تعداد محدودی retry.
روزت رو شروع میکنی و میری بیرون هرچقدر میتونی پاداش جمع میکنی و باید مواظب باشی که پلیس نگیرتت که خب از دستشون ندی.
بعد شب میشه و ادامه ماجرا.

این retryها جزو چالش بازیه و جزو نکات گیم پلیی که برای این نسخه در نظر گرفتن.
اینکه کجا و کی ازشون استفاده کنی به گیم پلی بازی عمق بیشتری داده.
حالا ممکنه NFS بعدی اینطوری نباشه ولی تو این نسخه و گیم پلیی که براش طراحی کردن نشسته.
بازی کنی دستت میاد.

بشینی بازی کن خیلی بهتر آشنا میشی تا اینکه اینجا کامنت بخونی.

آقا بازی کن.
پلیس داره خیلی بدشم داره.
دهنت سرویسه :))
==========

بازی یه حالت روگلایت داره که تو روز یکسری ایونت داری با تعداد محدودی retry.
روزت رو شروع میکنی و میری بیرون هرچقدر میتونی پاداش جمع میکنی و باید مواظب باشی که پلیس نگیرتت که خب از دستشون ندی.
بعد شب میشه و ادامه ماجرا.

این retryها جزو چالش بازیه و جزو نکات گیم پلیی که برای این نسخه در نظر گرفتن.
اینکه کجا و کی ازشون استفاده کنی به گیم پلی بازی عمق بیشتری داده.
حالا ممکنه NFS بعدی اینطوری نباشه ولی تو این نسخه و گیم پلیی که براش طراحی کردن نشسته.
بازی کنی دستت میاد.

بشینی بازی کن خیلی بهتر آشنا میشی تا اینکه اینجا کامنت بخونی.
Intense اخرین درجه سختی ش حساب میشه یعنی خیلی سخت ؟

• Like
Reactions: AMIN-PASHA
واسه unbound چه مادی رو پیشنهاد میکنید
Unite.
همین دیروز پیش جدیدترین نسخه ازش منتشر شد.

View attachment UNITE Unbound - 1.3 Update Showcase.mp4

برای دانلود:
UNITE Unbound
دانلود که کردی آدرس گوگل درایو میده ، اون رو دانلود کن.

به برنامه Frostymod manager هم نیاز داری که حین دانلود از نکسوس خودش بهت یادآوری میکنه.
ولی از اینجا باید بگیری که آخرین ورژنه و با Unbound کار میکنه:
Frosty Mod Manager 1.0.7.0 – Google Drive

برای نصب این ویدئو رو ببین که کامل توضیح میده.
خیلی راحته:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or