من هم کاملا موافقم:dبهترین بازی NFS -most wanted بود!دیگه رو دستش نمیاد! کاش یه بار دیگه همون داستان را با گرافیک بهتر و ماشین بیشتر میساختن!!
همون HOT PURSUIT که برف اومده و شخصییت اصلی بازییم یک ادمه ! چیش اخه فوق العادست .... نکنه اون نیتروی مسخرش !!!!دموی جاده ی برفیش رو حتما ببینید! فوق العادست واقعا! هرچند میدونم موفقیت Most wanted تکرار شدنی نیست...
مثل اینکه شما این دو بازی را با هم قاطی کردینهمون HOT PURSUIT که برف اومده و شخصییت اصلی بازییم یک ادمه ! چیش اخه فوق العادست .... نکنه اون نیتروی مسخرش !!!!
داستانشم میاد می بینیم ... این مسیری که ea برای nfs انتخاب کرده اشتباست.مثل اینکه شما این دو بازی را با هم قاطی کردین
NFS HP فقط رانندگی بود و تعقیب و گریز های مدرن
داستان نداشت
اما NFS THE RUN دارای داستان هست و هیجان داره
شاید همون جاده توی این بازی بیشتر حال میده
چه ربطی به EA دارهداستانشم میاد می بینیم ... این مسیری که ea برای nfs انتخاب کرده اشتباست.
هرچی باشه لیسانس بازی دست ea ه اونه که بازی رو به بازیساز سفارش میده.چه ربطی به EA داره
EA فقط حامی هست
بازی را خود شرکت میسازه
چرا ساز مخالف میزنیهرچی باشه لیسانس بازی دست ea ه اونه که بازی رو به بازیساز سفارش میده.
ایکاش خوب باشه:dچرا ساز مخالف میزنی
بازی خوب باشه ،من و تو که بیشتر حال میکنیم
بگو ایکاش خوب باشه:d
اینی که من میگم شما ببین بعد بیا منو بزنهمون HOT PURSUIT که برف اومده و شخصییت اصلی بازییم یک ادمه ! چیش اخه فوق العادست .... نکنه اون نیتروی مسخرش !!!!