Need For Speed:The Run رسما تایید شد.

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
nfstherun.jpg

دردود
خوب مثل اینکه دوباره EA Game دست به کار شده و نسخه ی جدیدی از بازی زیبای NeeD For SpeeD رو رسما معرفی کرده و اسم این نسخه هم Need For Speed:The Run گذاشته .اینطور که به نظر میاد تریلری از بازی منتشر کرده که در زیر میتوانید ببینید.و همینطور تاریخ عرضه ی این بازی را هم برای 18 نوامبر 2011 مصادف با جمعه 27 ابان ماه عرضه میگردد و هنوز پلتیفرم ها ی این بازی مشخص نیست .
به احتمال زیاد این بازی در E3 2011 رونمایی خواهد شد.
منبع
دیدن تریلر
دانلود تریلر

-----------------------------------------
اطلاعات جدید
بازی توسط استدیوی Black Box ساخته میشود این استدیو بازیهایی همچون (Carbon و Undercover و mostwanted ) ساخته است .این طور که از تریلر پیداست بازی همانند نسخه یهای پیشین در خیابان است و تعقیب و گریز دارد و اینطور که به نظر میرسه مسابقات از سانفرانسیسکو تا نیویورک برگذار میشه و داستان بازی به یک نفر به نام جک ختم میشود که شما در نقش جک هستید که باید در مسابقات The Run شرکت کنید تا پیروز بشوید چون این تنها راه نجات جک هست.

-----------------
این اطلاعات از تریلر بازی منتشر شده است.
پیشنهاد میکنم تریلر رو ببینید.

آخرین ویرایش:
بفرما بعد بگید EA به اصالت NFS گند نزده.هنوز اون نسخه فوق مضخرف Shift 2 رو نداده بیرون رفته سراغ یه نسخه جدید که همین امسالم قراره بیاد.

سازنده هنوز مشخص نشده؟
EA خیلی حوله!بعد از کلی وقت با HP تونست سری را برگردونه زرت زرت داره چرت و پرت می ده بیرون!بابا بزار یکمی مردم HP بازی کنند یه کمی جا ی پای خودش را محکم کنه بعد....

این بازی بعد از اتمام و انتشار Undercover ساختش شروع شده و همین دیروز شروع به کار نکردن که بگیم یه نسخه مزخرف و عجله ای هست.
نظرات هم که ماشا الله در مورد شیفت کارشناسی شده و حرفه ای هست!
هنوز یه سری ها نفهمیدن که این سری به دو قسمت آرکید و سیمولیشن تقسیم شده
حالا یکی از سیمولیشن خوشش نمیاد دلیل بر بد بودن بازی نیست
البته شیفت یه شبیه ساز صرف نیست و مایه های آرکید هم داره( برای پیشگیری از پست های به ظاهر مچ گیرانه!)

• Like
Reactions: m0jtaba
مشکل اصلی اینجاست که EA اصلا به سازنده ها وقت نمی ده!
همین تعقیب داغ(HP) استودیوی سازندش کرایتریون مگه همونی نیست که سری بسیار زیبای
Burnout رو داده بیرون و سال 2008 هم یه بازی بسیار زیبا از این سری داد بیرون...
این HP هم که اصلا اون چیزی نبود که من انتظار داشته باشم یعنی این استودیو از پس این بازی برنمیاد؟!!!!!!!
مقصر اصلی EA هست.البته من با اینکه مثلا دوتا NFS تو یک سال منتشر بشه مخالف نیستم ولی
باید به سازنده ها یه وقت درست و حسابی داده بشه!!
من کم و بیش از این بازی خوشم اومد مخصوصا از اسمش!:d

عاااالیه... من نمیدونم most wanted چی داشت که همه میگن از اون به بعد دیگه NFS به درد نمیخوره؟!؟!
HP خیلی از most wanted جذابتر بود.... و حالا با یه داستان خوف ای انگار از HP هم بهتره!!! :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or