Need For Speed : Shift - XBox 360 Version

• Thread starter Thread starter ali954
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب اون 6 تا Epic الان باهات شرط می بندم که ماله Corner Masters هستش که نتونستی بگیری. 3 تا ایجا و 3 تای دیگه هم احتمالا همونی هست که باید مراحل رو بدون اینکه ضربه بزنی یا بخوری(Clen) به عنوان نفر اول تا سوم تموم کنی. میدونی اینا چقدر سخته؟ مخصوصا کرنرها که بسیار وقت گیر هست. موفق باشی

کرنر ها آخرش هستم. کافیه فقط یک race بیارید و Oppn رو 0 بذارید یعنی هیچ ماشینی توی پیست نباشه. بعد هم شروع کنید به گرفتن کرنر ها ، به سادگی می تونی بگیری.

برای Clean Race هم همین کار رو بکن ولی اینبار بذارید روی 1 و ادامه بدید و به همین سادگی می تونید اینم بگیرید. البته من سعی کردم توی Multi بگیرم. من بیشتر مدال های Career برام باقی مونده که اونم با گرفتن 3 تای مخصوص 3 سبک ماشین هستش و یکی هم Endurance و با گرفتن کامل Drift مشکل حل میشه.

کرنر ها آخرش هستم. کافیه فقط یک race بیارید و Oppn رو 0 بذارید یعنی هیچ ماشینی توی پیست نباشه. بعد هم شروع کنید به گرفتن کرنر ها ، به سادگی می تونی بگیری.

برای Clean Race هم همین کار رو بکن ولی اینبار بذارید روی 1 و ادامه بدید و به همین سادگی می تونید اینم بگیرید. البته من سعی کردم توی Multi بگیرم. من بیشتر مدال های Career برام باقی مونده که اونم با گرفتن 3 تای مخصوص 3 سبک ماشین هستش و یکی هم Endurance و با گرفتن کامل Drift مشکل حل میشه.
خوب اینکه نوعی گلیچ هست:biggrin1: کیفش به اینه که آدم توی بازی بگیری نه این که از این حرکت ها بزنه. وگرنه من هم این کار به فکرم میرسید که توی Quick Match برم و این کار رو انجام بدم. معلومه این جوری راحت میشه:biggrin1:
من توی Career تنها چیزی که مشکل دارم اینه که همه قسمت های بازی رو با ستاره کامل تموم کنی که خیلی سخت هست.

خوب اینکه نوعی گلیچ هست:biggrin1: کیفش به اینه که آدم توی بازی بگیری نه این که از این حرکت ها بزنه. وگرنه من هم این کار به فکرم میرسید که توی Quick Match برم و این کار رو انجام بدم. معلومه این جوری راحت میشه:biggrin1:
مطمئنی شما همه کرنر ها رو میشه توی Multi گرفت ؟ تا اونجایی که من می دونم اگه قرار باشه دونه به دونه کرنر ها رو بگیری باید بی خیال اون دست مولتی بشی. چون برای کرنر گرفتن باید سرعت کافی ، Race Line و ... رو رعایت کنی و مطمئن باش اگر کسی قرار باشه اینجوری کرنر بگیره نمی تونه. من خودم 70% کرنر ها که ساده بودند رو توی Multi گرفتم.
( الان LV50 هستم )

چون خیلی Multi بازی کردم از این نظر خیلی خوب Badge گرفتم.

در هر صورت باید زحمت کشید.

موفق باشید.

مطمئنی شما همه کرنر ها رو میشه توی Multi گرفت ؟ تا اونجایی که من می دونم اگه قرار باشه دونه به دونه کرنر ها رو بگیری باید بی خیال اون دست مولتی بشی. چون برای کرنر گرفتن باید سرعت کافی ، Race Line و ... رو رعایت کنی و مطمئن باش اگر کسی قرار باشه اینجوری کرنر بگیره نمی تونه. من خودم 70% کرنر ها که ساده بودند رو توی Multi گرفتم.
( الان LV50 هستم )

چون خیلی Multi بازی کردم از این نظر خیلی خوب Badge گرفتم.

در هر صورت باید زحمت کشید.

موفق باشید.
اتفاقا که امیر جان اگه به بهترین نحو بتونی رانندگی کنی 100% می تونی تمام کرنرها رو بگیری. دلیلش هم اینه که بهترین حالت حرکت همون هست و می تونی خیلی ها رو بگیری. بعدش هم تو Career شما هر مپ رو که فقط یک بار بازی نمی کنی. بعضی مچ ها رو تا 4 بار هم پیش میاد که تو Tire های مختلف انجام بدی. در ضمن من میدونم Level ت 50 هست چون که وقتی 900 گرفتی یعنی به اون Level رسیدی;)
من هم نگفتم که نباید زحمت کشید و همین جوری رو هوا اچیومنت میده.

موفق باشی

چون بحث اچیومنت شده بگم که یکی از Cornerهای مپ nordschleife باگ داره و خیلی ها سر master corner کردنش گیر کردن، یعنی با رفتن روی خط نمی شه گرفتش، یسری هم که تونستن بگیرن کاملاً شانسی گرفتن.
(همون پیچی که تقریباً در وسطای مپ قرار داره و و یک نیم دایره هست که نصف آسفالت هم سفیده)

بنابراین روی Epic Badgeی که مربوط به All Master Corners in European Tracks هست حساب نکنید. همچنین باز نشدن این master corner باعث می شه که نتونین اون epic badge مربوط به جماوری تمامی ستاره ها در career رو بگیرید.

بگزریم.یه سوال داشتم توی تنظیمات هدایت ماشین ها توی منوی آپشن باید دست کاری کرد؟ و همچنین تیون کردن ماشین ها واجبه یعنی واقعا تاثیری داره یا دست نزنیم بهتره؟آخه شماره های قبلی هم چنین قابلیت هایی نه به این کاملی ولی بهر حال وجود داشت که من اصلا دست نمی زدم
رفقا یه نگاه هم به این بندازید بد نیستا!:biggrin1:

یه سوال داشتم توی تنظیمات هدایت ماشین ها توی منوی آپشن باید دست کاری کرد؟ و همچنین تیون کردن ماشین ها واجبه یعنی واقعا تاثیری داره یا دست نزنیم بهتره؟آخه شماره های قبلی هم چنین قابلیت هایی نه به این کاملی ولی بهر حال وجود داشت که من اصلا دست نمی زدم

در صورتی که واقعا به Tuning مسلط باشی ماشین رو بهتر می کنه ولی اگر شانسی تنظیم کنی ماشین خیلی داغون میشه.

رفقا یه نگاه هم به این بندازید بد نیستا!:biggrin1:
دست نزنی بهتره. باید خیلی ور بری تا کاملا مسلط بشی. به قول دوستمون اگه الکی دست کاری کنی کارایی ماشین رو حتی پایین تر هم میاره و به قول معروف بازی از تنظیم میافته.

دست نزنی بهتره. باید خیلی ور بری تا کاملا مسلط بشی. به قول دوستمون اگه الکی دست کاری کنی کارایی ماشین رو حتی پایین تر هم میاره و به قول معروف بازی از تنظیم میافته.
در صورتی که واقعا به Tuning مسلط باشی ماشین رو بهتر می کنه ولی اگر شانسی تنظیم کنی ماشین خیلی داغون میشه.
منم برای همین گفتم که اون افرادی که وررفتن و وارد شدن یه چند تا نکته به ما بگن تا زمانی که سیستمم راه افتاد ازشون توی بازی استفاده کنم.فعلا که کلا بازی مازی برای من تعطیله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or