جالبه که این قدر سلیقه ها در مورد این بازی متفاوت هست. من خودم به شخصه از این بازی خیلی بیشتر از Grid خوشم اومد به نظرم واقعا عالی کار شده
ایول بزن قدش بالاخره تو یه مورد تفاهم داریم:biggrin1:جالبه که این قدر سلیقه ها در مورد این بازی متفاوت هست. من خودم به شخصه از این بازی خیلی بیشتر از Grid خوشم اومد به نظرم واقعا عالی کار شده
من کنسول فروش هستم یا تو؟:biggrin1: خوب وقتی توی تابستون Xbox رو قیمت خون باباشون میدادن مگه مغزم عیب کرده که برم ازشون خرید کنم. سفرم هم که به خاطر مشکلات سربازی کنسل شد. پس تصمیم بر این شد که PS3 بگیرم:biggrin1: در کل بی خیالش شو.با اينكه اصلا دلم نميخواد با تو خائن كنسول فروش هم عقيده باشم ولي منم شديدا باهاش حال كردم :biggrin1:
خيلي خوب درستش كردن ! از most wanted هم بهتره به نظر من :biggrin1:

آره تو این و Pes به توافق رسیدیم:biggrin1:ایول بزن قدش بالاخره تو یه مورد تفاهم داریم:biggrin1:
انصافا همه چیز بازیش عالیه.طراحی ماشین.مخصوصا COCKPIT(درست نوشتم؟:biggrin1
گرافیک.صداگذاری افسانه ایی.هیجان فوق العاده.مخصوصا اون AUDI R8 که لذت بازی باهاش از همه ماشینا بیشتره.
راستی اون AUDI R8 رو برداشتی؟
گیم اسپات=DONKEYمن نمودونم از چيه اين بازي خوشتون امده...خود گيم سپي بهش 7 داده ...اين نمره براي نيدفور يه فاجه است
![]()
آقا تو رو خدا این جوری نگو ... شباهت شیفتبا عنوان بزرگی مثل grid ... !!!
ممکنه بازی اون قدر ها هم که می گن افتضاح و آشغال نباشه ولی اصلا قابل مقایسه با grid نیست ... grid تو سبک ریسینگ یه شاهکار بود ولی این ...
و این بازی عالیه !اگه دقت کنی نوشتم "دوستمون از لفظ بدی استفاده کرده" و از انتقاد ایشون دفاع نکردم و به شخصه هم سعی میکنم هیچ وقت فقط به خاطر انتقاد یه نفر از یه بازی بهش اخطار ندم ! چه برسه به بن !!! (همون طور که توی تاپیک FM3 هم مشابهش بود , همون طور که توی تاپیک KZ2 کلآ بازی زیر سوال رفت از طرف یکی از دوستان ولی چیزی گفته نشد)من کاری به این کارا ندارم.
اما به نظرت درسته یکی بیاد بگه این بازی آشغاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مطمئنم شما برای این برخوردی نکردی برای اینکه از این بازی خوشت نمیاد.اگر خوشت میومد درجا پستش پاک میشد.شاید بنم میشد.
در تایپیک ها دیگه دیدم که کسانی خیلی نرمتر از یه بازی انتقاد میکنن و کافیه اون بازی مورد علاقه یه مدیر باشه و درجا پست طرف پاک میشه و بن میشه.
از همه مهمتر کلآ نمیدونم چرا اسم بازی NFS هست. چون NFS با پلیس و ترافیک و ... شناخته میشه نه مسابقات قانونی. میتونستن اسم بازی رو بذارن Shift خالی و برای خودش یه سری جدید رو پایه گذاری کنه ولی به خاطر ترس از فروش نرفتن از اسم NFS سوءاستفاده شده.
توی battle ها که کافیه صبر کنین ماشین بدبخت عقبی بهتون برسه و بعد ترمز بزنین تا ماشین عقبی بره توی در و دیوار و بعد گاز بدین و با اختلاف 5 ثانیه ببرین !
بگذریم از زاویه مسخره پشت ماشین که انگار مخصوصآ یه جوری ساختنش که همه مجبور بشن از کاکپیت بازی رو دنبال کنن
برای خودم باگ جالبی موقع طراحی و نقاشی بدنه Porsche Carerra پیش اومد که تا حالا شبیهش رو ندیده بود
هر چقدر هم که باحال باشه ... نمیدونم چرا EA نرفت یک IP جدید بزنه ! ؟
آخه بازی که همه ی شماره هاش مسابقات ممنوعه بوده چرا باید سیمولیشن بشه ؟ این کار EA حال منو بهم میزنه ... 
جالبه که این قدر سلیقه ها در مورد این بازی متفاوت هست. من خودم به شخصه از این بازی خیلی بیشتر از Grid خوشم اومد به نظرم واقعا عالی کار شده
آقایون چرا اینقدر گیر دادین به امتیازات بازی ؟ :confused:
مهم خود بازیه که خیلی عالی و بی نقص کار شده ولی یک nfs پرست مثل من هیچوقت نمیتونه با یک سیمولیشن بجای آرکید کنار بیاد ...هر چقدر هم که باحال باشه ... نمیدونم چرا EA نرفت یک IP جدید بزنه ! ؟
آخه بازی که همه ی شماره هاش مسابقات ممنوعه بوده چرا باید سیمولیشن بشه ؟ این کار EA حال منو بهم میزنه ...
![]()

مرسی از تصحیحت:biggrin1:البته برهان به شيفت گفت عالي كار شده و از GRID بهتر بوده براش ! :biggrin1: