Need For Speed : Shift - XBox 360 Version

• Thread starter Thread starter ali954
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اين بازي 10 هم ميگرفت ارزش نداشت چون هيچ نوع آوري نداره همه چيز كه گرافيك نيست اين بازي سنت شكنه!:mad:
البته تو اين چند وقت كه ريسينگ درست حسابي نبود برا خيلي ها جذابه فقط پيشنهاد ميكنم قبل از اين بازي Dirtرو بازي نكنيد چون كلافه ميشيد مثل خودم:cool:
بهترين بازي NFSهم همون NFS2بود تو زمان خودش نه اين :biggrin1:NFS:Grid

الان همه دارن از بازی تعریف میکنن و اون رو بهترین بازی ریسینگ میدونن بعد بعضی از دوستان که یک ویدئو هم از بازی ندیدن میان انتقاد های خنده دار میکنن..!

یعنی چی نوع آوری نداره..! مگه یک بازی ریسینگ سیمولیشن باید چه طوری باشه..؟ نکنه فکر کردین باید چهار تا لوکاست بپرن اون وسط و بهت حمله کنن..! یا از جلوی ماشینها اسلحه بیرون باد..!

تمام بازی های ریسینگ خصوصاً سیمو ها یک شکل خاصی دارن فقط تغییرات جزئی تو گرافیک و انواع ماشین ها میشه.. گیم پلی هم که تقریبا یکی هست..

دوستان لطف کنند بدون دلیل و منطق صحبت نکنند. در ضمن از جملات زیبا استفاده کنید.

...

چند نکته رو بگم :

1. این نسخه NFS کاملا متفاوت با نسخه های قبلی بوده و از اکثر نمرات هم میشه به این پی برد.

2. بازی 100% شبیه سازی نیست ولی میشه گفت 90% بازی شبیه سازی یا سیمولشن هستش.

3. در بازی اصول NFS حفظ شده ولی بسیار از ضعف های اصلی NFS برطرف شده است.

4. از نظر من تنها ضعف های بازی در نیترو و دید بازیکن (بیرون از ماشین) خلاصه میشه.

5. فضای داخلی ماشین بی نظیر طراحی شده و قواعد Racing به خوبی رعایت شده است.

...
در لیست پنج بازی برتر ریسینگ دنیا جایی نداره

این نسخه مطمئنا در بین 5 Racing برتر دنیا بعد از Forza3 , GT5 و حداکثر یک بازی دیگر قرار خواهد داشت. این بازی کاملا از Grid بهتر هستش.
nfs دیگه جایی برای editor ها نداره و جزئیات و هسته بازی هیچوقت در حد عالی نبودن

من قبلا با شما هم نظر بودم ولی الان خیر . میشه گفت با این نسخه سری NFS امیدوار کننده ظاهر شد.
اين بازي 10 هم ميگرفت ارزش نداشت چون هيچ نوع آوري نداره همه چيز كه گرافيك نيست اين بازي سنت شكنه!

کم لطفی می کنید. بازی در سطح قابل قبولی ساخته شده است.

آقا مگه شما از یک بازی ریسینگ چه انتظاری دارین ؟!

اولا که از خیلی بازیهای Race اعصاب خرد کن و بیخود بهتره . مخصوصا از Grid که معلوم بود سازنده هاش از قوانین فیزیک هیچ بویی نبرده بودند

دوما : یکی از نوآوری های توی بازی همون Star Objectives هستش (کسایی که بازی کردن میدونن چی میگم)

سوما : بازیساز ها از دست آدمهایی مثل بعضی ها که فقط ایراد گرفتن بلدن دق کردن

وقتی یک بازی نوآوری ایجاد میکنه و تغییر میکنه میگید : عدم وفاداری به نسخه های پیشین
و وقتی یک بازی مثل همین شیفت به رفع ایراد بازی های پیشین و پیشرفت می پردازه میگین : هیچ نوآوری تو بازی وجود ندارد . والا من که دیگه نمیدونم چی بگم*

تازه 3 تومن میدیم بازیهای چنددلاری رو میخریم و این همه هم ایراد میگیریم !!!! اونایی که بازی اورجینال توی خارج از کشور میگرن هیچ اندازه بعضی ها از یک بازی توقع ندارن !

راست نمیگم ؟!

الان همه دارن از بازی تعریف میکنن و اون رو بهترین بازی ریسینگ میدونن بعد بعضی از دوستان که یک ویدئو هم از بازی ندیدن میان انتقاد های خنده دار میکنن..!

یعنی چی نوع آوری نداره..! مگه یک بازی ریسینگ سیمولیشن باید چه طوری باشه..؟ نکنه فکر کردین باید چهار تا لوکاست بپرن اون وسط و بهت حمله کنن..! یا از جلوی ماشینها اسلحه بیرون باد..!

تمام بازی های ریسینگ خصوصاً سیمو ها یک شکل خاصی دارن فقط تغییرات جزئی تو گرافیک و انواع ماشین ها میشه.. گیم پلی هم که تقریبا یکی هست..

مگه شما از بازي وديو ميبينيد دربارش اظهار نظر ميكنيد يا اونو بازي ميكنيد؟؟؟؟:laughing:
نو آوري به لوكاست و.. نيست نو آوري به اينه كه چيز جديدي و متناسبي وارد يه سبك بكني
شما برو با بهترين بازي ريسينگ حال كن!
نميدونم چرا جديدآ مد شده هر كي نظر شخصيش رو ميده ميان ميگن نه... شما درست نميگي شما اطلاعات نداري ..شما ويديو نديدي ... من درست ميگم :confused: (نميدونم با اين كار احساس روشن فكري بهشون دست ميده:biggrin1:؟)

اولا که از خیلی بازیهای Race اعصاب خرد کن و بیخود بهتره . مخصوصا از Grid که معلوم بود سازنده هاش از قوانین فیزیک هیچ بویی نبرده بودند
این دیگه خیلی مسخره است! شما چون نتوسته با طبیعی بودن بازی کنار بیای میگی مشکل فیزیکی داره;)
من هم Dirt 1 -2 رو بازی کردم هم کل سری NFS از یک (تحت DOS) تا Shift (تحت XBOX360!) کلا این بازی های اخیر NFS بازی های آسونی طراحی شدن (نسبت به Grid - Dirt - MidnightClub) و کلا تریپ اینه که بری ماشین اسپرت کنی باهاش مسابقه بدی حال کنی مثلا تو NFS اینقدر لازم نیست ترمز بگیری پیچ رو میتونی با سرعت بالا رد کنی ولی تو Dirt یا Grid به این سادگی نمیتونی پیچ رو ردش کنی باید مثل واقعیت سرعتت رو کم کنی!
به طور کلی:
توی Grid - Dirt - MidnightClub قضیه یه خورده حرفه ای تر و طبیعی تر و البته سخت تره!:eek:
حالا بعضی ها طرفدار طبیعی بودن اونا هستن بعضی طرفدار حال دادن NFS!:cool:

منم که با هردو حال میکنم!:cheesygri

من خودم هر بازی ریسی اومده رو بازی کردم . ولی باور کنن این گرید کمی از نظر قوانین فیزیکی مشکل داره ! چون من اونا رو تو هیچ بازی دیگه ای ندیدم . گرید از نظر من کلا مشکل داره ! یکی از مشکلات اینه که وقتی به یک ماشین بخوری ماشین شما کلا منحرف میشه و اوت میشه ولی اونی که بهش خوردی بدون کوچکترین تکون خوردنی به راه خودش ادامه میده ! حتی با سرعت بالای 200 هم همینطوره! اون ماشینی که بهش برخورد میکنی از جاش تکون نمیخوره !
یا مثلا وقتی حتی 1 چرخ ماشینت بره توی خاکی کلا ماشین دور خودش میچرخه و هی سر میخوره ! ولی ماشین های CPU با 4 چرخ و آخرین سرعت توی جاهای خاکی میرن و هیچ اتفاقی نمی افته !

آخرین ویرایش:
آقا ببخشید وسط این بحث قشنگتون ... !!!
ما هر کاری می کنیم نیترویی در کار نیست ... الان یه لامبورگینی گالاردو ( ماشین مورد علاقم:(() دارم و تمام آپگریداش هم خریدم ولی ...

آقا ببخشید وسط این بحث قشنگتون ... !!!
ما هر کاری می کنیم نیترویی در کار نیست ... الان یه لامبورگینی گالاردو ( ماشین مورد علاقم:(() دارم و تمام آپگریداش هم خریدم ولی ...
نیترو باید خریده باشی. در ضمن نیترو با دکمه B میزنی. شاید متوجه نشی ولی کار میکنه چون طبیعی تر شده بیشتر دستت رو رو نیترو نگه دار تا خودشو نشون بده

دوستان سعی کنین به نظر همدیگه احترام بذارین. حالا این دوستمون هم درسته از لفظ بدی استفاده کرده برای انتقاد از بازی , ولی نظرش اینه. حتمآ که همه نباید به نظرشون Shift یه شاهکار باشه ! من خودم یه بار که Shift رو گذاشتم توی کنسول , دیگه سراغش نرفتم و فعلآ دارم همون Grid قدیمی یا DiRT 2 رو ادامه میدم چون از بازی خوشم نیومده و گیم پلیش به نظرم بی هویته. حالا اگه فلان سایت بهش 10 هم داده بشه که نباید به خاطر اون سایت منم خوشم بیاد ازش !

بازی خیلی گیج میزنه!
گرافیک داخل ماشین : واقع گرایانه ، خارج ماشین : فانتزی از نوع PS2 ! حتی بازتاب نور محیط روی ماشین با 10 فریم برثانیه انجام میشه! UG2 با گرافیک 5200 این مشکل تو تنظیمات حل میشد!
بازی تحت هیچ شرایطی نرم نمیشه! ، کاملا هم که با رانندگیش آشنا شی رو مغز راه میره
ماشین آمریکایی قدیمی نداره
کمبودهای احمقانه داره مثل:
*موقع کاستوم کردن قیافه ماشین ، اجازه چرخوندن ماشین رو ندارید
*قسمت Body Kitجزو نکات 100%عملی و غیرظاهری تعریف شده به حدی که موقع عوض کردنش صفحه تیره ست و نمی تونین ببینین چه شکلی میشه ماشینتون
*واسه دیدن هر رینگ باید Apply کنید ، منو بیاد ، Yes بزنید ، برید سراغ بعدی و دوباره از اول تکرار کنید
جوگیر شدن سازنده ها کاملا پیداست
و بزرگترین مشکل بازی که آریا اشاره کرد :

بی هویته

کلا 6.5 یا 7 حقشه نه بیشتر ، نه کمتر

بازی خیلی گیج میزنه!
گرافیک داخل ماشین : واقع گرایانه ، خارج ماشین : فانتزی از نوع PS2 ! حتی بازتاب نور محیط روی ماشین با 10 فریم برثانیه انجام میشه! UG2 با گرافیک 5200 این مشکل تو تنظیمات حل میشد!
بازی تحت هیچ شرایطی نرم نمیشه! ، کاملا هم که با رانندگیش آشنا شی رو مغز راه میره
ماشین آمریکایی قدیمی نداره
کمبودهای احمقانه داره مثل:
*موقع کاستوم کردن قیافه ماشین ، اجازه چرخوندن ماشین رو ندارید
*قسمت Body Kitجزو نکات 100%عملی و غیرظاهری تعریف شده به حدی که موقع عوض کردنش صفحه تیره ست و نمی تونین ببینین چه شکلی میشه ماشینتون
*واسه دیدن هر رینگ باید Apply کنید ، منو بیاد ، Yes بزنید ، برید سراغ بعدی و دوباره از اول تکرار کنید
جوگیر شدن سازنده ها کاملا پیداست
و بزرگترین مشکل بازی که آریا اشاره کرد :

کلا 6.5 یا 7 حقشه نه بیشتر ، نه کمتر
همش 100% تایید میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or