Need For Speed : Shift - XBox 360 Version

• Thread starter Thread starter ali954
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
گیم اسقات کارش همینه به SHIFT میده 7 ، به بازی مزخرف WET میده 7.5 که از سایت های دیگه بیشتر از 6.5 نگرفته!
اسمش گيم اسقات نيست اسپاته!! :biggrin1:
ولي خدايي نمراتش رو خيلي عالي ميده اما براي اين بازي يه كم، كم محبتي كرده!!

این گیم اسپات دیگه گندش رو در آورده.:mad:
این بازی به عقده خیلیها بهترین سری nfs بود.جالب این هست که user ها بهش 8.4 دادن بعد این بوزینه:biggrin1: اومده 7 داده.
البته گور پدرش:biggrin1:چون اگه اون یکم میداد برام مهم نبود چون بشدت دارم لذت میبرم از این بازی.

دوستان تو این بازی چه جوری می تونیم نیترو بزنیم ؟؟؟ ( تو خودش جلو دکمه B نوشته : NOS ، ولی با هر ماشینی امتحان می کنم نمیشه ... )

با دكمه ي B ميشه نيترو زد ! البته اون اول نداري و بايد ماشين رو Upgrade كني ! Tier 3 هم نيترو ندارن ! و احتمالا Tier 4 !
عزیزم داری اشتباه میکنی.
چون من از همون tier 1 رو ماشینم نصب کردم و تونستم از nitro استفاده کنم.
فقط مثل سریهای قبلی نیست که وقتی روی دگمه nitro رو بزنی عمل کنه.باید روی دگمه رو بگیری.

عزیزم داری اشتباه میکنی.
چون من از همون tier 1 تونستم از nitro استفاده کنم.
فقط مثل سریهای قبلی نیست که وقتی روی دگمه nitro رو بزنی عمل کنه.باید روی دگمه رو بگیری.

قربونت برم عزيزم من كه گفتم ماشين رو Upgrade كني ميتوني نيترو بزني :biggrin1:

این گیم اسپات دیگه گندش رو در آورده.:mad:
این بازی به عقده خیلیها بهترین سری nfs بود.جالب این هست که user ها بهش 8.4 دادن بعد این بوزینه:biggrin1: اومده 7 داده.
البته گور پدرش:biggrin1:چون اگه اون یکم میداد برام مهم نبود چون بشدت دارم لذت میبرم از این بازی.

چی میگی رفیق این نید فور اسپید همیشه یه بازیه آشغال بوده تازه همین 7 زیادشه اما در برابرش dirt2 یه بازیه از همه لحاظ عالی و محشر میاد 9 میگیره که همه هم عقیده اند که dirt2 ارزششو داره و قابلیتاش رو نشون داده تازه تا وقتی gran turismo 5,dirt 2 , forza motorsport 3*هستن کسی سراغ این اشغالها نمیره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or