Need For Speed : Shift - XBox 360 Version

• Thread starter Thread starter ali954
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ای بابا نباید زندگیت بازی باشه که روزی 10 15 ساعت بازیکن:laughing::laughing:من که قید دانشگاه رو این ترم زدم:laughing::laughing:همرو میفتم.چون علاوه بر بازیای ریسینگ چند عنوان از بازیای دیگه هم که چندسال ساختشون طول کشیده مثل allon wake (درست نوشتم؟)دارن میان.که برای خودشون غولی بیسی بزرگن:laughing::biggrin1:
برادر پس من چی بگم که امسال میخام ارشدم شرکت کنم و هنوز شرو نکردم:((

این بازی واقعا همه چیز تمومه ولی فقط یک ایراد داره اونم اینکه ماشین بیش از جد میلرزه:biggrin1:
انگار نه انگار m3 سوار شدیم و 100 هزارتا خرجش کردیم.یاد فولکس قورباغه ایی بابام :biggrin1:میفتم که 20 سال پیش سوار میشیدیم تو ماشین عین فنر هی بالا پایین مرفتیم:biggrin1:.

بازی بی نظیر هستش. سیمو نیست ولی چیزی ازش کم نمیشه. چون اینقدر هم مهم نیست که بازی شبیه سازی بشه. در هر صورت تمام کیف بازی به اینه که از داخل ماشین کنترل بشه. ماشین ها هم عالی طراحی شدند و بسیار حرفه ای هستند. اچیومنت عالی میده و پیست های سخت و آسان زیادی دارند. کلا خیلی وقت بود که این جور Racing بی نظیری بازی نکرده بودم. حتی فکر می کنم با فورزا هم فرق بکنه. واقعا چند نفر از بچه هایی که Racing باز هستند واقعا لذت بردند.

آقا کل بازی همون 3 تایی که هر کدوم 25 ستارخ میخواد یا ن؟همه ی مدلای بی ام و توش وا میشه؟

بازی از Tire 1 شروع میشه و با جمع کردن ستاره های لازم به Tire 2 منتقل میشی و همینجور تا Tire 3 و Tire 4 میری و بعد از تموم شدن Tire 4 باید به NFS Live World Tour بری و بعد از قهرمان شدن در اونجا بازی دیگه تموم میشه .

هر Tire برای خودش یه ماشین های خاصی داره که با بالا رفتن Tire ها ، ماشین بهتر میشن و شما نمیتونی از ماشین هایی که متعلق به Tire های بالایی هستند برای مسابقات Tire های پایینتر استفاده کنی ولی برعکس این قضیه ممکنه .

منم بازی گرفتم.
اول همش تو در و دیوار بودم اخه جو Dirt میگرفت.
بازیش خیلی خوبه. ولی دوربین بعضی وقت ها میره رو اعصاب( زیادی تکون میخوره)
Effect جالبیه ولی زیادیشم خوب نی:cheesygri

بازی از Tire 1 شروع میشه و با جمع کردن ستاره های لازم به Tire 2 منتقل میشی و همینجور تا Tire 3 و Tire 4 میری و بعد از تموم شدن Tire 4 باید به NFS Live World Tour بری و بعد از قهرمان شدن در اونجا بازی دیگه تموم میشه .

هر Tire برای خودش یه ماشین های خاصی داره که با بالا رفتن Tire ها ، ماشین بهتر میشن و شما نمیتونی از ماشین هایی که متعلق به Tire های بالایی هستند برای مسابقات Tire های پایینتر استفاده کنی ولی برعکس این قضیه ممکنه .
یعنی باید لایو بازی کنیم ؟ :biggrin1:

این بازی تیونینگ فوق العاده قوی ایی داره واقعا لذت بردم از تیوینینگ.
اینم بگم که من فهمیدم چجوری جلوی لرزش ماشین رو بگیرید.
باید برید تو قسمت TUNING و بعد کمک فنرهاتون رو سفت سفت کنید مخصوصا کمک فنرهای عقب و بعد باید برید تو قسمت DOWN FORCE و مقدار فشار و وزنی که میخواد رو ماشین باشه رو زیاد کنید که با این کار مقداری بسیار کمی از سرعتتون کاسته میشه.(تاکید میکنم که خیلی خیلی کم)با این کار نه دیگه ماشین دچار لرزش میشه و نه سر پیچها لیز میخورید.
تازه میتونید با زدن دکمه Y به قسمت QIUCK TUNING برید و مقدار نرمی یا سفتی فرمون رو هم زیاد کنید که با نرمتر کردن فرمون خیلی راجت سر پیچها میتونید بپیچید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or